The_Judas Δημοσ. Τρίτη στις 08:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:56 πμ Εχω το παρακάτω σύστημα με χαλασμένη μητρική: https://www.dell.com/support/product-details/en-us/servicetag/0-QktReG11M0tvT01QME90dmo2M1JCQT090/overview# Πρέπει να αγοράσω μητρική dell ή μπορώ να βάλω οποιαδήποτε LGA1151; θα έχω πρόβλημα με τα windows επειδή είναι oem;
Kthulhou Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 πμ (επεξεργασμένο) Αν θες να χρησιμοποιήσεις το ίδιο κουτί, τροφοδοτικό κ ψύκτρα, τότε ναι, θα πρέπει να βρεις ίδια μητρική. Αλλιώς παίρνεις νέο κουτί, τροφοδοτικό κ μητρική κ χρησιμοποιείς τον επεξεργαστή, τη ram κλπ από το dell στη θεσνικη έχει κ πολλά refurbish-άδικα κ αρκετούς που ίσως μπορέσουν να σου φτιάξουν τη μητρική. πρώτα δες κόστος κ μετά αποφασίζεις. το κλειδί των windows είναι στη μητρική κ στη registry πλέον του δίσκου σου. Αν είναι για εταιρεία κλπ, κανονικά δεν έχεις δικαίωμα να έχεις το κλειδί της dell σε άλλον ΗΥ Επεξ/σία Τρίτη στις 09:09 πμ από Kthulhou
The_Judas Δημοσ. Τρίτη στις 10:03 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:03 πμ Δεν έχω βρει πουθενά την μητρική δυστυχώς. Το ίδιο σύστημα ολόκληρο refurbished κάνει γύρω στα 200 οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Απλά είναι κρίμα να πάει τζάμπα ολόκληρο το σύστημα. Μάλλον θα το κρατήσω για ανταλλακτικά
leros2004 Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ 3 hours ago, The_Judas said: Δεν έχω βρει πουθενά την μητρική δυστυχώς. Το ίδιο σύστημα ολόκληρο refurbished κάνει γύρω στα 200 οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Απλά είναι κρίμα να πάει τζάμπα ολόκληρο το σύστημα. Μάλλον θα το κρατήσω για ανταλλακτικά ποιο cpu έχει ?
leros2004 Δημοσ. Τρίτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:14 μμ 3 hours ago, The_Judas said: i5-9500 πάρε μια φθηνή μητρική και 1 κουτί, αν και το τροφοδοτικο είναι παράξενο, υπάρχουν αντάπτορες στο εμπόριο 1
ZELOMOTH Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:33 μμ Και γιατί να χάλασε η μητρική δηλαδή??? Πως το έχουμε σιγουρέψει αυτό αν επιτρέπεται κύριοι ένορκοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα