Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Jumbi είπε

Αθηνα λεμε..., Ελλαδαρα 2025, η Ευρωπη μας μαρανε.
Για περιφερεια, επαρχια, απειρες περιοχες σε παρομοια κατασταση, ας μην επεκταθουμε, αστο καλυτερα.

Σε αυτό το κομμάτι μάλλον η Αθήνα μπάζει, Θεσσαλονίκη έχω εδώ και 3 χρόνια και στην Καβάλα έβαλε η κοπέλα μου πέρυσι (που σιγά την Καβάλα) 

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, fysikos είπε

Δλδ στις περιοχες σας δεν υπαρχει 4g ή 5g να παρετε μια κάρτα sim ολα απεριόριστα με 13ε/μηνα και να ξεμπερδευετε;

Ποιο πακέτο παρέχει πραγματικά απεριόριστα data, με σοβαρές ταχύτητες, με 13€/μήνα;

Επεξ/σία από BLiTzER
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Ποιο πακέτο παρέχει πραγματικά απεριόριστα data, με σοβαρές ταχύτητες, με 13€/μήνα;

FROG.

2 χρονια τώρα το χω. Αν εχεις καλο σημα και αν εχεις προσβαση στο καταστημα της Αθηνας ή της Θεσσαλονικης.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, oletiras είπε

FROG.

2 χρονια τώρα το χω. Αν εχεις καλο σημα και αν εχεις προσβαση στο καταστημα της Αθηνας ή της Θεσσαλονικης.

Ποιο ακριβώς; Δε βλέπω κανένα τέτοιο μηνιαίο πακέτο. Το εβδομαδιαίο γράφει ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο 2 φορές τον μήνα. 

image.png.5ce0e885cb670451e5ef20cf51aa0854.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BLiTzER είπε

Ποιο ακριβώς; Δε βλέπω κανένα τέτοιο μηνιαίο πακέτο. Το εβδομαδιαίο γράφει ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο 2 φορές τον μήνα. 

image.png.5ce0e885cb670451e5ef20cf51aa0854.png

Εννοει το ετησιο προπληρωμενο πακετο 144€ που δινει η frog στα 2 της ολα και ολα καταστηματα, Αθηνα και Θεσσαλονικη με απεριοριστα data για 12 μηνες και χωρις αναγκη να βαλεις καρτα στο ενδιαμεσο.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, oletiras είπε

FROG.

Πολλά "Αν" μαζεύτηκαν....

Οπότε και ένας αδαής αντιλαμβάνεται ότι αυτό που προτείνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση λύση για όλους...

Ειδικά όταν εννοείς το να περιμένει όλη η επαρχία (γιατί εκεί υπάρχει ουσιαστικά το πρόβλημα) να βγάλει για λίγες ημέρες προσφορά η frog και να κάνουν όλοι ταξίδι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να πληρώσουν ξενοδοχείο,  μετακίνηση,  χαμένα μεροκάματα, να στηθούν για ώρες ενδεχομένως στην ουρά και ξανά πάλι του χρόνου τα ίδια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, fysikos είπε

Δλδ στις περιοχες σας δεν υπαρχει 4g ή 5g να παρετε μια κάρτα sim ολα απεριόριστα με 13ε/μηνα και να ξεμπερδευετε;

ολες οι εταιρείες έβγαλαν και βγάζουν πακέτα ασταμάτητα για μηνα η για μήνες,σε κάρτα η συμβόλαιο.

Δεν είναι τοσο συχνό να μην υπάρχει κάλυψη η να μην μπορεί να διορθωθεί με χρηση εξωτερικής κεραίας.

απλά βαρέθηκαν τα μήλα και τωρα λανσάρουν τζιτζιφα

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Πολλά "Αν" μαζεύτηκαν....

Οπότε και ένας αδαής αντιλαμβάνεται ότι αυτό που προτείνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση λύση για όλους...

Ειδικά όταν εννοείς το να περιμένει όλη η επαρχία (γιατί εκεί υπάρχει ουσιαστικά το πρόβλημα) να βγάλει για λίγες ημέρες προσφορά η frog και να κάνουν όλοι ταξίδι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να πληρώσουν ξενοδοχείο,  μετακίνηση,  χαμένα μεροκάματα, να στηθούν για ώρες ενδεχομένως στην ουρά και ξανά πάλι του χρόνου τα ίδια...

Τα ΑΝ υπαρχουν παντα σε ολες τις περιπτώσεις. Και γω θα θελα να εχω την επιλογη για Starlink, ελα ντε που σε πολυκατοικια δεν ειναι πάντα εφικτη λύση. Οπως και να εχει το FROG μπορει να το αποκτησει το 50% του πλυθησμου της χωρας... σεβαστο ποσο.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη δεν υπάρχει πιο συμφερον πακετο για αξιοπρεπες ιντερνετ αν βρισκεσαι εκτος πολής απο το starlink το μειονεκτημα ειναι το υψηλο κοστος απόκτησης του εξοπλισμου,η συνδρομη των 40 ευρω/μηνα δεν ειναι μεγαλη.Πληρωνω 35 ευρω το μηνα για cosmote 200mbps.Δεν υπάρχει κανένας αντίλογος σε αυτό.

Οσοι βολευονται με τα mb καλά κάνουν,δεν ειναι για ολους το γρηγορο ιντερνετ.Κατι αστεία πακέτα με 4g με κάτι ρουτερ που συνδιαζουν ταχύτητα απο 4g & δικτυο τα δοκιμάσαμε στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και πριν μπει οπτικη ινα στην  περιοχη μου,ημουν ειλικρινα για να κόψω εντελως το ινερνετ και να αφοσιωθω στο διαβασμα.Επειδη στην ελλαδα δεν υπαρχει πραγματικά γρηγορο ιντερνετ οι πάροχοι (ενα απο τα μονοπώλεια που λειτουργουν στη χώρα μας) μας κάνουν να πιστευουμε οτι με 3-4 ευρω το μηνα εχουμε ιντερνετ.

Ας σταματησουν οι συζητήσει περι ιντερνετ σε νημα για το starlink.Οποιος μπορει το αγοραζει τωρα που εχει πεσει η τιμη του και λυνει το προβλημα του ινερνετ για μια ζωη.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oletiras είπε

Τα ΑΝ υπαρχουν παντα σε ολες τις περιπτώσεις. Και γω θα θελα να εχω την επιλογη για Starlink, ελα ντε που σε πολυκατοικια δεν ειναι πάντα εφικτη λύση. Οπως και να εχει το FROG μπορει να το αποκτησει το 50% του πλυθησμου της χωρας... σεβαστο ποσο.

Οκ αλλα απο το 50% που μπορει να αποκτησει frog, καποιο ποσοστο δεν εχει επαρκες σημα στην περιοχη του.
Και αν εχει σημα, επισης πρεπει να αγορασει καποιο 5g router που ειναι αρκετα ακριβα ακομη.
Με 4g γινεται να παρει πιο φθηνα το ρουτερ αλλα χανει πολυ ταχυτητα (και σημα ανα περιπτωση).
Τεσπα, σε καθε περιπτωση, εστω για το υπολοιπο 50% που δεν μπορει να παει σε Αθηνα-Θεσσαλονικη, αξιζει η προταση του starlink προς σκεψη.
Μεγαλο πλεονεκτημα για πολλους, η μη-δεσμευση, το πας μηνα-μηνα, σαν το νετφλιξ ενα πραμα, και το κοβεις οποτε θελεις (πχ αν λειπεις για καποιο χρονικο διαστημα) και το ξανα/ενεργοποιεις οποτε το χρειαζεσαι παλι, μπορει να σου βγαινει πιο φθηνα στο τελος απο αρκετες επιγειες προτασεις με δεσμευση διετιας και τοπου εγκαταστασης.

Επεξ/σία από Jumbi
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Starlink εξοπλισμός 249€ απο 349€, plaisio & kotsovolos
  • Moderators
Δημοσ.

Περιμενα 2 ημερες για τις διορθωσεις τον TS, αφου δεν εγιναν τις εκανα ο ιδιος. Σε τιτλο και κειμενο.

• Thanks 2
Δημοσ.

Εχθές το απόγευμα το παρήγγειλα,με αντικαταβολή από το πλαίσιο .Ήρθε αμέσως,το έχω στα χέρια μου,την Κυριακή θα ασχοληθώ να το βάλω 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το starlink και θέλω να ρωτήσω το εξής: έχω τώρα ασύρματο ίντερνετ, με κεραία στην ταράτσα και καλώδιο αρκετών μέτρων να κατεβαίνει στο σπίτι μου, όπου έχω το router μου (με mesh extender κλπ).

Θα μπορώ να βάλω το router του starlink μέσα στο δώμα, να κουμπώσω πάνω του το υπάρχον καλώδιο, το οποίο (θα) είναι συνδεδεμένο στο router που ήδη έχω; τα mesh extender θα λειτουργούν;

Δημοσ.
Στις 31/1/2025 στις 8:01 ΠΜ, oletiras είπε

Τα ΑΝ υπαρχουν παντα σε ολες τις περιπτώσεις. Και γω θα θελα να εχω την επιλογη για Starlink, ελα ντε που σε πολυκατοικια δεν ειναι πάντα εφικτη λύση. ..

Δηλαδή μια κεραία για ράδιο ή δορυφορική να θες να βάλεις στην ταράτσα, δεν σας το επιτρέπουν;! Πρώτη φορά το ακούω αυτό και έχω διαχειριστεί διάφορα κτίρια μέσα στα χρόνια.

Δημοσ.

Ρε παιδια εστω οτι εχω ενοικιαζομενα και βαζω Σταρλινκ. Ποιος μου λεει οτι δε θα μπαινει ο καθενας σε περιεργες σελιδες και θα μου το κοψουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...