Ribopaido Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, Εχω ενα imac 2011 και θελω να του κανω φορματ μετα απο επισκευη gpu που εκανα. Επειδη εχω apple silicon δεν μπορω με τιποτα να φτιαξω ενα bootable. Balena, disk creator τα εβαλα ολα αλλα τιποτα δεν τα βλεπει καν. Δοκιμασα ενα στικακι με el capitan που απλα εκανα επικολληση ολα τα αρχεια μεσα, το βλεπει αλλα τιποτα μενει κολλημενο στο apple logo με γεματη τη μπαρα απο κατω. Edit: Ολα καλα βρηκαμε λυση , παρακαλω να σβησει Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από Ribopaido
alfas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Στις 27/1/2025 στις 7:06 ΜΜ, Ribopaido είπε Καλησπερα σε ολους, Εχω ενα imac 2011 και θελω να του κανω φορματ μετα απο επισκευη gpu που εκανα. Επειδη εχω apple silicon δεν μπορω με τιποτα να φτιαξω ενα bootable. Balena, disk creator τα εβαλα ολα αλλα τιποτα δεν τα βλεπει καν. Δοκιμασα ενα στικακι με el capitan που απλα εκανα επικολληση ολα τα αρχεια μεσα, το βλεπει αλλα τιποτα μενει κολλημενο στο apple logo με γεματη τη μπαρα απο κατω. Edit: Ολα καλα βρηκαμε λυση , παρακαλω να σβησει Προσπαθώ και εγω να φτιαξω ενα Bootable usb με high sierra αλλα δεν μου πετυχαινει. Εσυ τι έκανες ?
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, alfas είπε Προσπαθώ και εγω να φτιαξω ενα Bootable usb με high sierra αλλα δεν μου πετυχαινει. Εσυ τι έκανες ? Γιατί θέλεις να φτιάξεις bootable με high Sierra? Πέρα από το Internet recovery αν θέλει κάποιος να φτιάξει bootable για παλιό λειτουργικά Mac , ο καλύτερος τρόπος είναι του dosdude. Αλλά από την στιγμή που με opencore μπορείς να φτιάξεις bootable για πιο σύγχρονα λειτουργικά ( θέλει Mac OS 10.10 και πάνω νομίζω) δεν βλέπω τον λόγω να πάει κανείς σε παλιό λειτουργικό.
alfas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, atheatos είπε Γιατί θέλεις να φτιάξεις bootable με high Sierra? Πέρα από το Internet recovery αν θέλει κάποιος να φτιάξει bootable για παλιό λειτουργικά Mac , ο καλύτερος τρόπος είναι του dosdude. Αλλά από την στιγμή που με opencore μπορείς να φτιάξεις bootable για πιο σύγχρονα λειτουργικά ( θέλει Mac OS 10.10 και πάνω νομίζω) δεν βλέπω τον λόγω να πάει κανείς σε παλιό λειτουργικό. Έχει παρουσιάσει ενα παλιό mac πρόβλημα και το τελευταίο OS που δέχεται και αυτό που επαιζε ήταν το High Sierra. Το Internet recovery δε παιζει μετά απο κάμποση ωρα βγαζει σφάλμα. και ψάχνομαι να δω τι παίζει. Θα δω και για τον dosdude τον ψάχνω τώρα.
atheatos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, alfas είπε Έχει παρουσιάσει ενα παλιό mac πρόβλημα και το τελευταίο OS που δέχεται και αυτό που επαιζε ήταν το High Sierra. Το Internet recovery δε παιζει μετά απο κάμποση ωρα βγαζει σφάλμα. και ψάχνομαι να δω τι παίζει. Θα δω και για τον dosdude τον ψάχνω τώρα. Τι σφάλμα βγάζει το internert recovery? Έκανες erase τον σκληρό πριν την εγκατάσταση με το diskutility?
alfas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, atheatos είπε Τι σφάλμα βγάζει το internert recovery? Έκανες erase τον σκληρό πριν την εγκατάσταση με το diskutility? Αρχίζει και κάνει τη διαδικασία ξεκιναει και αναφερει 2-3 ωρες παει 20 κτλ κτλ ωσπου βγαζει error οτι δεν μπορει να επικοινωνήσει
atheatos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Αν έχεις άλλο Mac με ποιο σύγχρονο λειτουργικό από το high Sierra, κατεβάζεις το open core patcher και φτιάχνεις bootable usb με την έκδοση Ventura για αρχή ρυθμίζοντας της παραμέτρους για το μηχάνημα που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση . Στη προκειμένη περίπτωση επιλέγεις για Mac Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα