BigBlack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 15 minutes ago, varade said: μιας και ξερεις απο λαμπες, που μπορω να βρω αναλογη λαμπα με CRI 95+? Δεν έχω ψάξει για αυτό το είδος, είναι σπάνιο να απαιτηθεί τέτοια προδιαγραφή. Μάλλον θα έχουν αυτοί που προμηθεύουν εξοπλισμό οδοντιατρείων.
varade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BigBlack είπε Δεν έχω ψάξει για αυτό το είδος, είναι σπάνιο να απαιτηθεί τέτοια προδιαγραφή. Μάλλον θα έχουν αυτοί που προμηθεύουν εξοπλισμό οδοντιατρείων. εχω βρει αυτες, κανα 50ρι η λαμπα παει... https://www.soraa.com/products/50-Soraa-VIVID-A19-(120v).php Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από varade
BigBlack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 minute ago, varade said: εχω βρει αυτες, κανα 50ρι η λαμπα παει... https://www.soraa.com/products/51-Soraa-VIVID-BR30.php Κι ο οδοντίατρός μου που έβαλε led τύπου φθορισμού μου είχε πει ένα ποσό κοντά στο 100άρικο για Τ8 60 εκατοστών. Αλλά δεν ξέρω από που προμηθεύτηκε. 1
mariosnik_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, katerina14 είπε θέλω να ρωτήσω εάν είναι εφικτό να μπορώ να βάλω καινούργιο μετρητή δεη για το κοινόχρηστο ρεύμα που αφορά μόνο τα φώτα της πολυκατοικίας και το άλλο ρολόι να μείνει για το ρεύμα του ασανσέρ. Ετσι ώστε τα φωτα να πληρώνονται ισόποσα και το ασανσέρ με τα χιλιοστά... κι αν ναι πόσο κοστίζει εαν κάποιος γνωρίζει.....ευχαριστώ εκ των προτέρων Ασε τον μετρητή όπως είναι. Τζάμπα θα τρέχετε. Το κόστος των φώτων δεν είναι τίποτα. Σε κοινοχρηστο ρολόι δεν κάνετε τίποτα δεν υπάρχει απόφαση της ΓΣ με πρακτικά η εξουσιοδότηση του διαχειριστή ώστε να προχωρήσει. Δεν θα μιλήσω για νέες ΥΔΕ, κόστη ηλεκτρολόγο κτλ. 1
BigBlack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 6 hours ago, mariosnik_ said: Ασε τον μετρητή όπως είναι. Τζάμπα θα τρέχετε. Το κόστος των φώτων δεν είναι τίποτα. Σε κοινοχρηστο ρολόι δεν κάνετε τίποτα δεν υπάρχει απόφαση της ΓΣ με πρακτικά η εξουσιοδότηση του διαχειριστή ώστε να προχωρήσει. Δεν θα μιλήσω για νέες ΥΔΕ, κόστη ηλεκτρολόγο κτλ. Σωστά! Αλλά και απόφαση, εξουσιοδότηση κλπ να υπάρχει, είναι απλά μιά ακριβή ανοησία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα