Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω για σχόλια ότι το τελευταίο iOS έχει bugs στα νέα κινητά. Πάντως στο δικό μου iPhone 11 δεν κολλάει. Το μόνο αρνητικό που έχω δει με το νέο iOS είναι ότι το Siri στην συσκευή, αργεί να ξεκινήσει καθώς και να φορτώσει και το γραφικό (αυτό το κεινουμενο το ωραίο). Μόνο αυτό. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πέρα απο bug fixes, το βασικό στο συγκεκριμένο update είναι οτι επιλύει ένα αρκετά σημαντικό vulnerability του λογισμικού, το οποίο εδώ και αρκετό καιρό μπορούσε να γίνει exploit σε συσκευές iPhone XS και έπειτα.

Δημοσ.

Σε 14 Pro και iPad Air M1, μόνο το Mail φαίνεται να κολλάει. Always On και πολλά notifications τα έχω off, και ο,τι δεν θεωρώ κρίσιμο - χρήσιμο δεν τρέχει στο background.

Major releases, updates,  μπαίνουν όλα OTA,  καθώς όπως και στο macOS, τα APFS volumes του συστήματος είναι read only και sealed. Αν είναι να σκάσει κάτι σε update θα αποτύχει όλη η εγκατάσταση καθώς δεν συμβαίνει τίποτα σε file level. Δεν υπάρχουν patches, differential updates όπως παλιά, στα μικρά updates μόνο cryptexes.

Το να τα κάνεις μέσω υπολογιστή έχει νόημα μόνο στην περίπτωση που π.χ. δεν έχεις αρκετό χώρο ελεύθερο για να γίνει ένα update. Αν υπάρχει θέμα αυτό το πιο πιθανό είναι να υπάρχει σε κάποιο configuration file που βρίσκεται στο user volume, το οποίο λογικά θα επανέλθει μετά από restore. Αν είναι αυτή η περίπτωση τότε καλύτερα να κάνεις ένα reset και να κάνεις εκ νέου ρυθμίσεις.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ADHD είπε

Δεν πειραζει, αυτο που θελω να δω απο το iOS ειναι stability πανω απο ολα, η 18.1 ηταν ισως η χειροτερη εμπειρια που ειχα ποτε με iphone, σε 16 pro max οχι παλια συσκευη, η 18.2 αισθητα καλυτερη και ελπιζω η 18.3 να ειναι ακομη πιο σταθερη.

τι πρόβλημα δηλαδή είχες?το έχω από day one και δεν ειχα θεματα εγω.

• Like 1
Δημοσ.

15 pro Εδω , μια φορα μου κολλησε μια εφαρμογη και την εκανα Kill ( ετυχε , δεν φταιει το instability σε αυτο)

απο τοτε ολα smooth.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με iPhone Xs δεν έχω κανένα θέμα με το ios18. Αν και σκεφτόμουν να το βάλω, τελικά το τηλέφωνο δεν σέρνεται, λειτουργεί φυσιολογικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ios 18 ειναι η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσε να έρθει...

Τα περισσότερα πράγματα εχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Από εφαρμογές κάμερας μέχρι την ταπεινή αριθμομηχανή που τώρα πια σου κάνει τις οποίες πράξεις θέλεις και στα περνάει και σε σημείωση!!!

Αν υπάρχει και καποια επιπτωση σε μπαταρία δεν γνωρίζω εμένα πάει όπως πήγαινε και πριν...

Θέλουμε πράγματα πιο πολλά γκρινιαζουμε,δεν μας δίνει κάτι ξανά γκρινιάζουμε...δλδ δεν υπάρχει αυτό το πράγμα,μπορεί να υπάρχει και κάνα bug αλλά ρε φίλε είναι σαν  να έχεις άλλο τηλέφωνο...και φαντάσου είμαι και με public beta!!!

Απλά τέλειο!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Darthvader said:

Εγώ πάντως με iPhone Xs δεν έχω κανένα θέμα με το ios18. Αν και σκεφτόμουν να το βάλω, τελικά το τηλέφωνο δεν σέρνεται, λειτουργεί φυσιολογικά.

6.5 ετών συσκευή! Εποχής S9 που δεν τα βρίσκεις ούτε σε χωματερή.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.

Με iPhone 14 Pro απο 18.0 ~ 18.3 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα με bugs, υπερθερμανση η οποιοδηποτε κολλημα εως τωρα που αναφερουν καποιοι.

Απεναντιας σε σχεση με το iOS 17 που οταν ξεκινησε ηταν χαλι μαυρο, η βελτιωση ειναι αισθητη σε ολους τους τομεις!!

Δημοσ.
50 minutes ago, Makis38 said:

6.5 ετών συσκευή! Εποχής S9 που δεν τα βρίσκεις ούτε σε χωματερή.

ναι μονο που το s9 εμεινε στο android 10 ενω το Xs τρεχει το 18 χωρις κοληματα και θα παιρνει updates για καιρο ακομα.

το εδωσα πριν 4 μηνες και πηρα 10 16προ.εκτος απο την καμερα και την μπαταρια δεν εχω δει τρελη διαφορα με τη χρηση που κανω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...