AELEX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια γονική παροχή χρημάτων, ξέρει κάποιος την διαδικασία; θέλω λογιστή; συμβολαιογράφο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
fitsoulas2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, AELEX είπε Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια γονική παροχή χρημάτων, ξέρει κάποιος την διαδικασία; θέλω λογιστή; συμβολαιογράφο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Λογιστη μόνο και μια επισκεψη στη τραπεζα. Η μεταφορα των χρηματων θα γινει απο λογ/σμο σε λογ/σμο. Η πλακα ειναι οτι θα δηλωθουν μετα απο εναμησι χρονο Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από fitsoulas2024
jimmy1966 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 50 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Λογιστη μόνο και μια επισκεψη στη τραπεζα. Η μεταφορα των χρηματων θα γινει απο λογ/σμο σε λογ/σμο. Η πλακα ειναι οτι θα δηλωθουν μετα απο εναμησι χρονο Θα μπορουσες να περιγραψεις ακριβως τη διαδικασια αν δεν σου κανει κοπο?Λογιστη γιατι;Δεν μπορουμε μονοι μας μεσα απο το myPROPERTY;
SB_1957 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 hour ago, jimmy1966 said: Θα μπορουσες να περιγραψεις ακριβως τη διαδικασια αν δεν σου κανει κοπο?Λογιστη γιατι;Δεν μπορουμε μονοι μας μεσα απο το myPROPERTY; Μέσω ebanking μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό και μετά από το myproperty. Έχει οδηγίες στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, jimmy1966 είπε Θα μπορουσες να περιγραψεις ακριβως τη διαδικασια αν δεν σου κανει κοπο?Λογιστη γιατι;Δεν μπορουμε μονοι μας μεσα απο το myPROPERTY; αν ξερεις να τη κανεις μονος σου μεσω ιντερνετ τη κανεις(εγω οχι), αλλιως απευθυνεσαι σε λογιστη. Πόσα να σου παρει, 20, 30€? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα