mixanobious Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ Με ενδιαφέρει να πάρω μια σκούπα στικ Σκέφτομαι να διαθέσω 300-350 μαξ Από όσο έχω ακούσει dyson παίρνεις την κορυφαία ή καθόλου άρα ψάχνομαι για εναλλακτικές Να πάω προς samsung; Έχει κανείς εμπειρία; 1
james9tito Δημοσ. Τρίτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:31 μμ Ειμαι στην ιδια φαση αλλα δεν προκειται να δωσω τοσα πολλα χρηματα . Ειχα την Bosch zoo 3 χρονια περιπου, την ειχα παρει περιπου 260 ευρω. Πολυ δυνατη αλλα οταν χαιρετησει η μπαταρια - που θα χαιρετησει- θες πολλα χρηματα για αντικατασταση εφοσον ειναι ενσωματωμενη και οχι αφαιρουμενη. Οποτε το 1ο που θα πρεπει να κοιταξεις ειναι αν αλλαζει η μπαταρια και το κοστος της. Απο την αλλη επειδη το εχω ψαξει πολυ ναι οι dyson ειναι κορυφαιες αλλα δεν ξερω αν με μια πχ xiaomi που κοστιζει τα μισα λεφτα δεν θα κανεις τη δουλεια σου ικανοποιητικα. Η μπαταρια σε ολες αυτες στο turbo δεν κραταει πανω απο 15 λεπτα ειτε την αγορασες 200 ευρω ειτε 500 ευρω. Οποτε σκεφτομαι να δωσω πχ 200 ευρω και αμα χαλασει σε 3 χρονια παω για αλλη 1
andreas-d Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 μμ 12 ώρες πριν, mixanobious είπε Με ενδιαφέρει να πάρω μια σκούπα στικ Σκέφτομαι να διαθέσω 300-350 μαξ Από όσο έχω ακούσει dyson παίρνεις την κορυφαία ή καθόλου άρα ψάχνομαι για εναλλακτικές Να πάω προς samsung; Έχει κανείς εμπειρία; Φίλε έχουμε τη dyson και είναι όντως κορυφαία, βέβαια η τιμή της είναι τσουχτερή αλλά από ποιότητα και αντοχή είναι κορυφή μπαταρία καλή και πολύ δυνατή,και ανταλλακτικά άφθονα, βέβαια είμαι Γερμανία και κατά 90% την προτιμούν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα