Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα UPS APC 1400 κ ανάβει το λαμπάκι της μπαταρίας κ σφυριζει. 

το έχω ανοίξει κ θέλω να ρωτήσω τι μπαταρίες να αγοράσω? αν θελετε να προτείνετε κ να μην φανεί διαφήμιση, στείλτε μου απευθείας μύνημα.

Δημοσ.

σ' ευχαριστώ για το video. ναι το είχα δει πως ανοίγει κ το έχω κατσαβιδιάσει ήδη. 

απλά μου φαίνονται πολλά να δώσω 2* 21.50€.

παίζει τίποτα πιο φθηνό?

σκεφτόμουν πχ SunLight SPA 12-7 (F1) Μπαταρία UPS με Χωρητικότητα 7Ah και Τάση 12V 1τμχ | Skroutz.gr

Sorry με πιάνουν οι τσιγκουνιές μου τώρα, αλλά δεν βγαίνει.

Δημοσ.

καλησπερα, εχουμε το ιδιο ups. προσφατα εκανα την αλλαγη σε μπαταριες. πηρα της ιδιας της apc, στα 7ah και 24volt, βγηκε κοντα στα 70€ και ειναι λες και πηρα καινουριο ups. btw το συγκεκριμενο ειναι discontinued.

https://www.skroutz.gr/s/9702152/APC-Replacement-Cartridge-113-Mpataria-UPS-me-CHoritikotita-7Ah-kai-Tasi-24V.html

απο εκει και περα οτι θες εσυ παιρνεις.

Δημοσ.

Τις CSB που προτάθηκαν. Δεν χρειάζεται να πας στις "γνήσιες" (δεν φτιάχνει η APC μπαταρίες).

Sunlight δεν μου έχουν βγει καλές όποτε πήρα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, atux_null είπε

σ' ευχαριστώ για το video. ναι το είχα δει πως ανοίγει κ το έχω κατσαβιδιάσει ήδη. 

απλά μου φαίνονται πολλά να δώσω 2* 21.50€.

παίζει τίποτα πιο φθηνό?

σκεφτόμουν πχ SunLight SPA 12-7 (F1) Μπαταρία UPS με Χωρητικότητα 7Ah και Τάση 12V 1τμχ | Skroutz.gr

Sorry με πιάνουν οι τσιγκουνιές μου τώρα, αλλά δεν βγαίνει.

Csb yuasa  εμπιστεύομαι.  H sunlight μου ειχε φουσκώσει κ βγαλει υγρά.

Δημοσ.

Θα έλεγα και εγώ ότι είχα πάρει πριν 2 χρόνια sunlight για 2 UPS και συναγερμό και όλες έχουν υγεία 50% και κάτω σήμερα. Μιλάμε για μπαταρίες που έχουν δουλέψει ελάχιστα σε διακοπές ρεύματος.

Οι CBS απ' την άλλη σε online ups που σημαίνει ότι λειτουργούν όλη την ώρα με φόρτιση και αποφόρτιση την έβγαλαν την πενταετία. Τώρα δοκιμάζω Ultracell καθώς κάνουν τα μισά λεφτά αλλά πάλι φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω. . . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...