monoxromos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Γεια σας έχω εναν υπολογιστή PC Dell αρκετά μακριά και οταν κανει διακοπή το ρεύμα και επανέρχεται δεν ανοιγει ο υπολογιστής. Μαλλον δεν είναι ρυθμισμένο από το BIOS. Επικοινωνώ με τον υπολογιστή αυτό μεσω anydesk. Μπορώ απομακρυσμένα να μπω στο bios να το ρυθμίσω και να δοκιμάσω αν επανεκινείται μετά από διακοπή ρεύματος. Ο υπολογιστής συνδεεται στο ρεύμα με ένα tapolink αρα μπορώ να το αποσυνδέσω και να το συνδέσω απο το κινητό μου. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, monoxromos είπε Μπορώ απομακρυσμένα να μπω στο bios να το ρυθμίσω [...] Σε καμία των περιπτώσεων... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από micos000
Kthulhou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στο bios μόνο με ακριβά προγράμματα (intel vPro άδεια μαζί με το intel AMT πχ κ να είναι συμβατό το σύστημα) . Η λύση σας θα είναι είτε να πάει κάποιος από κοντά κ να του πείτε τι κ πως να ρυθμίσει στο bios ώστε να ξανα ανάβει το σύστημα μετά από διακόπή ρεύματος, αλλά κ για να μπορείτε μέσα από πχ τη LAN να δίνετε εσείς σήμα κ να ανάβει (σαν planB). Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από Kthulhou
monoxromos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου ΟΚ θα παμε εκεί μπορείς σε γενικες γραμμες να μου πεις ποιές επιλογές BIOS να κάνουμε ώστε μετά απο διακοπή να κάνει αυτόματη επανεκκινηση;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, monoxromos είπε ΟΚ θα παμε εκεί μπορείς σε γενικες γραμμες να μου πεις ποιές επιλογές BIOS να κάνουμε ώστε μετά απο διακοπή να κάνει αυτόματη επανεκκινηση; Πόση ώρα είναι οι διακοπές ;Μήπως ένα ups είναι λύση;
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θα βρεις που έχει power settings και εκεί την επιλογή after power loss ή κάπως έτσι και θα την βάλεις στο always on Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από micos000
monoxromos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ποτέ δεν ξερεις πόση ώρα κοβει το ρεύμα η ΔΕΗ, μπορεί λίγα δευτερόλεπτα μέχρι μισή ώρα. Εχω ups αλλά διαπιστωσα ότι καθε 5-6 μήνες θέλουν αλλαγή μπαταρίας.Βγαζουν ένα ηχητικο σήμα ...
Karanikolis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Θέλεις και Wake on lan στο bios για να τον ανοίγεις
monoxromos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Θα το δοκιμασω φαινεται πολύ χρήσιμο ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα