camel555 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, DaRkAnGeL999 είπε πρέπει να έχουμε αρκετό παρόμοιο setup και έβαλα Starlink πριν κάνα μήνα. εχω κουμπώσει το πιάτο του Starlink στο δικό του router και το δικό του router με το δικό μου (στη wan θύρα), μετά βάζοντας απλά το Starlink router σε bridge mode έχεις ξεμπερδέψει. Μπορεις να παρακάμψεις τελείως και το Starlink router αλλά θα χρειαστείς κάποιον POE adapter να τροφοδοτήσει το πιάτο. Αν τυχόν έχεις ubiquiti usg 3p για router μπορείς μάλιστα να έχεις και το υπάρχων internet αλλά και το Starlink παράλληλα. (Failover or distributed) Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, δεν το σκέφτηκα το bridge mode!
gogkroj Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 25 λεπτά πριν, 4four είπε Ερώτηση ίσως και χαζή, γιατί θέλω να το βάλω στο εξωχικό των γονιών που δεν έχει ούτε σήμα ούτε προφανώς σταθερό ιντερνετ! Cosmote δορυφορικό έχει δοκιμάσει κανείς, να πει διαφορές με starlink κλπ? γιατί ο εξοπλισμός είναι δωρεάν και τώρα το έκαναν σαν το starlink 40€ τον μήνα χωρίς δεσμέσεις διαβασε τα ψιλα γραμματα του προγραμματος και ουτως ή αλλως δεν συγκρίνεται με το starlink
fysikos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 12 ώρες πριν, gousias είπε Δεν ισχύει! Δεν έχει με 13€ απεριόριστα δεδομένα η Frog! 15e/μηνα απεριοριστα ολα απο την nova.νεα προσφορα
gogkroj Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες μονο η cosmote δινει πράγματικα απεριοριστα σε δεδομενα αλλα ας μην χαλαμε το νημα
fysikos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, 4four είπε Ερώτηση ίσως και χαζή, γιατί θέλω να το βάλω στο εξωχικό των γονιών που δεν έχει ούτε σήμα ούτε προφανώς σταθερό ιντερνετ! Cosmote δορυφορικό έχει δοκιμάσει κανείς, να πει διαφορές με starlink κλπ? γιατί ο εξοπλισμός είναι δωρεάν και τώρα το έκαναν σαν το starlink 40€ τον μήνα χωρίς δεσμέσεις Εχουν εξοχικο σε περιοχη χωρις σημα κινητης; Ειχαμε παλια δορυφορικό ιντερνετ απο ote και αν θυμαμαι καλα ειχε περιορισμο στην ταχυτητα. Τωρα που το εκαναν εως 200gbps,βαλτο
gogkroj Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες που γραφει τα 200gbps ? που γράφει οτι ειναι μηνα μηνα χωρις δεσμευση?
sharke Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) καμία σχέση η cosmote με τα γνωστά εως 50 . ,, ping στο θεο .με lnb Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από sharke
gogkroj Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες και δεν είναι και απεριόριστο έχει κοφτη και δεν ειναι μηνα/μηνα έχει ελάχιστη παραμονη και ρητρα.Δεν υπάρχει λόγος συυγκρισης με σταρλινκ!Έχει και τελος ενεργοποίησης και κόστος εγκατάστασης.Διαβαστε τα ψιλα γράμματα
sharke Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, fysikos είπε 15e/μηνα απεριοριστα ολα απο την nova.νεα προσφορα με 2gb internet? απεριοριστα?
oletiras Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Δημοσ. πριν από 5 λεπτά (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, andreas1gr είπε Ο αγαπητός φίλος μιλάει για κάποιες προσφορές που βγαίνουν τέλος του χρόνου κ BF στα δύο μοναδικά καταστήματα Frog και για συγκεκριμένο αριθμό συνδέσεων.... Απλά του κόλλησε ότι είναι εφικτό να πάνε στα 2 καταστήματα, στις 2-3-5-10 μέρες της προσφοράς και τα 10.000.000 πολιτών (έστω τα 5.000.000 σε ένα άλλο μήνυμα).... ειναι εφικτο να πανε στο starlink λοιπον? btw μην ερμηνευεις τα λεγομενα μου... Τεσπα, πολλα θα ειχα να πω για τα οσα γραφονται, αλλα δε θα κανω hijack το θεμα. τελος απο μενα... Επεξ/σία πριν από 1 λεπτό από oletiras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα