zoranb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξει κάποιος που βάζει για πρώτη φορά Fiber; 2. Όλα τα router που χρησιμοποιούν οι πάροχοι στην Ελλάδα έχουν Ethernet θύρα; 3. Γίνεται να αγοράσει ένας Fiber σύνδεση στην Πολυκατοικία κ να την μοιράζεται με τον γείτονά του; Κ φυσικά να μοιράζεται κ το κόστος της γραμμής; 4. Τί οπωσδήποτε πρέπει να κάνει κάποιος που έχει Fiber με τη σύνδεσή του; Το πιό κοινότυπο που μπορεί να κάνει ίσως είναι να έχει Netflix; 1 5
Billator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, zoranb είπε 1. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξει κάποιος που βάζει για πρώτη φορά Fiber; 2. Όλα τα router που χρησιμοποιούν οι πάροχοι στην Ελλάδα έχουν Ethernet θύρα; 3. Γίνεται να αγοράσει ένας Fiber σύνδεση στην Πολυκατοικία κ να την μοιράζεται με τον γείτονά του; Κ φυσικά να μοιράζεται κ το κόστος της γραμμής; 4. Τί οπωσδήποτε πρέπει να κάνει κάποιος που έχει Fiber με τη σύνδεσή του; Το πιό κοινότυπο που μπορεί να κάνει ίσως είναι να έχει Netflix; 1. Ναι, να μην περιμένεις ότι οι σελίδες θα φορτώνουν πριν καν πατήσεις enter. Είναι Fiber, όχι ταξίδι στο χρόνο. 2. Ναι, έχουν Ethernet θύρα, αλλά αν δεν έχει, μην ανησυχείς. Μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο από το παλιό σου ραδιόφωνο. Εκτός αν είσαι από αυτούς που το πέταξαν γιατί "έλα μωρέ, ποιος τα χρειάζεται αυτά τώρα;". 3. Ναι, φυσικά! Απλά πρέπει να συμφωνήσεις με τον γείτονα ποιος θα πληρώνει το ρεύμα για το router και ποιος θα φτιάχνει τον καφέ στα debate για το ποιος χρησιμοποίησε περισσότερο bandwidth για Netflix 4. Για την απόλυτη εμπειρία Fiber, το σωστό είναι να βλέπεις 4K Netflix σε τρεις οθόνες ταυτόχρονα και να κατεβάζεις updates για το Call of Duty. Και φυσικά, μην ξεχάσεις να κάνεις speed test κάθε 5 λεπτά, για να σιγουρευτείς ότι πληρώνεις για την ταχύτητα που σου υποσχέθηκαν! 🚀 Replies to real problems, created by Deepseek v3 2 10
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου On 28/01/2025 at 22:36, zoranb said: 1. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξει κάποιος που βάζει για πρώτη φορά Fiber; 2. Όλα τα router που χρησιμοποιούν οι πάροχοι στην Ελλάδα έχουν Ethernet θύρα; 3. Γίνεται να αγοράσει ένας Fiber σύνδεση στην Πολυκατοικία κ να την μοιράζεται με τον γείτονά του; Κ φυσικά να μοιράζεται κ το κόστος της γραμμής; 4. Τί οπωσδήποτε πρέπει να κάνει κάποιος που έχει Fiber με τη σύνδεσή του; Το πιό κοινότυπο που μπορεί να κάνει ίσως είναι να έχει Netflix; α.οχι. Περα οτι απο που θα περαστει το καλωδιο και που καταληξει η οπτικη πριζα (να σου αρεσει το σημειο) 2.ναι 3.νομιμα οχι.στο μιλητο ναι και το κανουν καποιοι. 4. οτι εχει καποιος fiber δεν λεει κατι. μπορει να εχεις fiber 100mbit και εγω να εχω ( που εχω 5g 800mbit) και επειδη εχω 800mbit τι πρεπει να κανω? who cares and who fucks.οτι εκανα με την adsl εκανα με την vdsl και κανω και με το fiber και με το 5g. τι ειναι formula 1 το fiber που θα πρεπει να βγω σε πιστα για να την χαρω? 1
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 8 hours ago, poulinos said: …τι ειναι formula 1 το fiber που θα πρεπει να βγω σε πιστα για να την χαρω? Getting the most out of it… αυτό ρωτάω στην ουσία! 1
Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, zoranb είπε Getting the most out of it… αυτό ρωτάω στην ουσία! Πάλι τα ίδια... την προηγούμενη φορά ρώταγες ''24άρα VS 300άρα'' και σου είπαν πόσα άτομα να πας για 1000 λόγους στην οπτική ίνα, καθώς επίσης να ανοίξεις και λίγο google. Τώρα πάλι ρωτάς τα ίδια πράγματα. Και στα δύο ποστ έχεις διάθεση να μείνεις στην 24αρα...τι ρωτάς και ξανά ρωτάς εφόσον δεν θέλεις να κάνεις την μετάβαση... οι ερωτήσεις σου είναι σαν να λες: μου δίνουν φεράρι με 5€ επιπλέον χωρίς άλλα έξοδα, να την πάρω; είναι καλή; πόσο πιο γρήγορα θα πηγαίνω στην δουλεια; ή να μείνω με το γιούγκο........... 2
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 33 minutes ago, zoranb said: Getting the most out of it… αυτό ρωτάω στην ουσία! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ για μενα.δεν με νοιαζει να εχω μεγαλη ταχυτητα αλλα θα εβαζα fiber αντι για χαλκο (adsl,vdsl) γιατι ειναι πιο καλα.απο εκει και περα ειναι ποσο θα πληρωσεις.αν πληρωνω 15 ευρω και μου πει καποιος με 17 θα παρεις 500Mbit θα τα βαλω και ας καθονται.πρακτικα με 100 αρα που ειμαι τωρα ολα ειναι μια χαρα.δεν θα κραταγα 24αρα για κανενα λογο.το 100 ειναι μια χαρα. 2
Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, poulinos είπε ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ για μενα.δεν με νοιαζει να εχω μεγαλη ταχυτητα αλλα θα εβαζα fiber αντι για χαλκο (adsl,vdsl) γιατι ειναι πιο καλα.απο εκει και περα ειναι ποσο θα πληρωσεις.αν πληρωνω 15 ευρω και μου πει καποιος με 17 θα παρεις 500Mbit θα τα βαλω και ας καθονται.πρακτικα με 100 αρα που ειμαι τωρα ολα ειναι μια χαρα.δεν θα κραταγα 24αρα για κανενα λογο.το 100 ειναι μια χαρα. και δεν είναι μόνο αυτό.. οι ανάγκες αλλάζουν, καθώς επίσης στο μέλλον δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα (εννοώ πως το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα θες λιγότερη ταχύτητα) και επίσης είναι και η εξέλιξη-αναβάθμιση. επίσης 1) σιγά σιγά όπου έχει περάσει η οπτική ίνα, ο οτέ σταματάει να ασχολείται με βλάβες χαλκού ή καθυστερεί πάρα πολύ 2) θα γίνει υποχρεωτική η ίνα θέλεις δεν θέλεις σε λίγο καιρό, ο χαλκός θα μείνει αλλά όχι για τα σπίτια 3) τώρα την βάζεις δωρεάν, μετά θα είναι αργά...
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1.ναι σε καινουρια σπιτια πλεον δεν περνανε καν χαλκο ουτε οι κατασκευαστες αλλα ουτε ο οτε εκτος αν δεν υπαρχει τιποτα αλλο. 2.πρεπει να γυρισουν ολα ινα.ο χαλκος δεν παει αλλο. 7 minutes ago, Karanikolis said: και δεν είναι μόνο αυτό.. οι ανάγκες αλλάζουν, καθώς επίσης στο μέλλον δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα (εννοώ πως το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα θες λιγότερη ταχύτητα) και επίσης είναι και η εξέλιξη-αναβάθμιση. επίσης 1) σιγά σιγά όπου έχει περάσει η οπτική ίνα, ο οτέ σταματάει να ασχολείται με βλάβες χαλκού ή καθυστερεί πάρα πολύ 2) θα γίνει υποχρεωτική η ίνα θέλεις δεν θέλεις σε λίγο καιρό, ο χαλκός θα μείνει αλλά όχι για τα σπίτια 3) τώρα την βάζεις δωρεάν, μετά θα είναι αργά... 1
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Karanikolis said: Πάλι τα ίδια... την προηγούμενη φορά ρώταγες ''24άρα VS 300άρα'' και σου είπαν πόσα άτομα να πας για 1000 λόγους στην οπτική ίνα, καθώς επίσης να ανοίξεις και λίγο google. Τώρα πάλι ρωτάς τα ίδια πράγματα. Και στα δύο ποστ έχεις διάθεση να μείνεις στην 24αρα...τι ρωτάς και ξανά ρωτάς εφόσον δεν θέλεις να κάνεις την μετάβαση... Αυτά που λες καμία σχέση! Δες ωραία που απαντάει ο @poulinos που αντιλαβάνεται! 2
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, zoranb said: Αυτά που λες καμία σχέση! Δες ωραία που απαντάει ο @poulinos που αντιλαβάνεται! μεχρι να χασω την υπομονη που με διακατεχει 1 4
Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε μεχρι να χασω την υπομονη που με διακατεχει εμείς την χάσαμε στο προηγούμενο ποστ 24vs300.... anyway 2 2
zoranb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, poulinos said: μεχρι να χασω την υπομονη που με διακατεχει είναι κ αυτός ένας λόγος για τον οποίο λέω πως απαντάς "ωραία"... μην του δίνεις θάρρος όμως 1 minute ago, Karanikolis said: εμείς την χάσαμε στο προηγούμενο ποστ 24vs300.... anyway υπερβολές, δεν καταλαβαίνεις, δεν διαβάζεις πίσω από τα προφανή 1 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, zoranb said: είναι κ αυτός ένας λόγος για τον οποίο λέω πως απαντάς "ωραία"... μην του δίνεις θάρρος όμως γενικα τα ξεψαχνιζεις χωρις λογο.τα πραγματα ειναι απλα.το μελλον ειναι η ινα και ο χαλκος σιγα σιγα θα παει στα αζητητα.αρα το να πας σε ινα αν μπορεις ειναι μονοδρομος.εκτος αν θες να εισαι με προβληματικο χαλκο για να γλυτωσεις 2 ευρω.απο εκει και περα το τι πακετο θα πας εχει να κανει με τις αναγκες σου αλλα και την τιμη. ναι αν δινω 10 ευρω για τα 100 δεν θα παω να δωσω πχ 30 για τα 1000.το θεωρω αχρηστο για μενα.αν ομως βγει προσφορα και μου πουν οτι τα 10 θα γινουν 15 τοτε ναι θα το κανω.ενας καφες παραπανω ειναι. οποτε δεν εχει να τα σκεφτεσαι 100 φορες. adsl δεν θα κραταγα απολυτως για κανενα λογο. εχουν πεθανει οι adsl και ειναι πλεον αργες συν λογω μεγαλου μηκους χαλκου εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες βλαβης. οποιος μπορει να παει ινα παει σε ινα.τοσο απλα. 4 minutes ago, Karanikolis said: εμείς την χάσαμε στο προηγούμενο ποστ 24vs300.... anyway μια δυο φορες την εχω χασει και εγω μην νομιζεις. 1
Karanikolis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Αυτά που λες καμία σχέση! Δες ωραία που απαντάει ο @poulinos που αντιλαβάνεται! Ποιός δεν αντιλαμβάνεται? Ξανά διάβασε τι έγραψα.. ούτε ειρωνεύομαι, ούτε προσέβαλα κάποιον. νομίζω ήταν ξεκάθαρη η απάντηση μου... ρωτάς τα ίδια ξανά, ενώ δεν θέλεις να καταάβεις τι σου λένε οι υπόλοιποι... anyway όπως και στο προηγούμενο ποστ, έτσι και εδώ δεν έχει νοημα η κουβέντα....ψάχνεις τον ΕΝΑΝ που θα σου πει δεν αξίζει η ίνα...
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, Karanikolis said: ....ψάχνεις τον ΕΝΑΝ που θα σου πει δεν αξίζει η ίνα... ΕΔΩ εγω. Μην βαλεις ινα. ειναι χαλια,δεν αξιζει μια.θα την φανε τα ποντικια. . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα