Makris Gregory Δημοσ. Τρίτη στις 06:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:36 πμ Καλησπέρα ομάδα, Έχω μια ερώτηση και θα εκτιμούσα πολύ όποια βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε. Έχω ένα κουτί υπολογιστή από τη Multirama και θέλω να το χρησιμοποιήσω για ένα sleeper project. Ωστόσο, μου λείπουν δύο πλαστικά καλύμματα για τις θέσεις των DVD και ένα για το floppy. Αν κάποιος γνωρίζει πού μπορώ να τα βρω ή αν τα διαθέτει και μπορεί να τα δώσει χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω ένα ολόκληρο κουτί, θα το εκτιμούσα πολύ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Επισυνάπτω φωτογραφία του κουτιού για το οποίο μιλάω.
Kthulhou Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ (επεξεργασμένο) επειδή κανείς δεν απάντησε από χθες: α) πας σε καταστηματα επισκευης ΗΥ κ ρωτάς αν έχουν ίδια Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ β) ανοιγεις την μπροστινη πορτα κ βγαζεις καθαρές φωτό με το που είναι οι εγκοπές κλπ, από τα πλαστικά που λείπουν, δηλ πως στηρίζονται, ενα "δόντι" στη μέση? , δύο πάνω κάτω? κλπ γ) βρίσκεις κάποιον με 3D εκτυπωτή, του δίνεις διαστάσεις, χρώμα κ ρωτάς κόστος δ) παίρνεις μαύρη φαρδιά κολλητική ταινία καλή κ "μπαζώνεις" τα κενά Επεξ/σία Τρίτη στις 05:20 μμ από Kthulhou 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα