Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι να κανω ενα νεο ξεκινημα για να ανοιξω καταστημα με ειδη τεχνολογιας οπως Η/Υ,κινητα,αναλωσιμα,περιφερειακα.
Εχω τελειωσει τεχνικος Η/Υ και ειναι η πρωτη φορα που θα μπω στον κλαδο ενος καταστηματος και της λιανικης πωλησης.
 Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα καποιους προμηθευτες οπως , Octabit , infoquest , μετα απο αυτους δεν μπορεσα να βρω αλλο μεγαλο προμηθευτη-εισαγωγεα εδω Ελλαδα, μηπως γνωριζει κατι παραπανω ?

Δημοσ.

Πριν καιρό είχα πρόσβαση σε τιμοκαταλόγους αυτών των εταιριών και όχι μόνο... Βασικά φίλος μου είχε πρόσβαση λόγω της δουλειάς του. Ήθελα να πάρω κάποια πράγματα και τον αγγάρευα. Τελικά δε προχώρησε το θέμα διότι αυτό που είδα ήταν ότι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις έβρισκα φθηνότερες ή ίδιες τιμές σε σκρουτζομάγαζα. Και απορούσα πως διάολο πουλάνε αυτοί τόσο φθηνά, φθηνότερα από τον εισαγωγέα.

Που θέλω να καταλήξω. Αν έχεις σκοπό να προμηθευτείς από αυτούς άστο καλύτερα. Θα σε φάνε και θα πουλάς μόνο σε κανέναν περαστικό ή σε κανέναν γείτονα που χάλασε το ποντίκι του και θέλει άμεσα νέο για να δουλέψει.

Spoiler

Υπήρχαν και περιπτώσεις που όντως ήταν φθηνότερα. πχ εκτυπωτής lexmark που ξεκινάει αυτή τη στιγμή στο skroutz από  περίπου 180€, μια από αυτές το δίνει χοντρική 160€.

Γνωστό μοντέλο σκληρού δίσκου ssd 480GB, αυτή τη στιγμή το eshop το πουλάει φθηνότερα απ ότι ένας από αυτούς χοντρική!

Αν δεν βρείς άκρη να εισάγεις μόνος, δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια από την άλλη υπάρχουν κορόϊδα που πάνε σε αλυσίδες και πληρώνουν για προϊόντα ακόμα και διπλάσιες τιμές σε σχέση με τον φθηνότερο. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να αποκτήσεις όνομα, ευκολίες πληρωμής....αλλιώς πρέπει να παίζεις με πολύ χαμηλό κέρδος. Με τόσα σκρουτζομάγαζα είναι δύσκολα τα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 27/01/2025 at 19:48, Tory Lanez said:

Καλησπερα σκεφτομαι να κανω ενα νεο ξεκινημα για να ανοιξω καταστημα με ειδη τεχνολογιας οπως Η/Υ,κινητα,αναλωσιμα,περιφερειακα.
Εχω τελειωσει τεχνικος Η/Υ και ειναι η πρωτη φορα που θα μπω στον κλαδο ενος καταστηματος και της λιανικης πωλησης.
 Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα καποιους προμηθευτες οπως , Octabit , infoquest , μετα απο αυτους δεν μπορεσα να βρω αλλο μεγαλο προμηθευτη-εισαγωγεα εδω Ελλαδα, μηπως γνωριζει κατι παραπανω ?

μερικες συμβουλες:

Μη στοκαρεις πολλα αντικειμενα : αγορασε μερικα για βιτρινα ή κραχτες. Σχεδον κανενας δε στοκαρει σημερα. Μπορεις να βρεις ειτε μικροτερους εισαγωγης ειτε συνεργασια με σκρουντζομαγαζο.

Σε αυτη την επιχειρηση το τζιρο τον φερνουν οι επισκευες/υπηρεσιες και οχι η πωληση μιας ....οθονης.

Καλυτερα να επεκταθεις και στα κινητα/επισκευες (δεν εχει και τρελη διαφορα) που εκει πραγματικα θα αυξησεις το τζιρο σου...

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...