TRIKALOS_1977 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να βάλω μια εφαρμογή για το iPhone της κόρης μου, σαν το (χρόνο επι οθονης ) όπου μετά από ένα συγκεκριμένο χρόνο κάθε ημέρα που θα το καθορίζω εγώ να μην επιτρέπει να χρησιμοποιεί κάποιες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιώ τώρα το χρόνο επι οθόνης αλλά μετά το τέλος του χρόνου μπορεί το παιδί να προσθέσει χρόνο μόνο του σε κάθε εφαρμογή και ενώ έχω βάλει κωδικό. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από TRIKALOS_1977
koutsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, TRIKALOS_1977 είπε Καλησπέρα, θέλω να βάλω μια εφαρμογή για το iPhone της κόρης μου, σαν το (χρόνο επι οθονης ) όπου μετά από ένα συγκεκριμένο χρόνο κάθε ημέρα που θα το καθορίζω εγώ να μην επιτρέπει να χρησιμοποιεί κάποιες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιώ τώρα το χρόνο επι οθόνης αλλά μετά το τέλος του χρόνου μπορεί το παιδί να προσθέσει χρόνο μόνο του σε κάθε εφαρμογή και ενώ έχω βάλει κωδικό. Δεν μπορεί να προσθέσει χρόνο αν έχεις κωδικό. Μόνο ένα λεπτό μπορεί να προσθέσει και για μια φορά μονό.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ναι μπορεί να βάλει όσες φορές θέλει 1 λεπτό και ένα 15 λεπτό και αν θέλει να να είναι ανοιχτή η εφαρμογή για όλη την ημέρα iPhone 12mini. Θέλω να βρω μια εφαρμογή που να βάζω ένα συγκεκριμένο χρόνο για όλες της εφαρμογές συνολικά και όχι όχι σε κάθε μία τον δικό της χρόνο. 1
koutsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, TRIKALOS_1977 είπε Ναι μπορεί να βάλει όσες φορές θέλει 1 λεπτό και ένα 15 λεπτό και αν θέλει να να είναι ανοιχτή η εφαρμογή για όλη την ημέρα iPhone 12mini. Μάλλον έχει βρει τον κωδικό σου φίλε μου! Το μονο που μπορεί να κάνει όταν μια εφαρμογή είναι κλειδωμένη είναι να βάλει κωδικό (αν τον ξέρει) η να κάνει αίτημα σε εσένα τον γονεα για να εγκρίνεις πόση ώρα θα δώσεις. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στην κόρη μου και ξέρω! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από koutsis 1
koutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, TRIKALOS_1977 είπε . Θέλω να βρω μια εφαρμογή που να βάζω ένα συγκεκριμένο χρόνο για όλες της εφαρμογές συνολικά και όχι όχι σε κάθε μία τον δικό της χρόνο. Και στο screen time μπορείς να το κάνεις αυτό. Βάζεις συγκεκριμένο χρόνο και προσθέτεις όσες εφαρμογές θέλεις στην ομάδα. Μάλλον δεν το έχεις ψάξει καθόλου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα