Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. 

Ξέρει κάποιος αν μπορεί να δουλέψει σε γραμμή Vodafone 100mbs ?

Αν όχι , δουλεύει σε κάποιο άλλο δίκτυο ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι router μόνο. Δεν συνδέεται στην τηλεφωνική γραμμή εάν αυτό ρωτάς, δηλαδή δεν είναι μόντεμ.Εξαρτάται εάν θες να έχεις το router του παρόχου και μετά συνδεδέμνεο αυτό ώστε να δίενι αυτό δίκτυο στο χώρο σου.   

Επεξ/σία από athmich1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εννοούσα αν αυτό ή άλλο Fritzbox ή άλλο router τρίτου κατασκευαστή του εμπορίου ,

μπορεί να σεταριστεί σε δίκτυο Vodafone 100Mbs Voip.

Δεν το έχω κάνει για να είμαι σίγουρος , αλλά φαίνεται ότι γίνεται ,

με αυτόν τον τρόπο : https://www.avm.gr/wp-content/uploads/2024/10/FritzBox-75xx-Vodafone-Voip.pdf

Ωστόσο , αν κάποιος φίλος έχει σετάρει internet και Voip router 3ου κατασκευαστή 

σε Vodafone 100Mbs Voip , τότε θα γνωρίζαμε σίγουρα.

Η Vodafone λέει ότι γίνεται , ότι δίνει τους κωδικούς , ότι βοηθάει αν χρειαστεί στο αρχικό setup ,

ότι χρειάζεται setup μόνο η Voip και το internet δουλεύει αυτόματα , και ότι από εκεί και πέρα ,

δεν παρέχει υποστήριξη.

Τα ίδια λέει και η ΑΜΥ που ρώτησα.

Επειδή 150 ευρώ δεν μου είναι λίγα , δεν θέλω να τα δώσω και το router να μη δουλέψει. 

Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο ρούτερ που έβαλες δεν γίνεται γιατί δεν είναι moder router ώστε να συνδέσεις το καλώδιο από την πρίζα του τηλεφώνου σε αυτό... πρέπει να είναι modem router ... έχω το fritz 7530 και μια χαρά παίζουν όλα σε VDSL Vodafone... Μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένο fritz ή πας σε καινούριο, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...