elgol Δημοσ. Τετάρτη στις 11:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:52 πμ Οι πιατοθηκες ειναι πανακριβες αν χρειαστουν αλλαγη η δικη μου στο Candy χαλασε στα 3 χρονια
MARIOSNURSE Δημοσ. Τετάρτη στις 11:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:56 πμ 50 λεπτά πριν, Kid2023 είπε Επειδή και εγώ ψάχνω υπάρχει πρόταση συγκεκριμένου μοντέλου για μέχρι τα 800 ευρώ; Μέγεθος;
Kid2023 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 μμ Στα 60cm πλάτος το οποίο θα μπει μαλλον εντοιχιζόμενο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Αλήθεια εντοιχιζόμενο ή όχι θα προτείνατε;
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ Miele πολύ καλό όσο εχει τη 10ετη εγγύηση, μετά αν σου χαλάσει κάτι βοήθα παναγιά σε κόστος. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ Εχει η μανα μου miele 30 απο το 1996! Εχω εγω στο σπιτι μου ενα μικρο ανω παγκου AEG που ειχε βουλωσει μια φορα απο λιπη και εδωσα κανα 80αρι για καθαρισμο. Ο καθενας θα σου πει αυτο που εχει. Παρε το καλυτερο που μπορεις απλα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ (επεξεργασμένο) Τα πλυντήρια πριν 30 χρόνια ελάχιστη σχέση εχουν με τα σημερινά. 2 Miele δεκαετίας 2010 διαφορετικά μοντέλα στην οικογένεια, πέταξαν λίγο μετά τη 10ετία βλάβες που κόστιζε η καθεμία όσο σχεδόν ένα νέο πλυντήριο Bosch, και όχι με τιμές επίσημου σέρβις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:48 μμ από ProponitisTouKanape 2
MARIOSNURSE Δημοσ. Τετάρτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:46 μμ 1 ώρα πριν, Kid2023 είπε Στα 60cm πλάτος το οποίο θα μπει μαλλον εντοιχιζόμενο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Αλήθεια εντοιχιζόμενο ή όχι θα προτείνατε; https://www.apothema.gr/lg-df365fms-eleythero-plynthrio-piaton-gia-servitsia-gia-14-servitsia-p60xy85cm-mayro-252189p
asus73g Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Αν πάρεις πλυντηριο πιάτων αναζήτησε οπωσδηποτε να εχει λειτουργία αυτόματου ανοίγματος της πόρτας του μόλις τελειώσει ο κύκλος πλύσης. Ειναι κατα την γνώμη μου το πιο σημαντικο χαρακτηριστικό στα πλυντηρια πιατων. Συνήθως το πλυσιμο γινεται είτε βραδυ, ειτε σε χρόνο που δεν ειναι καποιος στο σπίτι. Αν μετα τον κύκλο πλυσης δεν ανοιξει η πόρτα εγλωβιζεται μέσα η υγρασία και οι υδρατμοι και μενουν στιγματα- άλατα στα ποτηρια και πιάτα, ειδικα αν ειναι σκουροχρωμα. Ενα bosch που έχω στο ενα σπίτι δουλέυει καθημερινά σχεδόν απο το 2006 Ποτε δεν εβγαλε το παραμικρό πρόβλημα. Ποτε δεν εμφανισε σφαλμα λάθους. Σε άλλο σπιτι πήρα gorenje με λειτουργία total dry (αυτοματο ανοιγμα πορτας) Δεν διακρινω διαφορες απο το bosch σε ποιοτητα και ποιότητα πλυσης. Απλα το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας με έχει σώσει και αναρωτιόμουν χρόνια πρίν γιατι δεν το υοθετουσαν οι εταιριες. Η τιμη του ειναι κοντα στα 380-400
Morosana Δημοσ. Τετάρτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:10 μμ Ότι και να πάρεις πρόσεξε το χρόνο πλύσης. Είχαμε ένα μικρό bosch πριν κανουμε παιδιά, που ενώ ήταν ικανοποιητικό από πλευράς απόδοσης αργούσε υπερβολικά και στο τέλος το στείλαμε στο εξοχικό. Επίσης πρόσεξε να έχει εκτός από αυτόματο άνοιγμα πόρτας προγραμματισμό χρόνου έναρξης ή remote λειτουργία ειδικά τώρα με τα καινούργια ωράρια στο νυχτερινό που είτε θα κοιμάται κάποιος ή θα είναι εκτός.
ideal09 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ 2 ώρες πριν, asus73g είπε Ειναι κατα την γνώμη μου το πιο σημαντικο χαρακτηριστικό στα πλυντηρια πιατων. Συνήθως το πλυσιμο γινεται είτε βραδυ, ειτε σε χρόνο που δεν ειναι καποιος στο σπίτι. Συμφωνώ 100%. Αν και θεωρώ πως σ'αυτο το εύρος που ψάχνει τα πιο πολλά θα έχουν. πχ. https://www.skroutz.gr/s/31722915/Electrolux-EEM43200L-Pliros-Entoichizomeno-Plyntirio-Piaton-gia-10-Servitsia-P44-6xY81-8ek.html#description 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα