Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έγραψα συγκεκριμένα "τσιγάρα" επειδή θα τρίγκαρε αυτό όποιον/α καπνίζει: πούρα, πουράκια, ηλεκτρονικό τσιγάρο, ναργιλέ, "μαύρο", άλλα πράματα,  κτλπ.

Ούτε ρώτησα πρώτα "Καπνίζετε, και αν ναι τι;" επειδή κανείς δεν την παλεύει αν δεν πίνει ή αν δεν καπνίζει οπότε το θεωρώ δεδομένο τον έστω έναν εθισμό σε κάτι (και αν δεν καπνίζεις και αν δεν πίνεις, ε ή θα τρως πολύ ή θα γυμνάζεσαι πολύ, θα διαβάζεις πολύ, γενικά θα αντλείς διέξοδο με/χωρίς ευχαρίστηση από κάτι/κάπου)

Εγώ καπνίζω αυτά:

spacer.png

Ωραία τσιγάρα, αυτά και τα Rothman τα αγαπημένα μου αν και υποψία έχω πως είναι από το ίδιο εργοστάσιο επειδή και τιμή έχουν ίδια (5,30€ η κασετίνα) και παρόμοια συσκευασία στο εσωτερικό, και γεύση. Τα Rothman έχουν μπλε συσκευασία ενώ τα Dunhill κόκκινη οπότε αν τύχει και τελειώσει το προηγούμενο πακέτο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή παίρνω Dunhill, αν τύχει και τελειώσει Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο παίρνω Rothman. Αν τύχει Κυριακή τότε το χρώμα των ρούχων που θα φοράει ο/η περιπτεράς/ου θα αποφασίσει, όλο και κάτι σε μπλε ή σε κόκκικο θα φοράει πάνω του (αλλιώς το χρώμα που θα δω να φοράει ο πρώτος περαστικός).

Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα: Καρέλια (άσπρα, Χρυσή κασετίνα, Μπλε κασετίνα (excellence) ) , Marlboro Red, Red Crafted, Marlboro Gold, Camel (κίτρινα, καφέ (essential) , τα άλλα με μενθόλη) και τα 2 προαναφερθείσα.

Παλιά κάπνιζα πούρα αλλά τα έκοψα επειδή κόστιζαν πολύ και ντουμάνιαζε το σπίτι. Κυρίως επειδή κόστιζαν πολύ.

Μετά το γύρισα στα πουράκια (Villiger, Panther, Meharis, ST. Louis Blues, Captain Black, κ.α.).

Μετά το γύρισα στα τσιγάρα. Αλλά έτοιμα επειδή όταν στρίβω τα κάνω σαν ντολμαδάκια που τα τύλιξε γιαγιά με πάρκινσον. :D

Τέσπα δε ξέρω γιατί έγραψα το χρονικό αλλά βαριέμαι να το σβήσω.

Λοιπόν, τι μάρκα καπνίζετε;

Πως την παλεύετε;

Όσοι είναι σε φάση "Δεν ξέρω/δεν απαντώ" θα φανταστώ τα χειρότερα για εσάς.

Α και για να περνάμε και τα σωστά πρότυπα στους νεότερους: "Να μην καπνίζετε! Δεν κάνει καλό! Μην το αρχίσετε καν!" 🚬

spacer.png

Επεξ/σία από Aggelos_26
  • Haha 1
Δημοσ.

Κarelia καπνό άσπρο. Ξεκίνησα με Craven μπλε, πέρασα σε Old Holboron κίτρινο και κατέληξα Karelia. Έκανα και Phillip Morris μπλε το πακέτο ένα διάστημα. Τώρα όποτε τυχαίνει να πάρω έτοιμο, μόνο Karelia χρυσή κασετίνα. 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...