GeeJay Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ 2 ώρες πριν, unforgiven είπε Υπάρχει κάποιο συμβόλαιο με χρονική χρέωση για τη χρήση; Το σκέφτομαι για το καλοκαίρι, αλλά γίνεται να πληρώνω μόνο τους μήνες που το χρησιμοποιώ; +1 ξερουμε πως παιζει η συνδρομη?? με το μήνα ή πρεπει να δεσμευτεις για 12-24 μηνες?
BLiTzER Δημοσ. Τετάρτη στις 12:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:47 μμ Με τον μήνα. Διακόπτεις όποτε θέλεις. 2
noFEARgr Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, runner69 said: Για να μην το δαιμονοποιησει καποιος τριτος, το torrent αυτο καθε αυτο σαν πρωτοκολλο δεν ειναι πειρατικο. Μπορει να κατεβασω μια διανομη linux με αυτο τον τροπο. 47 minutes ago, mixalis95320 said: Το να κατεβάζεις με torrent απο μονο του δεν ειναι καθόλου παράνομο, το παράνομο ειναι μονο αν εχει πνευματικά δικαιώματα απο πισω αυτο που επιλέγεις να κατεβάσεις. Απλα να το ξεκαθαρίσουμε γιατι βλέπω διαρκώς δεξιά και αριστερά να υπάρχει μια παραφιλολογία πανω σε αυτο. Συμφωνω απολυτα οτι το torrent σαν πρωτοκολλο δεν ειναι πειρατικο. Μιλαω καθαρα για torrent που διακινουν πειρατικο περιεχομενο οπως ταινιες , παιχνιδια κτλπ. Το οποιο χρησιμοποιεί το stremio Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:49 μμ από noFEARgr
Mhlogiatros Δημοσ. Τετάρτη στις 12:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:56 μμ Εγω διάβασα ότι θα φάτε με τη μια ειδοποίηση σε torrent και με τη δεύτερη άμεση διακοπή υπηρεσίας ! . Κάτσετε μετα να το συζητήσετε αν δεν είναι
HatTrick Δημοσ. Τετάρτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:21 μμ στο fb που υπαρχει σχετικη ομαδα με starlink λενε οτι με vpn ή real debrid δεν ειχαν προβλημα
SergioX Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ 2 hours ago, Teddy77 said: Αφού παραδέχεσαι ότι δεν ξέρεις γιατί πετάγεσαι τότε? Φίλε μου,βρές μου 1 άρθρο που να λέει οτι είναι παράνομο το stremio και πάω πάσο.Αυτό που παραδέχτηκα και το έχουν αναφέρει και άλλοι στο νήμα του starlink ,είναι οτι δεν ξέρω αν δουλεύει το stremio με το starlink. Και στην τελική δεν είπα κάτι παράλογο ,ούτε σε έθιξα οπότε δεν υπάρχει λόγος να πετάγεσαι εσύ ,όπως είπες... 1
HatTrick Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ το stremio δεν ειναι παρανομο,ο τροπος που χρησιμοποειται, αν βαλεις add in που σου δινει προσβαση σε περιεχομενο με πνευματικα δικαιωματα χωρισ να πληρωσεις, το καθιστα παρανομο.Διαφορετικα μπορεις να συνδεσεις το disney plus ή οποια αλλη πλατφορμα εχεις πληρωσει και να δεις απο εκει πληρωμενο περιεχομενο. Προχωραμε παρακατω 1
JSD Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 μμ Έχω ένα μαχαίρι στο συστάρι στο γραφείο μου. Είναι πολύ βολικό σε άνοιγμα κουτιών, συσκευασιών κλπ. Είναι παράνομο; Όχι. Αν το χρησιμοποιήσω για να απειλήσω κάποιον γίνεται παράνομο. Το εργαλείο δεν είναι παράνομο. Η χρήση μπορεί να είναι. 1
skream Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Τι upload δίνει το starlink; 30 mbps 1/10 της ταχύτητας από ότι είδα
oreco5 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:20 μμ Μπορεί κάποιος που έχει ήδη βάλει,να μας πει αν έχει θέματα,με Kodi, torrents?
ForgottenOne Δημοσ. Τετάρτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:40 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Τρομερή σύμπτωση και τύχη για εμένα καθώς προσανατολιζόμουν στο να αποκτήσω το starlink αφού τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο στην cosmote και δεν έχω άλλη επιλογή πέρα από ADSL… είχα επισκεφθεί μάλιστα κατάστημα του Κωτσόβολου για να ρωτήσω ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες. Σημειωτέον οι υπάλληλοι δεν κατείχαν πράμα. Το λοιπόν, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα: Παρακαλώ όποιος το διαθέτει ήδη να μας πει για ταχύτητες και κυρίως για ping ms καθώς κάνω online gaming. Επίσης αυτό το standard kit ποιο μοντέλο αφορά ; είναι το gen 3; Η συνδρομή είναι σίγουρα μηνιαία χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια. Η εφαρμογή είναι τρομερή , δίνει πληροφορίες για τα πάντα. Καταληκτικά, αυτό που σκεφτόμουν είναι η κατανάλωση ρε παιδιά ! Με average 50 watt που είναι όμως 24/7 on θα βγαίνει κάτι τις στον μήνα. Οπότε μαζί με το 40αρι $ (που δεν εγγυάται κανένας ότι θα παραμείνει ίδια η τιμή) νομίζω ως είναι τα 2 μειονεκτήματα του. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:42 μμ από ForgottenOne
BLiTzER Δημοσ. Τετάρτη στις 07:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:01 μμ 1 ώρα πριν, ForgottenOne είπε Καλησπέρα! Τρομερή σύμπτωση και τύχη για εμένα καθώς προσανατολιζόμουν στο να αποκτήσω το starlink αφού τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο στην cosmote και δεν έχω άλλη επιλογή πέρα από ADSL… είχα επισκεφθεί μάλιστα κατάστημα του Κωτσόβολου για να ρωτήσω ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες. Σημειωτέον οι υπάλληλοι δεν κατείχαν πράμα. Το λοιπόν, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα: Παρακαλώ όποιος το διαθέτει ήδη να μας πει για ταχύτητες και κυρίως για ping ms καθώς κάνω online gaming. Επίσης αυτό το standard kit ποιο μοντέλο αφορά ; είναι το gen 3; Η συνδρομή είναι σίγουρα μηνιαία χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια. Η εφαρμογή είναι τρομερή , δίνει πληροφορίες για τα πάντα. Καταληκτικά, αυτό που σκεφτόμουν είναι η κατανάλωση ρε παιδιά ! Με average 50 watt που είναι όμως 24/7 on θα βγαίνει κάτι τις στον μήνα. Οπότε μαζί με το 40αρι $ (που δεν εγγυάται κανένας ότι θα παραμείνει ίδια η τιμή) νομίζω ως είναι τα 2 μειονεκτήματα του. Δεν έχω εγώ προσωπικά (αν και σκέφτομαι να αγοράσω σύντομα), αλλά έχει φίλος/συνάδελφος και μου λέει τα καλύτερα. Ταχύτητες γύρω στα 300 Mbps, με εξαιρετικά χαμηλό ping (20-25ms), και μάλιστα το μεταφέρει συχνά στο εξοχικό του, οπότε ούτε με αυτό υπάρχει πρόβλημα. Περί κατανάλωσης, έχει βάλει timer και βγαίνει off αυτόματα κάποιες βραδινές ώρες που δεν το χρειάζεται, ώστε να μην καταναλώνει 24/7. Εντάξει, δεν είναι πανάκεια, δε λύνει όλα μας τα προβλήματα, αλλά έχει εξυπηρετήσει πολύ κόσμο που υποφέρει με τριτοκοσμικές ταχύτητες ή παντελώς αναξιόπιστη σύνδεση. 1
ForgottenOne Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Δεν έχω εγώ προσωπικά (αν και σκέφτομαι να αγοράσω σύντομα), αλλά έχει φίλος/συνάδελφος και μου λέει τα καλύτερα. Ταχύτητες γύρω στα 300 Mbps, με εξαιρετικά χαμηλό ping (20-25ms), και μάλιστα το μεταφέρει συχνά στο εξοχικό του, οπότε ούτε με αυτό υπάρχει πρόβλημα. Περί κατανάλωσης, έχει βάλει timer και βγαίνει off αυτόματα κάποιες βραδινές ώρες που δεν το χρειάζεται, ώστε να μην καταναλώνει 24/7. Εντάξει, δεν είναι πανάκεια, δε λύνει όλα μας τα προβλήματα, αλλά έχει εξυπηρετήσει πολύ κόσμο που υποφέρει με τριτοκοσμικές ταχύτητες ή παντελώς αναξιόπιστη σύνδεση. Πράγματι και spikes να κάνει το ping δεν με πειράζει δε γίνεται να βγει GTA 6 και να κατεβάζω με πραγματική 2 mbps… εδώ στο 5 που είναι 100 gigs ήθελα 17 ώρες , οπότε είμαι διατεθειμένος να κάνω αυτή την παραχώρηση Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:30 μμ από ForgottenOne
toym78 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 μμ 7 ώρες πριν, GeeJay είπε +1 ξερουμε πως παιζει η συνδρομη?? με το μήνα ή πρεπει να δεσμευτεις για 12-24 μηνες? Καμια δεσμευση,!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα