mrv Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Καλημερα στην παρεα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον motoronios και οταν πηρα τηλ στην εταιρεια μου ειπαν οτι βαση νομου γινεται και οταν τους ειπα στους αλλους παροχους δεν γινεται αυτο μου απαντησαν το πως σεβεται ο καθε παροχος τους νομους του κρατους ειναι δικο του θεμα τελικα λυση βρεθηκε η οχι γιατι δεν καταλαβα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, mrv είπε Καλημερα στην παρεα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον motoronios και οταν πηρα τηλ στην εταιρεια μου ειπαν οτι βαση νομου γινεται και οταν τους ειπα στους αλλους παροχους δεν γινεται αυτο μου απαντησαν το πως σεβεται ο καθε παροχος τους νομους του κρατους ειναι δικο του θεμα τελικα λυση βρεθηκε η οχι γιατι δεν καταλαβα Δοκίμασες να αλλάξεις dns?
Gogotsa Δημοσ. Κυριακή στις 08:50 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:50 πμ Δλδ τους dns που τους δηλωσες και δε σου παιζει? Για βαλτους καρφωτα στη καρτα σου στο πισι......
MauroPaltoudias Δημοσ. Κυριακή στις 09:22 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:22 πμ @Inuyasha Κάποιος διαχειριστής (ίσως;) έκανε διαχωρισμό των θεμάτων, με αποτέλεσμα η πρώτη ανάρτηση (που αναφέρεται σε κάποιον motoronios), να μην βγάζει κανένα νόημα. Αναφέρεται σε κάποιο πρόβλημα που υπάρχει, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες ή συνδέσμους. Μπορείτε να το δείτε, για να μπορούμε και εμείς που μας ενδιαφέρει, να παρακολουθούμε τη συζήτηση; Ευχαριστώ.
bill987 Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ Στις 2/2/2025 στις 9:22 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε @Inuyasha Κάποιος διαχειριστής (ίσως;) έκανε διαχωρισμό των θεμάτων, με αποτέλεσμα η πρώτη ανάρτηση (που αναφέρεται σε κάποιον motoronios), να μην βγάζει κανένα νόημα. Αναφέρεται σε κάποιο πρόβλημα που υπάρχει, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες ή συνδέσμους. Μπορείτε να το δείτε, για να μπορούμε και εμείς που μας ενδιαφέρει, να παρακολουθούμε τη συζήτηση; Ευχαριστώ. https://www.insomnia.gr/forums/topic/822463-inalan-και-φραγή-πρόσβασης/ 1
MauroPaltoudias Δημοσ. Τρίτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:02 μμ 1 hour ago, bill987 said: https://www.insomnia.gr/forums/topic/822463-inalan-και-φραγή-πρόσβασης/ Ευχαριστώ. Απ' ό,τι είδα, δεν ασχολήθηκαν οι υπεύθυνοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα