CleanthisD Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 11 minutes ago, Chrisfm94 said: Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν; Βάζεις ένα router μετά το Starlink το οποίο επιτρέπει την χρήση vpn (πχ MikroTik) και ορίζεις όλη σου την κίνηση μέσα από αυτό. 1
Jts Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν; Μπορείς με firewall από πίσω να περιορίσεις την πρόσβαση. Δεν ξέρω αν το επιτρέπει ο εξοπλισμός του χωρίς κάτι έξτρα. 1
skritikos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 15 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν; Βάζεις κι ένα DNS black hole (ένα φτηνό Raspberry Pi αρκεί) και κόβεις όλα τα περίεργα request πριν πάνε οπουδήποτε. Κι ένα firewall μαζί και ηρεμείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα