CleanthisD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Chrisfm94 said: Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν; Βάζεις ένα router μετά το Starlink το οποίο επιτρέπει την χρήση vpn (πχ MikroTik) και ορίζεις όλη σου την κίνηση μέσα από αυτό. 2
Jts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν; Μπορείς με firewall από πίσω να περιορίσεις την πρόσβαση. Δεν ξέρω αν το επιτρέπει ο εξοπλισμός του χωρίς κάτι έξτρα. 1
skritikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν; Βάζεις κι ένα DNS black hole (ένα φτηνό Raspberry Pi αρκεί) και κόβεις όλα τα περίεργα request πριν πάνε οπουδήποτε. Κι ένα firewall μαζί και ηρεμείς. 1
kefalonitis2023 Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ On 31/01/2025 at 17:32, Chrisfm94 said: Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν; Ένα tplink deco x60/x50 και με app του κόβεις ότι θες.
APPLEGEEK Δημοσ. Δευτέρα στις 07:32 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:32 πμ Τι ταχύτητα εχει σε αστική περιοχή ας πούμε νεο κόσμο; Που θα γινει εγκατάσταση,; Τι καταναλώσει επιτρέπεται; Τι πινγκ εχουν αυτα ;
lancias1 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ 10 ώρες πριν, kefalonitis2023 είπε Ένα tplink deco x60/x50 και με app του κόβεις ότι θες. Καλημερα,πως γινεται με το X50 να το ρυθμισω αυτο??τα εχω,ποια ρυθμιση ειναι?
gousias Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 πμ Στις 30/1/2025 στις 11:42 ΜΜ, oletiras είπε FROG. 2 χρονια τώρα το χω. Αν εχεις καλο σημα και αν εχεις προσβαση στο καταστημα της Αθηνας ή της Θεσσαλονικης. Δεν ισχύει! Δεν έχει με 13€ απεριόριστα δεδομένα η Frog!
andreas1gr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gousias είπε Δεν ισχύει! Δεν έχει με 13€ απεριόριστα δεδομένα η Frog! Ο αγαπητός φίλος μιλάει για κάποιες προσφορές που βγαίνουν τέλος του χρόνου κ BF στα δύο μοναδικά καταστήματα Frog και για συγκεκριμένο αριθμό συνδέσεων.... Απλά του κόλλησε ότι είναι εφικτό να πάνε στα 2 καταστήματα, στις 2-3-5-10 μέρες της προσφοράς και τα 10.000.000 πολιτών (έστω τα 5.000.000 σε ένα άλλο μήνυμα).... Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:01 μμ από andreas1gr 2 1
kopan Δημοσ. Δευτέρα στις 12:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:44 μμ 2 ώρες πριν, gousias είπε Δεν ισχύει! Δεν έχει με 13€ απεριόριστα δεδομένα η Frog! Έχει με 12 € ( 144 € ετήσια). 2
gousias Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, kopan είπε Έχει με 12 € ( 144 € ετήσια). Για να μην βγαίνουμε περαιτέρω εκτός θέματος και να είμαστε ξεκάθαροι, εσύ λες πως όταν αναγράφετε ό,τι είναι αυτό που αναγράφετε, θα εννοείτε κατά την δική σας λογική άλλα από αυτά που γράφετε! Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:08 μμ από gousias 1
kefalonitis2023 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:31 μμ 5 hours ago, lancias1 said: Καλημερα,πως γινεται με το X50 να το ρυθμισω αυτο??τα εχω,ποια ρυθμιση ειναι? X60/X90 ήθελα να γράψω!
lancias1 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:29 μμ 1 ώρα πριν, kefalonitis2023 είπε X60/X90 ήθελα να γράψω! τι επιλογη παραπανω σου δινουν τα συγκεκριμενα?
DaRkAnGeL999 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:44 μμ On 31/01/2025 at 13:02, camel555 said: Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το starlink και θέλω να ρωτήσω το εξής: έχω τώρα ασύρματο ίντερνετ, με κεραία στην ταράτσα και καλώδιο αρκετών μέτρων να κατεβαίνει στο σπίτι μου, όπου έχω το router μου (με mesh extender κλπ). Θα μπορώ να βάλω το router του starlink μέσα στο δώμα, να κουμπώσω πάνω του το υπάρχον καλώδιο, το οποίο (θα) είναι συνδεδεμένο στο router που ήδη έχω; τα mesh extender θα λειτουργούν; πρέπει να έχουμε αρκετό παρόμοιο setup και έβαλα Starlink πριν κάνα μήνα. εχω κουμπώσει το πιάτο του Starlink στο δικό του router και το δικό του router με το δικό μου (στη wan θύρα), μετά βάζοντας απλά το Starlink router σε bridge mode έχεις ξεμπερδέψει. Μπορεις να παρακάμψεις τελείως και το Starlink router αλλά θα χρειαστείς κάποιον POE adapter να τροφοδοτήσει το πιάτο. Αν τυχόν έχεις ubiquiti usg 3p για router μπορείς μάλιστα να έχεις και το υπάρχων internet αλλά και το Starlink παράλληλα. (Failover or distributed) 1 1
gogkroj Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ δλδ με ενα ρουτερ που εχει poe θυρα δουλεύει χωρις αυτο του starlink?
4four Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 μμ Ερώτηση ίσως και χαζή, γιατί θέλω να το βάλω στο εξωχικό των γονιών που δεν έχει ούτε σήμα ούτε προφανώς σταθερό ιντερνετ! Cosmote δορυφορικό έχει δοκιμάσει κανείς, να πει διαφορές με starlink κλπ? γιατί ο εξοπλισμός είναι δωρεάν και τώρα το έκαναν σαν το starlink 40€ τον μήνα χωρίς δεσμέσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα