Witcher1st Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η πρωτη φωτογραφια ειναι οπως μου την εστειλαν για να την εκτυπωσω. Αν την εκτυπωσω οπως ειναι, βγαινει με γκρι φοντο. Για να βγει " κανονικα " πρεπει να αυξησω την φωτεινοτητα στο φουλ και να κανω και καποιες αλλες αλλαγες. Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο; Δλδ το προβλημα ειναι στην φωτογραφια που μου εδωσαν; Ή κατι παιζει με τον εκτυπωτη; Πριν λιγες ημερες εβαλα καινουριο μαυρο μελανι. Τα μελανια των χρωματων ειναι κοντα στο μηδεν. Οι εκτυπωσεις που βγαζει για να κανει τα διαφορα τεστ ο εκτυπωτης βγαινουν αριστες. Ο εκτυπωτης ειναι ο HP 6950. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από Witcher1st
Kthulhou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 57 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Δλδ το προβλημα ειναι στην φωτογραφια που μου εδωσαν; ναι, η "μαμά" φωτό φταίει. Να σου στείλουν μια πιο φωτεινή, καθαρή για να μην τρως κ εσύ τα μελάνια σου
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Kthulhou said: ναι, η "μαμά" φωτό φταίει. Να σου στείλουν μια πιο φωτεινή, καθαρή για να μην τρως κ εσύ τα μελάνια σου Ναι αλλα η φωτο στο ματι φαινεται προς το ασπρο. Γιατι ο εκτυπωτης την βλεπει γκρι; Μηπως θελει καποια ειδικη ρυθμιση; Κατι για density που διαβαζω, ειναι για τους εκτυπωτες λείζερ; Παντως δοκιμασα monochrome και greyscale και δεν υπηρχε διαφορα. Οπως και Black&White και Color. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από Witcher1st
Kthulhou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ακυρο.... 16 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ναι αλλα η φωτο στο ματι φαινεται προς το ασπρο. όχι. Φαίνεται μεν γιατί έχει πιο σκούρο πίσω. Αν όμως πάρεις τη φωτό κ την επικολλήσεις σε doc , θα δεις πόσο πιο σκούρη είναι από το άσπρο το χαρτί στην προεπισκόπηση εκτύπωσης, κ γιατί βγαίνει έτσι Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από Kthulhou
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Το έχω δει κι εγώ αυτό όταν τυπώνω κάτι από φωτογραφία. Δεν φταίνε τα μελάνια. Δες στο λινκ https://www.quora.com/How-can-I-print-documents-without-a-gray-background-Someone-sent-me-pictures-of-documents-that-I-need-to-print-but-they-all-come-out-with-a-gray-background-and-it-makes-it-very-difficult-to-read-the-black-print
lector Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Δες αν ο εκτυπωτης σου εχει επιλογη για "αφαιρεση φοντου" ή background removal. Συνηθως το εχουν οι laser αλλα ισως να υπαρχει και στο δικο σου. Με αυτη την επιλογη ενεργοποιημενη, ο εκτυπωτης αφαιρει ο,τι κρινει οτι ειναι "θορυβος" στην εικονα.
Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, lector said: Δες αν ο εκτυπωτης σου εχει επιλογη για "αφαιρεση φοντου" ή background removal. Συνηθως το εχουν οι laser αλλα ισως να υπαρχει και στο δικο σου. Με αυτη την επιλογη ενεργοποιημενη, ο εκτυπωτης αφαιρει ο,τι κρινει οτι ειναι "θορυβος" στην εικονα. Παλιος εκτυπωτης δεν εχει τετοια κολπα. Αλλα μπορει να γινει απο καποιο προγραμμα φανταζομαι. Αν και η αρχικη φωτογραφια οντως ηταν χαλια, ενω με το ματι δε φαινεται. Την μετετρεψα σε 2 χρωματα με προγραμμα και το ασπρο-μαυρο πηγαινε οπως να'ναι. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:51 πμ από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα