Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 03:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:21 μμ 15 minutes ago, grevoil said: Μιλάς για έναν άνθρωπό που έκανε quote τον εαυτό του σαν πηγή. Σαν να σου λέω προσκύνα, εγώ ο Grevoil είμαι ο ένας και πραγματικός Θεός και να σου δίνω χαρτάκι που να λέει, ναι είναι ο πραγματικός Θεός με υπογραφή από κάτω Grevoil. Ο άνθρωπος κρύβεται εδώ και μήνες από τα αίσχη που έχουν βρει. 1
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 03:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:39 μμ 3 hours ago, blanka said: υποκριτικό για την ιστορία τους είναι ο Μαυρος σαμουράι! 3 hours ago, 4saken said: Ο οποιος βεβαια ηταν υπαρκτο προσωπο O Μαύρος σαμουράι είναι υπαρκτό πρόσωπο. Όπως και ο Άφρο Νίντζα. 1
fast8 Δημοσ. Τρίτη στις 03:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:41 μμ (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, grevoil said: Για να είμαστε δίκαιοι, έχει δίκιο. Είναι ο Ron f@cking Swanson, o Διευθυντής του Τμήματος Πάρκων και Αναψυχής. Οπότε αν κάποιος μπορεί να του δώσει άδεια σε ένα πάρκο, είναι ο εαυτός του. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:47 μμ από fast8 1
NiKoSmile Δημοσ. Τρίτη στις 04:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:27 μμ 45 λεπτά πριν, panther_512 είπε O Μαύρος σαμουράι είναι υπαρκτό πρόσωπο. Όπως και ο Άφρο Νίντζα. Ο Γιασούκε ήταν Αφρικανός, πιθανώς από την περιοχή της σημερινής Μοζαμβίκης, της Αιθιοπίας ή του Σουδάν. Έφτασε στην Ιαπωνία το 1579 ως υπηρέτης ή φρουρός του Ιησουίτη ιεραποστόλου Αλεσάντρο Βαλινιάνο. Το πόσο καλός σαμουράι ήταν δεν έχει σημασία. Συμμετείχε πάντως σε ορισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο πλευρό του Νομπουνάγκα. 2
ZELOMOTH Δημοσ. Τρίτη στις 04:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:30 μμ 49 λεπτά πριν, panther_512 είπε O Μαύρος σαμουράι είναι υπαρκτό πρόσωπο. Όπως και ο Άφρο Νίντζα. Να ο Αφρο Νίντζα 15
NiKoSmile Δημοσ. Τρίτη στις 04:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:32 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grevoil είπε Μιλάς για έναν άνθρωπό που έκανε quote τον εαυτό του σαν πηγή. Σαν να σου λέω προσκύνα, εγώ ο Grevoil είμαι ο ένας και πραγματικός Θεός και να σου δίνω χαρτάκι που να λέει, ναι είναι ο πραγματικός Θεός με υπογραφή από κάτω Grevoil. Ο άνθρωπος κρύβεται εδώ και μήνες από τα αίσχη που έχουν βρει. The server is busy. Please try again later. Το βιβλίο περιλαμβάνει εκτενείς σημειώσεις για τις πηγές που χρησιμοποιήθηκαν. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:38 μμ από NiKoSmile
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ 43 minutes ago, NiKoSmile said: Ο Γιασούκε ήταν Αφρικανός, πιθανώς από την περιοχή της σημερινής Μοζαμβίκης, της Αιθιοπίας ή του Σουδάν. Έφτασε στην Ιαπωνία το 1579 ως υπηρέτης ή φρουρός του Ιησουίτη ιεραποστόλου Αλεσάντρο Βαλινιάνο. Το πόσο καλός σαμουράι ήταν δεν έχει σημασία. Συμμετείχε πάντως σε ορισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο πλευρό του Νομπουνάγκα. Δεν ξέρω, στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ στο Νετφλιξ, ο Γιασούκε ήταν τρομερός σαμουράι. Στο τέλος σκότωσε και μιά δαιμόνισα-αράχνη. 1 2
NiKoSmile Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ 23 λεπτά πριν, panther_512 είπε Δεν ξέρω, στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ στο Νετφλιξ, ο Γιασούκε ήταν τρομερός σαμουράι. Στο τέλος σκότωσε και μιά δαιμόνισα-αράχνη. Και το πιστεύεις επειδή το είδες στο Πσεφτικ; 1
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ 2 minutes ago, NiKoSmile said: Και το πιστεύεις επειδή το είδες στο Πσεφτικ; Φίλε, είναι πολύ αξιόλογο ντοκιμαντέρ, με ιστορικά γεγονότα. Ορίστε και το τρέιλερ : 4
asikis Δημοσ. Τρίτη στις 05:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:52 μμ 2 ώρες πριν, Taoustaoys είπε Εξαιτίας μας, όχι εξαιτίας των εταιρειών, αυτοί μια χαρά βάζουν το σηματακι άνω των 18 πχ, αν εμείς το δίνουμε στο παιδί που είναι πχ 14 εμείς και μόνο εμείς φταίμε. Πολύ σωστ'ο! Έτσι ακριβώς είναι!! Αλλά επειδή η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη, και επειδή το να βλέπεις ή να συμμετέχεις (έστω και μέσω video game) σε ακραίες συμπεριφορές βίας μόνο κακό μπορεί να κάνει στην σκέψη και την ψυχολογία οποιαδήποτε ηλικίας ανθρώπου, εγώ έχω την άποψη οτι όλα τα παιχνίδια δεν θα έπρεπε να έχουν σκηνές βίας και να διαφημίζουν άσχημες συμπεριφορές. Όποιος έχει παιδί στο δημοτικό, και δη αγόρι, ξέρει καλά τι εννοώ.... 1
Bourdoulas Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ 3 ώρες πριν, grevoil είπε Μιλάς για έναν άνθρωπό που έκανε quote τον εαυτό του σαν πηγή. Σαν να σου λέω προσκύνα, εγώ ο Grevoil είμαι ο ένας και πραγματικός Θεός και να σου δίνω χαρτάκι που να λέει, ναι είναι ο πραγματικός Θεός με υπογραφή από κάτω Grevoil. Ο άνθρωπος κρύβεται εδώ και μήνες από τα αίσχη που έχουν βρει. Ο ορισμός του Source: trust me bro 1
NiKoSmile Δημοσ. Τρίτη στις 06:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:08 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Φίλε, είναι πολύ αξιόλογο ντοκιμαντέρ, με ιστορικά γεγονότα. Ορίστε και το τρέιλερ : Αν θες ιστορικά γεγονότα άσε τα παραμυθάκια και ψάξε στη βιβλιογραφία. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:28 μμ από NiKoSmile
fast8 Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 μμ 56 minutes ago, panther_512 said: Δεν ξέρω, στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ στο Νετφλιξ, ο Γιασούκε ήταν τρομερός σαμουράι. Στο τέλος σκότωσε και μιά δαιμόνισα-αράχνη. Ωπα, spoiler alert. Πάνω που θα καθόμουν να δω Yasuke στο Netflix. Αλήθεια λέω 😂 3
AgentOrange Δημοσ. Τρίτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:44 μμ 3 ώρες πριν, grevoil είπε Μιλάς για έναν άνθρωπό που έκανε quote τον εαυτό του σαν πηγή. Σαν να σου λέω προσκύνα, εγώ ο Grevoil είμαι ο ένας και πραγματικός Θεός και να σου δίνω χαρτάκι που να λέει, ναι είναι ο πραγματικός Θεός με υπογραφή από κάτω Grevoil. Ο άνθρωπος κρύβεται εδώ και μήνες από τα αίσχη που έχουν βρει. Μου θύμησες κριτική στο παλιό παλιό Metal Hammer για μια συναυλία των VAAL, όπου ο δημοσιογράφος ΤΣΙΜΠΙΝΟΥΔΑΚΗΣ αποθέωνε την εμφάνιση του συγκροτήματος και ιδιαίετερα του τραγουδιστή τους, με το όνομα αυτού ΤΣΙΜΠΙΝΟΥΔΑΚΗΣ. Είχαμε ρίξει απίστευτο γέλιο εκείνη την εποχή. Από τα καλτ επεισόδεια της Ελληνικής Μέταλ σκηνής 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα