hightmare Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλησπερα εχασα το κλειδι για το fiat panda και εχω μεινει με το εφεδρικο, εχετε υποψιν που μπορω να βγαλω νεο κλειδι χωρις να δωσω νεφρο? (περιοχη Αθηνα) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από hightmare
geopro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, hightmare είπε καλησπερα εχασα το κλειδι για το fiat panda και εχω μεινει με το εφεδρικο, εχετε υποψιν που μπορω να βγαλω νεο κλειδι χωρις να δωσω νεφρο? (περιοχη Αθηνα) Κλειδαράς Αυτοκινήτων Πυθαγόρας
papoys1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, hightmare είπε καλησπερα εχασα το κλειδι για το fiat panda και εχω μεινει με το εφεδρικο, εχετε υποψιν που μπορω να βγαλω νεο κλειδι χωρις να δωσω νεφρο? (περιοχη Αθηνα) όλα τα κλειδιά με τηλεχειρισμό κοστίζουν από 100 μέχρι 130 περίπου.Αυτη είναι η τιμή τους. Και γω πρόσφατα το άλλαξα 100 μετρητά χωρίς ΦΠΑ 130 ήθελε με απόδειξη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, papoys1 είπε όλα τα κλειδιά με τηλεχειρισμό κοστίζουν από 100 μέχρι 130 περίπου.Αυτη είναι η τιμή τους. Και γω πρόσφατα το άλλαξα 100 μετρητά χωρίς ΦΠΑ 130 ήθελε με απόδειξη. Ακριβές αντίγραφο για Honda CRV με τηλεχειρισμό 150 ευρώ με απόδειξη και το αποζημίωσε η anytime λόγω απώλειας. 1
vamvakoolas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου αν εισαι Αθηνα, με κλειστα ματια "Γιαγια Κλειδια" στη καλλιθεα. Τα παλικαρια μπορουν να βγαλουν ειτε κλειδια ειτε αντιγραφο σε δυσκολες περιπτωσεις με παρα πολυ καλες τιμες. Απλως γινεται χαμουλης. Δε χρειαζεσαι ραντεβου περνας απο εκει με το ιχ. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, vamvakoolas είπε αν εισαι Αθηνα, με κλειστα ματια "Γιαγια Κλειδια" στη καλλιθεα. Τα παλικαρια μπορουν να βγαλουν ειτε κλειδια ειτε αντιγραφο σε δυσκολες περιπτωσεις με παρα πολυ καλες τιμες. Απλως γινεται χαμουλης. Δε χρειαζεσαι ραντεβου περνας απο εκει με το ιχ. Παλιά έπρεπε να το κάνεις παραγγελία και να περιμένεις 1-2 μερες να σε ειδοποιήσουν.Τώρα τα περισσότερα κλειδαράδικα έχουν στοκ απο πολλούς τύπους κλειδιών απλά πρέπει να έχεις μαζί και το δεύτερο κλειδί έστω και χαλασμένο γιατί συνδέονται με το σύστημα και πρέπει να περάσουν τα δύο κλειδιά να τους δώσει οκ για αντιγραφή νέου κλειδιού. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Παλιά έπρεπε να το κάνεις παραγγελία και να περιμένεις 1-2 μερες να σε ειδοποιήσουν.Τώρα τα περισσότερα κλειδαράδικα έχουν στοκ απο πολλούς τύπους κλειδιών απλά πρέπει να έχεις μαζί και το δεύτερο κλειδί έστω και χαλασμένο γιατί συνδέονται με το σύστημα και πρέπει να περάσουν τα δύο κλειδιά να τους δώσει οκ για αντιγραφή νέου κλειδιού. Ένα δεύτερο κλειδί είναι πάντα μα πάντα απαραίτητο. Αλοιως υπάρχει μπλέξιμο Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από Γιάννης Platano 1
papoys1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ένα δεύτερο κλειδί είναι πάντα μα πάντα απαραίτητο. Αλοιως υπάρχει μπλέξιμο γιαννη τωρα έχω τρια😛 Το ένα παλιό παίρνει απλά μπροστά,το άλλο παλιό δουλεύει ξεκλείδωμακαι πορτ μπαγκάζ παιρνει μπροστά, και το τελευταίο καινούργιο δουλεύει πληρως. Για τα δύο παλιά τέλειωσε το ψωμί τους τα πήγα σε 2-3 μαστόρους δεν γίνεται τίποτε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, papoys1 είπε γιαννη τωρα έχω τρια😛 Το ένα παλιό παίρνει απλά μπροστά,το άλλο παλιό δουλεύει ξεκλείδωμακαι πορτ μπαγκάζ παιρνει μπροστά, και το τελευταίο καινούργιο δουλεύει πληρως. Για τα δύο παλιά τέλειωσε το ψωμί τους τα πήγα σε 2-3 μαστόρους δεν γίνεται τίποτε. Σε 4 αυτοκίνητα της οικογένειας έχω από δύο πλήρως λειτουργικά κλειδιά 1
papoys1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε 4 αυτοκίνητα της οικογένειας έχω από δύο πλήρως λειτουργικά κλειδιά Εχω ρωτησει σε κλειδαρά αν χάσω το πλήρως λειτουργικό και μου είπε ότι βγάζω κανονικά καινούργιο από το άλλο οπότε δεν έβγαλα 'αλλο
kallair Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Kαλησπερες. θα ηθελα να κανω λιγο hijack το τοπικ. εχασα το κλειδι του opel corsa D και ψαχνω να βρω λυση. 2ο κλειδι δεν υπαρχει (δεν το βρισκουμε που το εχουμε καταχωνιασει) και η καρτα με τους κωδικους, απο βλακεια μου, ειναι μεσα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου. Πηρα και ρωτησα σε 2. ο πρωτος που ηταν σχετικα μακρια μου, μου ειπε φερε το αμαξι απο εδώ με γερανο και θα το φτιαξει το κλειδι κομπλε. Ο 2ος ομως με ρωτησε αν εχει συναγερμο το αμαξι. Του ειπα οτι εχει εργοστασιακο συναγερμο και μου απαντησε οτι δεν ξερει κατα ποσο θα καταφερει να το προγραμματισει το νεο κλειδι, αν θα τον αφησει ο συναγερμος και αν απενεργοποιειται καπως (φυσα ή καποια ασφαλεια). Τιμη μου εχουν πει ιδια και οι 2, με τηλεχειρισμο κομπλε. Οσοι ειχατε παρομοιο θεμα, ειχατε συναγερμο στο αμαξι;
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Στα fiat και τα gm το κλειδι πρεπει να προ-προγραμματιστει πριν το περασεις στον εγκεφαλο, αν δεν εχεις κανενα κλειδι η δουλεια περιπλεκεται. Ο εργοστασιακος συναγερμος μιλαει με το bcm που του δινει το okay, κανενα ζητημα. Η καλυτερη λυση για κλειδια ειναι και ακριβοτερη και λεγεται αντιπροσωπία. Γενικα το εχουμε ξεφτυλισει με το να βγαινουν εξω κωδικοι κλειδιων. Δε θελει πολυ να γινει το reverse engineering και να χαθει η μπαλα με τα κλεψιματα. Βλεπε fiat 500. Βημα 1ο ανοιγεις το αμαξι παιρνεις την καρτα Βημα 2ο πας αντιπροσωπια και τους λες να σου φτιαξουν κλειδι Βημα 3ο πας σε ανθρωπο με L3 scanner και το περνας μεσα. Το αμαξι θα μπαινει ως τα λαμπακια, αν τωρα μουλαρωσει το immo εμπλεξες Σκεψου οτι οταν το περνας στον εγκεφαλο τοτε γινεται η αντιστοιχηση με τον συναγερμο και το κεντρικο κλειδωμα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από 11osmikrosmhtsos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα