Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

έχετε καμια ιδέα από αγορά πλυντηρίου πιάτων; Σκέφτομαι να πάω σε bosch γιατί αυτό μου πρότεινε 2ο το chatgpt, το 1ο ήταν miele αλλά δεν έχω να διαθέσω ένα χιλιάρικο. Το βλέπω για κάπου 600-800€.

Επεξ/σία από Demora
Δημοσ.
13 minutes ago, Demora said:

Καλησπέρα,

έχετε καμια ιδέα από αγορά πλυντηρίου πιάτων; Σκέφτομαι να πάω σε bosch γιατί αυτό μου πρότεινε 2ο το chatgpt, το 1ο ήταν miele αλλά δεν έχω να διαθέσω ένα χιλιάρικο. Το βλέπω για κάπου 600-800€.

Ρώτα και το DeepSeek, θα σου προτείνει ChangSong.

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Ρώτα και το DeepSeek, θα σου προτείνει ChangSong.

...
και ρώτησα μέτα στο insomnia και μου απάντησες εσύ όπως μου απάντησες.... ποιος είναι καλύτερος από τους δυο σας;

Επεξ/σία από Demora
  • Like 3
Δημοσ.
54 minutes ago, Demora said:

...
και ρώτησα μέτα στο insomnia και μου απάντησες εσύ όπως μου απάντησες.... ποιος είναι καλύτερος από τους δυο σας;

To chatgpt, αδιαμφιβόλως!

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα indesit, ένα απλό μοντέλο χωρίς πολλά πολλά τύπου wifi κτλ και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Demora είπε

Καλησπέρα,

μια χαρά είναι τα Bosch, όπως και τα υπόλοιπα του Ομίλου (Siemens-Pitsos)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα

εγώ έχω ένα bosch απο το 2009 και το βάζω κάθε μέρα και τα σκ 2 φορές την ημέρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει τίποτα και πάντα το γεμίζω φουλ. Για εμένα δες να έχει ράφι πάνω για τα μαχαιροπίρουνα είναι πολύ βασικό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πήραμε μικρό Bosch πριν κάνα 6μηνο και το έχουμε λιώσει. Τουλάχιστον 1 πλύση την ημέρα. 

Σωθήκαμε! 

Επειδή εχω και πλυντήριο-στεγνωτήριο Bosch και ψυγείο, πλέον πάω τυφλά στη συγκεκριμένη εταιρεία κι ας κοστίζει παραπάνω απο τα περισσότερα αλλά brands. 

Για Miele δεν εχω άποψη.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...