Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια γονική παροχή χρημάτων, ξέρει κάποιος την διαδικασία; θέλω λογιστή; συμβολαιογράφο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, AELEX είπε

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια γονική παροχή χρημάτων, ξέρει κάποιος την διαδικασία; θέλω λογιστή; συμβολαιογράφο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Λογιστη μόνο και μια επισκεψη  στη τραπεζα. Η μεταφορα των χρηματων θα γινει απο λογ/σμο σε λογ/σμο. Η πλακα ειναι οτι θα δηλωθουν μετα απο εναμησι χρονο

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Λογιστη μόνο και μια επισκεψη  στη τραπεζα. Η μεταφορα των χρηματων θα γινει απο λογ/σμο σε λογ/σμο. Η πλακα ειναι οτι θα δηλωθουν μετα απο εναμησι χρονο

Θα μπορουσες να περιγραψεις ακριβως τη διαδικασια αν δεν σου κανει κοπο?Λογιστη γιατι;Δεν μπορουμε μονοι μας μεσα απο το myPROPERTY;

Δημοσ.
1 hour ago, jimmy1966 said:

Θα μπορουσες να περιγραψεις ακριβως τη διαδικασια αν δεν σου κανει κοπο?Λογιστη γιατι;Δεν μπορουμε μονοι μας μεσα απο το myPROPERTY;

Μέσω ebanking μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό και μετά από  το myproperty. Έχει οδηγίες στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmy1966 είπε

αν ξερεις να τη κανεις μονος σου μεσω ιντερνετ τη κανεις(εγω οχι), αλλιως απευθυνεσαι σε λογιστη. Πόσα να σου παρει, 20, 30€?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...