Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τουλάχιστον από τότε που το παρακολουθώ, το Starlink Standart Kit έπεσε σε τιμή ΧΩΜΑ και μαζί έπεσε και ο φορητός εξοπλισμός του με τον οποίο μπορείς να το πάρεις παντού. Πιο συγκεκριμένα αυτή είναι πλέον στα 249 ευρώ μόνο για το Starlink Standard Kit Το ακόμη καλύτερο; Δεν είναι ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός που δεν διέθετε θύρα Ethernet και έπρεπε να αγοράσεις ethernet adaptor αλλά το kit που μέχρι πρόσφατα κόστιζε 349 ευρώ.

Την ίδια στιγμή σε τιμή χώμα βρίσκεται και το Starlink Mini, που μπορεί να αγοραστεί μόλις με 279 ευρώ, το φορητό kit του Starlink.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/wifi-routers-modems/starlink-standard-kit-v4_4592573

https://www.kotsovolos.gr/pages/starlink

• Like 6
  • Thanks 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι αλλά γιατί θα βγει κάτι άλλο και τα σπρώχνουν ; + 40 euro o μήνας για βασικό οικιακό 

Μακάρι όλα τα βασικά οικιακά να είχαν την αξιοπιστία και ταχύτητες όπως το starlink και να είχαν 40€.

Όσο για το ξεστοκαρισμα θα το αφήσω ασχολιαστο...

• Like 8
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι αλλά γιατί θα βγει κάτι άλλο και τα σπρώχνουν ; + 40 euro o μήνας για βασικό οικιακό 

Εγω που ειμαι στο Καπανδριτι αλλα δεν εχω DSL και εξυπηρετουμε απο 4G/5G router της cosmote, πληρωνω 25ευρω το μηνα για Unlimited , με την υποσημειωση οτι μετα τα 400GB εχω μειωμενες ταχύτητες που μου κακοφενεται περιπου 10 μερες πριν κανει reset ο μηνας και εχω σαφεστατα χαμηλοτερες ταχυτητες.
Σε αυτο αν υπολογίσω και το γεγονός οτι το σημα ειναι οτι ναναι, και αλλες φορες δεν εχω καθολου ιντερνετ τοτε το Starlink γινεται ιδιαιτερα ενδιαφέρον εφοσον προσφέρει σταθερη συνδεση για +15ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι αλλά γιατί θα βγει κάτι άλλο και τα σπρώχνουν ;

Έχει καμία σημασία; 

Το θέμα είναι αν σε αυτή την τιμή σου καλύπτει την ανάγκη σου και το αγοράζεις ή όχι και προσπερνάς.. 

2 λεπτά πριν, leoy είπε

Εγω που ειμαι στο Καπανδριτι αλλα δεν εχω DSL και εξυπηρετουμε απο 4G/5G router της cosmote, πληρωνω 25ευρω το μηνα για Unlimited , με την υποσημειωση οτι μετα τα 400GB εχω μειωμενες ταχύτητες που μου κακοφενεται περιπου 10 μερες πριν κανει reset ο μηνας και εχω σαφεστατα χαμηλοτερες ταχυτητες.
Σε αυτο αν υπολογίσω και το γεγονός οτι το σημα ειναι οτι ναναι, και αλλες φορες δεν εχω καθολου ιντερνετ τοτε το Starlink γινεται ιδιαιτερα ενδιαφέρον εφοσον προσφέρει σταθερη συνδεση για +15ευρω.

Έχει κόφτη η cosmote; 

4 χρόνια τώρα δεν είδα καμιά μείωση ταχύτητας πάνω από τα 400gb...

• Like 6
Δημοσ.

Απλά όσοι το σκέφτεστε να ξέρετε ότι με την παραμικρή πειρατεία σας το κόβουν και θεωρητικά σας στέλνουν και χαρτί από δικηγόρο.  Δηλαδή θέλει VPN ΜΕ Killer switch . 

• Like 9
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Konsmal είπε

Απλά όσοι το σκέφτεστε να ξέρετε ότι με την παραμικρή πειρατεία σας το κόβουν και θεωρητικά σας στέλνουν και χαρτί από δικηγόρο.  Δηλαδή θέλει VPN ΜΕ Killer switch . 

τι εννοεις πειρατεία;

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Konsmal είπε

ειναι σιγουρο αυτο για Ελλαδα? ενα καλο VPN με killer switch?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς (επειδή το καλώδιο που περιέχεται είναι 15m) αν αφήσω το ρούτερ στην ταράτσα (πχ μέσα στο αποθηκακι), με ποιον τρόπο μπορώ να στείλω το ίντερνετ στο ισόγειο;

Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Γνωρίζει κανείς (επειδή το καλώδιο που περιέχεται είναι 15m) αν αφήσω το ρούτερ στην ταράτσα (πχ μέσα στο αποθηκακι), με ποιον τρόπο μπορώ να στείλω το ίντερνετ στο ισόγειο;

Πουλανε το 45μ ειδικο καλωδιο στα 150€...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Ασε το starlink router στην ταρατσα και τραβα UTP στο ισογειο , πιο φθηνο ειναι.

Δημοσ.
5 minutes ago, leoy said:

Ασε το starlink router στην ταρατσα και τραβα UTP στο ισογειο , πιο φθηνο ειναι.

Συνδέεται όμως το utp απευθείας πάνω στο ρούτερ του starlink;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...