tollisth Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μετά τον χαμό των τελευταίων ημερών είπα να το δοκιμάσω Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες Στα ελληνικά όλα και με ποιο ολοκληρωμένες απαντήσεις Έχουν επίσης δημοσιεύσει τον κώδικα
valandis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου δεν μου στέλνει το code άμεσα, και όταν μου το στέλνει και τον βάζω λέει invalid code. Μάλιστα σήμερα έχουν ανεβάσει στην ιστοσελίδα τους το μήνυμα "Due to large-scale malicious attacks on DeepSeek's services, registration may be busy. Please wait and try again. Registered users can log in normally. Thank you for your understanding and support."
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, valandis είπε δεν μου στέλνει το code άμεσα, και όταν μου το στέλνει και τον βάζω λέει invalid code. Μάλιστα σήμερα έχουν ανεβάσει στην ιστοσελίδα τους το μήνυμα "Due to large-scale malicious attacks on DeepSeek's services, registration may be busy. Please wait and try again. Registered users can log in normally. Thank you for your understanding and support." Το ιδιο και σε μένα 😁
tollisth Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Καθυστέρησε και σε εμένα αλλά μου έστειλε τον κωδικό,σε φίλο δεν μπορεί να κάνει εγγραφή Έχει φάει επίθεση στο φουλ σήμερα το είχα διαβάσει πριν μερικές ώρες
valandis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Επιτέλους τα κατάφερα, αλλά απογοητεύτικα πλήρως, καμία σχέση με το ChatGpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα