poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Just now, Karanikolis said: βλέπω να τελειώνει η υπομονή πάντως σε σχέση με μας τους υπόλοιπους που δεν καταλαβαίνουμε, κράτησες αρκετή ώρα, σου το δίνω!!! Ηταν και η τελευταια μου απαντηση στο θεμα. Σκοπος ειναι να πουμε τα θετικα και τα αρνητικα και να αποφασισει ο χρηστης και οχι εμεις για αυτον 2
csontheline Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Κλασσικός zoranb. Εύγε στους υπόλοιπους που απαντήσατε, προσωπικά είμαι με ένα χαζό χαμόγελο στο γραφείο Βέβαια, για κάποιον ηλίθιο λόγο, νιώθω την ανάγκη να απαντήσω. Οπότε : 1) Να μην την βάλει δίπλα στο κρεβάτι, μπορεί να βγάζει φως το βράδυ. Και να μην την κοιτάξει απευθείας με το μάτι, μπορεί να στραβώσει. 2) Όχι όλα. Κάποια έχουν και θύρα τηλεφώνου. 3) Γίνεται, αλλά δεν συμφέρει. Η ιδανική σχέση είναι από 10 διαμερίσματα και πάνω, έτσι ώστε να βγει το κόστος κάτω από τα 2€/μήνα/διαμέρισμα. Φωνές που λένε ότι "θα σας κοστίσει έξτρα ο εξοπλισμός για τον διαχωρισμό", "θα μαλώνετε όταν κάποιος τραβάει όλη την γραμμή", "θα βρεθεί περίεργος που δεν θα πληρώνει για ΧΥΖ λόγο", αγνοήστε τες, απλά θέλουν το καλό σας και κυρίως είναι κάτω από 2€/μήνα/διαμέρισμα. 4) Να κάνει 127 φορές speedtest μέσα σε 24 ώρες (διαφορετικός server κάθε φορά). Να κατεβάσει 48,3 torrent από το pirateμπέεεεϊ. Να βγει να το βροντοφωνάξει στο μπαλκόνι του στις 02:41 (±4 λεπτά, είναι η ώρα που κάνουν επανεκκίνηση οι πάροχοι τα δικά τους μηχανήματα). Από εκεί και πέρα, απαιτείται να ξεκινήσεις συνδρομή στο netflix (όπως σωστά έγραψες) την οποία μοιράζεσαι με όλη την πολυκατοικία. 3
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Karanikolis said: εχεις δικιο δεν καταλαβαινω... ψειριζεις τα 2-5 ευρω παραπανω............. μην τα υπεραπλουστεύεις τόσο, είπαμε δεν είναι τόσο, είσαι ήδη βολεμένος με τη fiber κ δεν το εχεις ψάξει! 3 hours ago, poulinos said: Ηταν και η τελευταια μου απαντηση στο θεμα. Σκοπος ειναι να πουμε τα θετικα και τα αρνητικα και να αποφασισει ο χρηστης και οχι εμεις για αυτον Γιαυτό σε κατατάσσω σε άλλο level φιλε! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από zoranb 1
Jts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, csontheline είπε Κλασσικός zoranb. Εύγε στους υπόλοιπους που απαντήσατε, προσωπικά είμαι με ένα χαζό χαμόγελο στο γραφείο Βέβαια, για κάποιον ηλίθιο λόγο, νιώθω την ανάγκη να απαντήσω. Οπότε : 1) Να μην την βάλει δίπλα στο κρεβάτι, μπορεί να βγάζει φως το βράδυ. Και να μην την κοιτάξει απευθείας με το μάτι, μπορεί να στραβώσει. 2) Όχι όλα. Κάποια έχουν και θύρα τηλεφώνου. 3) Γίνεται, αλλά δεν συμφέρει. Η ιδανική σχέση είναι από 10 διαμερίσματα και πάνω, έτσι ώστε να βγει το κόστος κάτω από τα 2€/μήνα/διαμέρισμα. Φωνές που λένε ότι "θα σας κοστίσει έξτρα ο εξοπλισμός για τον διαχωρισμό", "θα μαλώνετε όταν κάποιος τραβάει όλη την γραμμή", "θα βρεθεί περίεργος που δεν θα πληρώνει για ΧΥΖ λόγο", αγνοήστε τες, απλά θέλουν το καλό σας και κυρίως είναι κάτω από 2€/μήνα/διαμέρισμα. 4) Να κάνει 127 φορές speedtest μέσα σε 24 ώρες (διαφορετικός server κάθε φορά). Να κατεβάσει 48,3 torrent από το pirateμπέεεεϊ. Να βγει να το βροντοφωνάξει στο μπαλκόνι του στις 02:41 (±4 λεπτά, είναι η ώρα που κάνουν επανεκκίνηση οι πάροχοι τα δικά τους μηχανήματα). Από εκεί και πέρα, απαιτείται να ξεκινήσεις συνδρομή στο netflix (όπως σωστά έγραψες) την οποία μοιράζεσαι με όλη την πολυκατοικία. Αφού δεν δίνει τα λίγα παραπάνω για fiber, θα δώσει για συνδρομή Netlfix και μάλιστα 4k. Κανονικά σε λίγα χρόνια πρέπει να χρεώνουν παραπάνω όσους έχουν την δυνατότητα για fiber και θέλουν χαλκό, γιατί η συντήρηση είναι ακριβότερη. Αν και νομίζω ότι απλά δεν θα δίνεται η επιλογή του χαλκού σε οικιακά προγράμματα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από Jts
Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, zoranb είπε μην τα υπεραπλουστεύεις τόσο, είπαμε δεν είναι τόσο, είσαι ήδη βολεμένος με τη fiber κ δεν το εχεις ψάξει! μην τα υπεραπλουστεύεις τόσο, είπαμε δεν είναι τόσο, είσαι ήδη βολεμένος με τη fiber κ δεν το εχεις ψάξει! μην τα υπεραπλουστεύεις τόσο, είπαμε δεν είναι τόσο, είσαι ήδη βολεμένος με τη fiber κ δεν το εχεις ψάξει! Γιαυτό σε κατατάσσω σε άλλο level φιλε! 1) μια φορα αρκει, δεν χρειαζεται να γραφεις το ιδιο πραγμα πολλες φορες..μηπως κόλλησε ο browser απο το adsl? 2) δεν εχω fiber ακομα, την περιμενω ομως πως και πως....... 3) μια χαρα τα εχω ψαξει.... 32€ η 300αρα στον οτε / 27€ η 500αρα στη δεη..υπάρχει και η nova, voda, hcn, inalan... εσυ μεινε στα 24 που πιανεις 10 απο οτι ειπες και σου αρκουν για να ανοιγεις ενα μειλ....καθενας με τις αναγκες του 4 λεπτά πριν, Jts είπε Κανονικά σε λίγα χρόνια πρέπει να χρεώνουν παραπάνω όσους έχουν την δυνατότητα για fiber και θέλουν χαλκό, γιατί η συνρηρη είναι ακριβότερη. πολυ πιθανόν, αλλά θα γίνει διακοπή παντού..και αυτό είναι το λογικό.....μην κοιτάς που υπάρχει μια μειοψηφία Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από Karanikolis
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Karanikolis said: 1) μια φορα αρκει, δεν χρειαζεται να γραφεις το ιδιο πραγμα πολλες φορες..μηπως κόλλησε ο browser απο το adsl? Δεν φταίω εγώ, ο χαλκός κινείται πιό αργά από την πληκτρολόγησή μου 3
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Jts said: Αφού δεν δίνει τα λίγα παραπάνω για fiber, θα δώσει για συνδρομή Netlfix και μάλιστα 4k. Κανονικά σε λίγα χρόνια πρέπει να χρεώνουν παραπάνω όσους έχουν την δυνατότητα για fiber και θέλουν χαλκό, γιατί η συντήρηση είναι ακριβότερη. Αν και νομίζω ότι απλά δεν θα δίνεται η επιλογή του χαλκού σε οικιακά προγράμματα. τα αστικα κεντρα θα αρχισουν να καταργουνται μαζι με τον χαλκο.εννοειται δεν θα γινει συντηρηση.αν παθει κατι ο χαλκος και εχεις ινα θα σου πουν πας σε ινα. αν δεν θες μεινε χωρις συνδεση. οπως και παρα πολλους τους εκοψε τα isdn και τα εδωσε σε annex a απλα με bri interface. όπως και πολλους τους γυρισε σε voip. δεν εχει μα μου σου του.δεν θα μενει πισω τεχνολογια 30 χρονων επειδη καποιος δεν θελει voip ή δεν θελει ινα. σε λιγο δεν θα βρισκεις καν ανταλλακτικα για τετοια μηχανηματα. 2 hours ago, zoranb said: μην τα υπεραπλουστεύεις τόσο, είπαμε δεν είναι τόσο, είσαι ήδη βολεμένος με τη fiber κ δεν το εχεις ψάξει! και 10 ευρω να ειναι παλι ειναι θεμα ζυγισματος. τα εχω πχ τα 10 ευρω. μπορω να τα δωσω για να παρω μια καλυτερη συνδεση? ναι μπορω γιατι κερδιζω εκει εκει και εκει.οχι δεν μπορω γιατι δεν τα εχω και αυτα που θα κερδισω δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα. να στο κανω και με πιο χαζο παραδειγμα. εχω τα λεφτα να παρω ενα καλο λαπτοπ ? ναι τα εχω . εχω κρατησει το λαπτοπ που εχω ομως και ας ειναι 6ης γενιας. οι λογοι που το εχω κρατησει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ειναι: α.δεν κανω μεγαλη χρηση. β.για αυτα που το κανω Use παιζει ταπα. εχω windows 11 πανω. οποτε κατι το καλυτερο δεν θα μου προσφερει τιποτα. γ.αυτα τα λεφτα μπορω να τα χαλασω σε ενα ταξιδι. αρα συμπερασμα ειναι οτι το λαπτοπ δεν μου ειναι προτεραιοτητα. αναποδο παραδειγμα. ειχα καλο κινητο -> ναι ειχα.εκανα την δουλεια μου -> ναι την εκανα. πηγα και πηρα καλυτερο -> ναι πηγα και πηρα. Οι λογοι που με οδηγησαν να παρω καλυτερο. α.Ειναι κατι που του βγαζω τα ματια ολη μερα. β. Η διαφορα τιμης που θα δωσω για να παρω το καινουριο λογω μιας εκπτωσης που εχω ειναι πχ της ταξης των 130 ευρω. αρα με βαση τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μου αξιζει. παμε στην περιπτωση σου. η ινα εχει να σου δωσει σταθεροτητα, καλυτερες ταχυτητες ,λιγοτερες βλαβες αλλα πρεπει να πληρωσεις χ ευρω παραπανω.θες να τα διαθεσεις? μπορεις να τα διαθεσεις?ειναι προτεραιοτητα σου? εδω ειναι ενα ναι ή ενα οχι. 1 hour ago, zoranb said: Δεν φταίω εγώ, ο χαλκός κινείται πιό αργά από την πληκτρολόγησή μου αν καμια μερα πας απο τα 10 στα 5 και το δωσεις βλαβη και σου πει ο οτε οτι η γραμμη σου ειναι μια χαρα τοτε θα καταλαβεις γιατι πριζουμε @@ για να βαλει ο αλλος ειτε vdsl ειτε ινα εφοσον εχει. 1
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πάντως με την adsl δεν είχα πότε τόσα προβλήματα για να πω φτάνει πια θέλω κάτι πιο σταθερό κ αξιόπιστο. Τώρα εάν σε αυτό το θέμα ευθύνεται το ότι απλά είμαι τυχερός, ή δεν έχω απαιτήσεις ή εχω αξιόπιστος πάροχος δεν ξέρω, αλλά γκρίνιες για το χαλκό πότε δεν έκανα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από zoranb 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, zoranb said: Πάντως με την adsl δεν είχα πότε τόσα προβλήματα για να πω φτάνει πια θέλω κάτι πιο σταθερό κ αξιόπιστο. Τώρα εάν σε αυτό το θέμα ευθύνεται το ότι απλά είμαι τυχερός, ή δεν έχω απαιτήσεις ή εχω αξιόπιστος πάροχος δεν ξέρω, αλλά γκρίνιες για το χαλκό πότε δεν έκανα. ειχα adsl 13-14 mbit χωρις καμια αποσυνδεση.εννοειται οτι εβαλα vdsl μετα γιατι απο 2km χαλκο βρεθηκα με 20 μετρα χαλκο.πηγα 50 mbit και μετα αναβαθμιση κατα καποιο τροπο στα 100. επαιζα μια χαρα και με την adsl με βδομαδες uptime. δεν κανω βαρια χρηση καν της γραμμης.αλλα την εβαλα να υπαρχει
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, zoranb said: Uptime σημαίνει; ποση ωρα/μερες/εβδομαδες/μηνες ειναι online το router χωρις αποσυνδεση. 1
Stratosnis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 14 hours ago, poulinos said: τα αστικα κεντρα θα αρχισουν να καταργουνται μαζι με τον χαλκο.εννοειται δεν θα γινει συντηρηση. Πέρα από την πλάκα, αυτά που γράφετε έχετε κάποια πηγή και τα λέτε; Κάποιον γνωστό μέσα στον πάροχο να λέει έχω 3 βλάβες σήμερα η μία είναι χαλκός, χέστην για αύριο... Ξέρετε που βρίσκετε η κάλυψη πανελλαδικά; Γύρω στο 40% και αυτό στα αστικά. Κάτι βόρειες χώρες λίγο μετά το 2000 ξεκίνησαν να τοποθετούν και σήμερα έχουν φτάσει στο 80+. Στον Ελλαδιστάν βρισκόμαστε, και επειδή διαβάζει και άλλος κόσμος εκτός από ψέκια δεν χρειάζεται να τους τρομάζουμε όλους. Στην επαρχία υπάρχει μια χαρά ο χαλκός και μια χαρά συντηρείτε ακόμα. Εννοείτε ότι θα προτιμήσουμε FTTH για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη για τα 5 ευρώ το μήνα αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Φανφακτ: Έχω οπτική λίγο παραπάνω από 1 χρόνο. Πριν κάνα 2μηνο ήμουν 2 βδομάδες χωρίς internet, εγώ και όσοι έχουν στην πολυκατοικία. 2024 κέντρο Αθήνας 2 γραμμές σήμα (δεν μένω σε bunker, βλέπω κανονικά τον ήλιο), δεν ζητάω από τον γείτονα λέω να έχω μία πρόσβαση στα βασικά; ADSL 25, κατέβασα και ένα limewire και το έζησα. *μάλλον εγώ είμαι ο τύπος που περίμενε. 😏 1
Jts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 58 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Πέρα από την πλάκα, αυτά που γράφετε έχετε κάποια πηγή και τα λέτε; Κάποιον γνωστό μέσα στον πάροχο να λέει έχω 3 βλάβες σήμερα η μία είναι χαλκός, χέστην για αύριο... 😏 Θα καταργηθούν γιατί το κόστος συντήρησης του χαλκού είναι πολλαπλάσιο. Στις οπτικές το σημαντικό κόστος είναι να περαστούν οι σωλήνες στους οποίους φυσιουνται μετά οι οπτικές, όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ φτηνότερα. 1
sleepychris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου On 05/02/2025 at 11:18, zoranb said: υπερβολές, δεν καταλαβαίνεις, δεν διαβάζεις πίσω από τα προφανή σε αντιθεση με σενα που διαβαζεις αυτα που σου λενε.... 🤡
Karanikolis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Stratosnis είπε Πέρα από την πλάκα, αυτά που γράφετε έχετε κάποια πηγή και τα λέτε; Κάποιον γνωστό μέσα στον πάροχο να λέει έχω 3 βλάβες σήμερα η μία είναι χαλκός, χέστην για αύριο... Σοβαρά τώρα? ψάξε και διάβασε τι γίνεται και τι λένε χρήστες και θα το ανακαλύψεις μόνος σου.. διάβασε εδώ ή στο adsl.gr.... θα βρεις πολλούς ευχαριστημένους με βλάβη σε χαλκό σε σημεία που υπάρχει ίνα αλλά εκείνοι έχουν χαλκό... όπως και να έχει, εφόσον θα καταργηθεί σύντομα, όποιος έμεινε θα πηγαίνει σε ίνα ή σπηλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα