JeZus Δημοσ. Τετάρτη στις 07:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:02 μμ Εγω που το έχω στα στατιστικά παίζει μ.ο. 38-40watt. Για μένα ειναι πολυ αποδεκτό για αυτό που προσφέρει (δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική στην περιοχή μου). Μηδεν κολλήματα μετα απο 3 μηνες. Ταχύτητες 200 με 300mbps. 2
gpapadakis Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 πμ 6 hours ago, toym78 said: Εγκαταστάθηκε εχθές... εν μέσω βροχής... Σε χωριό στη Νάουσα Ημαθίας. Είχαμε cosmote fiber 50... ο θεός να το κάνει 50....32 και αυτό με συνεχεις διακοπές μιας και η διανομή του γίνεται με χαλκοκαλώδιο ακόμα.!!. Η ταχύτητα του 5g στο σημείο που βρίσκομαι.... 500 μέτρα από αναμεταδότη της cosmote...είναι από 30 έως 120.... χωρίς καμία σταθερότητα στην ταχύτητα του. Αγόρασα το κιτ v4 με τον gen 3 modem της Starlink στην προσφορά 249€...Πανεύκολη εγκατάσταση... Και μετά από 20 λεπτά κάνοντας speedtest η ταχύτητα του είναι 325 minimum... 485 maximum. Φοβήθηκα με όσα άκουγα από "ειδικούς" για το gaming και τα ping. 43 ping στο lol δεν είχα ποτέ με την "κοσμοχεστ".. Μόνο αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε πόσο άδικα πληρώνατε τόσο καιρό υπηρεσίες και ταχύτητες που δεν σας τις προσφέρουν. Επιτέλους .... Κάτι που αξίζει τα λεφτά του για εμάς που είμαστε σε προβληματικές περιοχές....!!!! Spoiler Καταπληκτική σφαλιάρα στο καρτέλ... Όχι ότι δεν τους χρειαζόταν κιόλας... 2
rhtoras Δημοσ. Πέμπτη στις 06:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:46 πμ 5 ώρες πριν, gpapadakis είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καταπληκτική σφαλιάρα στο καρτέλ... Όχι ότι δεν τους χρειαζόταν κιόλας... Σφαλιάρα στο καρτέλ δεν είναι. Αλλά σίγουρα καλύτερα μια ακόμα λύση. Υπάρχουν βέβαια και οι wisp πάροχοι αν και όχι παντού.
mcstefan7 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:06 πμ Δουλεύει το voip της cosmote πίσω απο starlink?
comfuzio Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 πμ 3 hours ago, mcstefan7 said: Δουλεύει το voip της cosmote πίσω απο starlink? Κανονικά όχι, το είχα δοκιμάσει με άλλο νούμερο cosmote από την δική μου cosmote γραμμή και δεν έκανε register, το έχουν κλειδωμένο λογικά να βγαίνει το καθένα από την γραμμή του οπότε δεν νομίζω να παίζει μέσω starlink, γι'αυτό και λέμε για modulus. Μου ήρθε και μένα σήμερα ο εξοπλισμός(standard) αλλά δεν θα τον ανοίξω τώρα, παίζει μετακόμιση
mcstefan7 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Κανονικά όχι, το είχα δοκιμάσει με άλλο νούμερο cosmote από την δική μου cosmote γραμμή και δεν έκανε register, το έχουν κλειδωμένο λογικά να βγαίνει το καθένα από την γραμμή του οπότε δεν νομίζω να παίζει μέσω starlink, γι'αυτό και λέμε για modulus. Μου ήρθε και μένα σήμερα ο εξοπλισμός(standard) αλλά δεν θα τον ανοίξω τώρα, παίζει μετακόμιση Με 5g cosmote και άλλη γραμμή cosmote δουλεύει κανονικά.
toym78 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:50 μμ 19 ώρες πριν, toym78 είπε Εγκαταστάθηκε εχθές... εν μέσω βροχής... Σε χωριό στη Νάουσα Ημαθίας. Είχαμε cosmote fiber 50... ο θεός να το κάνει 50....32 και αυτό με συνεχεις διακοπές μιας και η διανομή του γίνεται με χαλκοκαλώδιο ακόμα.!!. Η ταχύτητα του 5g στο σημείο που βρίσκομαι.... 500 μέτρα από αναμεταδότη της cosmote...είναι από 30 έως 120.... χωρίς καμία σταθερότητα στην ταχύτητα του. Αγόρασα το κιτ v4 με τον gen 3 modem της Starlink στην προσφορά 249€...Πανεύκολη εγκατάσταση... Και μετά από 20 λεπτά κάνοντας speedtest η ταχύτητα του είναι 325 minimum... 485 maximum. Φοβήθηκα με όσα άκουγα από "ειδικούς" για το gaming και τα ping. 43 ping στο lol δεν είχα ποτέ με την "κοσμοχεστ".. Μόνο αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε πόσο άδικα πληρώνατε τόσο καιρό υπηρεσίες και ταχύτητες που δεν σας τις προσφέρουν. Επιτέλους .... Κάτι που αξίζει τα λεφτά του για εμάς που είμαστε σε προβληματικές περιοχές....!!!! 5
oreco5 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Ασχολήθηκα λίγο σήμερα στο μπαλκόνι Πολύ εύκολο .Θα φτιάξω μια βάση στα κεραμίδια και δεν θα ξανά ασχοληθώ,θα το κεντραρο και καλύτερα Δείτε αποτελέσματα https://ibb.co/ZRcjxKFt 1
dream21 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:53 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, rhtoras είπε Σφαλιάρα στο καρτέλ δεν είναι. Αλλά σίγουρα καλύτερα μια ακόμα λύση. Υπάρχουν βέβαια και οι wisp πάροχοι αν και όχι παντού. Δεν υφίστανται WISP σε RURAL AREA βουνα και λόφοι κοινος Μονοδρομος STARLINK εαν δεν υπαρχει καλυψη cosmote. ( Σου δινω 1000€ εαν με WISP μου βγαλεις ιντερνετ εδω που μένω. 37.76302810474656, 24.021581759744176) https://www.powergame.gr/start-ups-digital/800363/ookla-petaei-i-starlink-stin-ellada-elleipsei-proigmenon-tilepikoinoniakon-ypodomon/?fbclid=IwY2xjawIR05lleHRuA2FlbQIxMQABHfawpCDr5CqMX1OHOrV6WSkoIT4qHX5gLc9FZq9zTjR-kPk0t8-ry3GS9A_aem_AMrlV1_eZrl7s10D-4GyQQ 4 ώρες πριν, toym78 είπε Mια χαρά σε βλέπω , και εγω εαν δεν είχα την κάλυψη δικτυου 5G απο cote μόνοδρομος για εμενα θα ηταν το Starlink μιας και η ADSL δεν παλευεται.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:03 μμ από dream21 1
toym78 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ 2 λεπτά πριν, dream21 είπε https://www.powergame.gr/start-ups-digital/800363/ookla-petaei-i-starlink-stin-ellada-elleipsei-proigmenon-tilepikoinoniakon-ypodomon/?fbclid=IwY2xjawIR05lleHRuA2FlbQIxMQABHfawpCDr5CqMX1OHOrV6WSkoIT4qHX5gLc9FZq9zTjR-kPk0t8-ry3GS9A_aem_AMrlV1_eZrl7s10D-4GyQQ Mια χαρά σε βλέπω , και εγω εαν δεν είχα την κάλυψη δικτυου 5G απο cote μόνοδρομος για εμενα θα ηταν το Starlink μιας και η ADSL δεν παλευεται.. Eτσι ακριβως....δεν παλευεται με τιποτα φιλε μου!!
ForgottenOne Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 μμ Έχουμε ιδέα έως πότε θα είναι η προσφορα?
blamp Δημοσ. χθες στις 07:50 πμ Δημοσ. χθες στις 07:50 πμ Με stremio υπάρχει πρόβλημα; Αν ναι πως το λύνουμε;
mcstefan7 Δημοσ. χθες στις 08:21 πμ Δημοσ. χθες στις 08:21 πμ 30 λεπτά πριν, blamp είπε Με stremio υπάρχει πρόβλημα; Αν ναι πως το λύνουμε; Σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Χρειάζεσαι vpn 1
lancias1 Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ 1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε Σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Χρειάζεσαι vpn επειδη θα ηθελα να βαλω την κεραια σε ενοικιαζομενα...μπορεις να μου δωσεις δυο παραπανω πληροφοριες?
Sotosgl Δημοσ. χθες στις 10:16 πμ Δημοσ. χθες στις 10:16 πμ 1 ώρα πριν, blamp είπε Με stremio υπάρχει πρόβλημα; Αν ναι πως το λύνουμε; Real Debrid Torrentio και GG Αν μιλαμε γενικα για Torrent VPN με killswitch ή router που μπλοκαρει συγκεκριμενα sites 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα