Choronzoon Δημοσ. Τρίτη στις 06:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:17 μμ Μόλις τώρα, XarisArgy είπε Εκτος και αν παιζεις μονο τιποτα point and click rpg και episodic games δεν προκειται να βρεις game "ετοιμο" εξ αρχης πλεον, ΟΛΑ χρειαζονται καποια updates μετα το release, καθως ΟΛΑ εχουν προβληματα, αλλα μικρα αλλα μεγαλα, αμεσως μετα την κυκλοφορια. Τωρα το να κυκλοφορει game 100+gb σε 5+ δισκους δεν υφισταται εκτος και αν εισαι μαζοχας, σε αυτο το σημειο καλυτερα να τα πουλανε σε σκληρους που ερχονται με το game ετοιμο μεσα. Νομιζω εχεις μεινει λιγο πισω, οσον αφορα το PC τουλαχιστον πλεον υπαρχουν offline modes σε ολες τις μεγαλες πλατφορμες που δεν απαιτουν να εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ για να παιξεις παιχνιδια που δεν λειτουργουν αποκλειστικα online, και αυτα ειναι μονο multiplayer, δεν υπαρχει single player game την σημερον ημερα που να μην παιζεται offline, με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις στις οποιες συνηθως απλα λειπουν καποια κομματια του παιχνιδιου χωρις συνδεση, αλλα μπορεις ακομα να παιξεις αλλα. Με αυτη τη λογικη δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε CD και digital form, και τα δυο ακριβως το ιδιο ειναι οσον αφορα την ιδιοκτησια απλα οι δισκοι εχουν μειονεκτηματα σε σχεση με τους σκληρους. Οπως ακριβως σου ανηκει το ενα, σου ανηκει και το αλλο. Όχι δεν έχω μείνει πίσω , φυσικά και μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι σε offline mode αρκεί όμως να το έχεις εγκατεστημένο , επίσης μη ξεχνάς ότι σε αρκετά παιχνίδια ορισμένων εταιριών πρέπει να είσαι always on για να παίξεις . Τα παιχνίδια της νιτεντο πάντως δε χρειάζονται patch ούτε download είναι μια χαρά στο καρτ , όπως και αρκετών άλλων εταιριών , κατά βάση ιαπωνικών / ασιατικών . Τώρα πχ παίζω το fantasian στο σουίτς ήταν έτοιμο στο καρτ , πριν είχα παίξει το. Romancing saga 2 ήταν και αυτό έτοιμο. Σαφώς υπάρχουν εταιρίες που αντιμετωπίζουν τους καταναλωτές σαν πιθήκους τυπωνοντας παιχνίδια που δεν είναι δε τελικό build και έχουν την αντίστοιχη αντιμετώπιση . 100 gb μπορεί να κυκλοφορησει σε τρία bd αν δε κάνω λάθος , παλιά παιχνίδια όπως το baldurs gate πχ η τα ff είχαν κυκλοφορήσει σε 4-5 CD. Γενικά αν ο άλλος σέβεται τα λεφτά σου τρόποι υπάρχουν . Δε θεωρώ μαζοχισμό να το κάνει ο άλλος αυτό η στη τελική αν δε το κάνει και εγώ δε το αγοράζω . Κατανοώ ότι είμαι μειοψηφία , δε το συζητώ αλλά κάποια πράγματα να λέγονται . Έχω περίπου 300 παιχνίδια διαφόρων κονσολών σε φυσική μορφή καθώς συλλέγω χρόνια και με σχετικά περιορισμένους πόρους και ένα 3-4% είναι non playable χωρίς patch/ download και αυτά είναι δικό μου λάθος που τα αγόρασα . Επίσης έχω μια ωραία συλλογή με χαλασμένους HDD /ssd , USB sticks κλπ με μουσική ταινίες και games που έχασα για πάντα . Αν είχα αρκετά χρήματα και χώρο εννοείται θα τα είχα σε φυσική μορφή . 1
evark Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ (επεξεργασμένο) Μια άλλη λύση για αποθήκευση είναι το τοπικό nas, καταλαβαίνω ότι δεν είναι για όλους αλλά δίνει λύσεις. Ένας παλιός υπολογιστής ή καινούργιος, σχετικά αδύναμος, πχ ένα motherboard J3345 ή Ν100 με 4 sata σε ένα μικρό κουτάκι (κατα το δυνατόν). Βάζεις truenas με 3 δίσκους σε raid (ακόμα κι αν χαλάσει ένας δεν χάνεις τίποτα, τον αντικαθιστάς και συνεχίζεις) και ένας usb εξωτερικός για περιοδικά sync θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Δεν είναι ανάγκη να είναι always on αν και μπορείτε να τον συνδυασετε με ένα media server (πχ jelyfin) ή άλλες υπηρεσίες. Σαν προσωπικό cloud δηλαδή, μακροπρόθεσμα σου βγαίνει πιο φθηνά. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:10 μμ από evark 1
transparent Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:00 μμ Δεν ξέρω για Nintendo, αλλά μιας και μιλάμε για Sony, τα παιχνίδια του PS4 & PS5 με το που τα συνδέεις, επί τόπου κατεβάζουν updates. Οκ ναι μπορείς να παίξεις και την buggy έκδοση που έχει το δισκάκι και χωρίς πχ τους πιο πρόσφατους παίκτες πχ στα ποδόσφαιρα. Με δισκάκι και χωρίς updates, μου θύμισες τη νοσταλγία που με έπιασες τις προάλλες και αγόρασα Worms Armageddon σε PS5 και δείχνω στα παιδιά μου τη δική μου παιδική ηλικία. Αλλά είναι αυτό ρε παιδί μου. Retro
kabamaru80 Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ 20 ώρες πριν, magicnumbers είπε Εκει εχω μεινει κ πουλιούνται χρυσαφι ειδικά σφραγισμενα. Τα δε πλειερ καθε χρονο κ ακριβότερα φετος κατω απο 120 φορητο κ 150 σταθερο δε βρισκεις. Πριν 2 χρονια ειχαν τα μισα.Αν ειναι μοντελο netmd με usb σα το MZ-RH1 ξεφεύγει απτο 1200αρι λειτουργικο κ 400 χαλασμένο..ειδα αγγελια ebay 250 ευρω μονο το κουτι του με τα χαρτιά. Κριμα γιατι ανταλλακτικα δεν υπάρχουν πια οτι χαλασε χαλασε,κ κυριως πριν απο καποια χρονια θεωρουνταν σχεδον σκραπ τιμολογιακα. Αυτό ήταν το τελευταίο μοντέλο με τις όμορφες οθόνες. Εγώ τα παρακολουθώ στο Reddit και στο ebay. Βρήκα πρόσφατα ένα παμφθηνο MZ-R2 ναι απο τα πρώτα! υποτίθεται λειτουργικό θα δούμε. Πάντως ίσως να είναι και ψευδαίσθηση αλλά η αίσθηση των minidisc για μένα παραμένει φοβερή και όπως και να το κάνουμε καλό το navidrome και το apple music αλλά όταν τα έχεις σε φυσική μορφή είναι αλλιώς (αλλά μπορεί να παραμένει μια ψευδαίσθηση ) 3 ώρες πριν, evark είπε Μια άλλη λύση για αποθήκευση είναι το τοπικό nas, καταλαβαίνω ότι δεν είναι για όλους αλλά δίνει λύσεις. Ένας παλιός υπολογιστής ή καινούργιος, σχετικά αδύναμος, πχ ένα motherboard J3345 ή Ν100 με 4 sata σε ένα μικρό κουτάκι (κατα το δυνατόν). Βάζεις truenas με 3 δίσκους σε raid (ακόμα κι αν χαλάσει ένας δεν χάνεις τίποτα, τον αντικαθιστάς και συνεχίζεις) και ένας usb εξωτερικός για περιοδικά sync θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Δεν είναι ανάγκη να είναι always on αν και μπορείτε να τον συνδυασετε με ένα media server (πχ jelyfin) ή άλλες υπηρεσίες. Σαν προσωπικό cloud δηλαδή, μακροπρόθεσμα σου βγαίνει πιο φθηνά. Έχω παρατηρήσει σε φίλους πως είναι αρκετά περίπλοκο το στήσιμο ενός τέτοιου nas συν το γεγονός πως τρομάζουν μήπως χάσουν τα δεδομένα τους. Εδώ πολλοί ούτε ένα synology ή qnap δεν μπορούν να στήσουν και κάνουν χρήση ένα σωρό εξωτερικών δίσκων. Στο nascompares έχει ένα πολύ ενδιαφέρον αρθρο για το αν χρειάζεσαι ενα nas και πως μπορεί να σε βοηθήσει.
XarisArgy Δημοσ. Τρίτη στις 10:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:24 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Choronzoon είπε Όχι δεν έχω μείνει πίσω , φυσικά και μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι σε offline mode αρκεί όμως να το έχεις εγκατεστημένο , επίσης μη ξεχνάς ότι σε αρκετά παιχνίδια ορισμένων εταιριών πρέπει να είσαι always on για να παίξεις . Τα παιχνίδια της νιτεντο πάντως δε χρειάζονται patch ούτε download είναι μια χαρά στο καρτ , όπως και αρκετών άλλων εταιριών , κατά βάση ιαπωνικών / ασιατικών . Τώρα πχ παίζω το fantasian στο σουίτς ήταν έτοιμο στο καρτ , πριν είχα παίξει το. Romancing saga 2 ήταν και αυτό έτοιμο. Σαφώς υπάρχουν εταιρίες που αντιμετωπίζουν τους καταναλωτές σαν πιθήκους τυπωνοντας παιχνίδια που δεν είναι δε τελικό build και έχουν την αντίστοιχη αντιμετώπιση . 100 gb μπορεί να κυκλοφορησει σε τρία bd αν δε κάνω λάθος , παλιά παιχνίδια όπως το baldurs gate πχ η τα ff είχαν κυκλοφορήσει σε 4-5 CD. Γενικά αν ο άλλος σέβεται τα λεφτά σου τρόποι υπάρχουν . Δε θεωρώ μαζοχισμό να το κάνει ο άλλος αυτό η στη τελική αν δε το κάνει και εγώ δε το αγοράζω . Κατανοώ ότι είμαι μειοψηφία , δε το συζητώ αλλά κάποια πράγματα να λέγονται . Έχω περίπου 300 παιχνίδια διαφόρων κονσολών σε φυσική μορφή καθώς συλλέγω χρόνια και με σχετικά περιορισμένους πόρους και ένα 3-4% είναι non playable χωρίς patch/ download και αυτά είναι δικό μου λάθος που τα αγόρασα . Επίσης έχω μια ωραία συλλογή με χαλασμένους HDD /ssd , USB sticks κλπ με μουσική ταινίες και games που έχασα για πάντα . Αν είχα αρκετά χρήματα και χώρο εννοείται θα τα είχα σε φυσική μορφή . "Σε αρκετα παιχνιδια ορισμενων εταιριων πρεπει να εισαι always on" οπως ποια? Ειμαι περιεργος. Ναι, οπως ειπα, τα παιχνιδια που αναφερεις ειναι κυριως point and click RPGs, ειναι μικρα, δεν υπαρχει μεγαλο περιθωρειο για σημαντικα λαθη, και δεν ειναι και τοσο μεγαλα σε μεγεθος, οπως η πλειοψηφια των Nintendo games. Οταν μιλαμε ομως για μεγαλους AAA τιτλους που πλεον κατα βαση θα εχουν εναν αρκετα πολυπλοκο και μεγαλο κοσμο, εκει ειναι αναποφευκτα τα λαθη, ειδικα με το ποσο βιαζονται πλεον να τα βγαλουν. Δεν εχεις κανενα πλεονεκτημα οταν χρησιμοποιεις 3 δισκους για να εγκαταστησεις ενα παιχνιδι, σε σχεση με το να το κατεβασεις μια φορα με μια μεση 50αρα συνδεση που εχουν και οι περισσοτεροι πλεον. Στον σκληρο σου θα ειναι το παιχνιδι και θα μπορεις να το παιξεις οποτε γουσταρεις, ενω ταυτοχρονα εχεις και ευκολα προσβαση σε ενημερωσεις χωρις να μπλεκεις με φυσικα μεσα βαλε βγαλε και αποθηκευσε κουτια. Novelty ειναι οι δισκοι και απλα δεν ειναι πρακτικοι πλεον για την πλειοψηφια των παιχνιδιων που βγαινουν. Η προσβαση στα ιδια τα παιχνιδια και η ιδεα της ιδιοκτησιας οσον αφορα αυτα ειναι πανω κατω η ιδια, δεν αλλαξε ποτε. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:34 μμ από XarisArgy
Choronzoon Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ 13 λεπτά πριν, XarisArgy είπε "Σε αρκετα παιχνιδια ορισμενων εταιριων πρεπει να εισαι always on" οπως ποια? Ειμαι περιεργος. Ναι, οπως ειπα, τα παιχνιδια που αναφερεις ειναι κυριως point and click RPGs, ειναι μικρα, δεν υπαρχει μεγαλο περιθωρειο για σημαντικα λαθη, και δεν ειναι και τοσο μεγαλα σε μεγεθος, οπως η πλειοψηφια των Nintendo games. Οταν μιλαμε ομως για μεγαλους AAA τιτλους που πλεον κατα βαση θα εχουν εναν αρκετα πολυπλοκο και μεγαλο κοσμο, εκει ειναι αναποφευκτα τα λαθη, ειδικα με το ποσο βιαζονται πλεον να τα βγαλουν. Δεν εχεις κανενα πλεονεκτημα οταν χρησιμοποιεις 3 δισκους για να εγκαταστησεις ενα παιχνιδι, σε σχεση με το να το κατεβασεις μια φορα με μια μεση 50αρα συνδεση που εχουν και οι περισσοτεροι πλεον. Στον σκληρο σου θα ειναι το παιχνιδι και θα μπορεις να το παιξεις οποτε γουσταρεις, ενω ταυτοχρονα εχεις και ευκολα προσβαση σε ενημερωσεις χωρις να μπλεκεις με φυσικα μεσα βαλε βγαλε και αποθηκευσε κουτια. Novelty ειναι οι δισκοι και απλα δεν ειναι πρακτικοι πλεον για την πλειοψηφια των παιχνιδιων που βγαινουν. Η προσβαση στα ιδια τα παιχνιδια και η ιδεα της ιδιοκτησιας οσον αφορα αυτα ειναι πανω κατω η ιδια, δεν αλλαξε ποτε. με το ΕΑ app πχ τι ακριβως κανεις ? ξερεις τι τραβηξα εγω γιαν παιξω το mass effect trilogy στο ντεκ ? τωρα για τα περι μικρων παιχνιδων ανθεωρεις το tears of the kingdom η πχ το witcher 3 μικρο παιχνιδι τι να πω χαχαχαχ εφοσον βεβαια σου αρεσει να δινεις λεφτα για προιντα που δεν ειναι πληρη δικαιωμα σου δε λεω και οντως το digital ειναι οτι πρεπει για σενα Εχεις απειρα πλεονεκτιματα του να εχεις ενα παχνιδι σε τρια blu ray 1) το εχεις στα χερια σου 2) δε χρειζεσαι internet για να το εγκαταστησεις 3) δε χρειαζεσαι τεραστιο δισκο που στη τελικη οσο μεγαλος και αν ειναι δε φτανει . Εχω 200+ physical στο σουιτς, και πες αυτα ειναι μικρα σε μεγεθος , στο ps5 αν εχεις 50 παιχνιδια τι θα κανεις ακριβως? τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα , οτι και να λεω ο κοσμος και ειδικα οι casuals οδηγουνς τις εξελιξεις και ρεπουν προς το digital οποτε προς τα κει παει το πραγμα . 1
XarisArgy Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 μμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Choronzoon είπε με το ΕΑ app πχ τι ακριβως κανεις ? ξερεις τι τραβηξα εγω γιαν παιξω το mass effect trilogy στο ντεκ ? τωρα για τα περι μικρων παιχνιδων ανθεωρεις το tears of the kingdom η πχ το witcher 3 μικρο παιχνιδι τι να πω χαχαχαχ εφοσον βεβαια σου αρεσει να δινεις λεφτα για προιντα που δεν ειναι πληρη δικαιωμα σου δε λεω και οντως το digital ειναι οτι πρεπει για σενα Εχεις απειρα πλεονεκτιματα του να εχεις ενα παχνιδι σε τρια blu ray 1) το εχεις στα χερια σου 2) δε χρειζεσαι internet για να το εγκαταστησεις 3) δε χρειαζεσαι τεραστιο δισκο που στη τελικη οσο μεγαλος και αν ειναι δε φτανει . Εχω 200+ physical στο σουιτς, και πες αυτα ειναι μικρα σε μεγεθος , στο ps5 αν εχεις 50 παιχνιδια τι θα κανεις ακριβως? τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα , οτι και να λεω ο κοσμος και ειδικα οι casuals οδηγουνς τις εξελιξεις και ρεπουν προς το digital οποτε προς τα κει παει το πραγμα . Δεν το ξερω το deck, εγω ασχολουμαι κυριως με mainstream πλατφορμες, και νομιζω ειναι σχετικά καινουριο ακομα, εχει δρομο μπροστα του. Επισης, ρε μαστορα με δουλευεις? Μου λες πρωτα για κατι point and click rpgακια και τωρα μου πετας μεσα witcher 3 και zelda? Δηλαδη τι θες να σου πω? Το witcher 3 δεν ειχε bugs? Εισαι σιγουρος οτι το εχεις παίξει day 1? Για τα πλεονεκτηνατα που λες, τιποτα δεν εχεις μπροστα σου. Ενα αντιγραφο εχεις, το ιδιο ακριβως αντιγραφο που εχεις στον σκληρο δισκο αφου το κατεβασεις, απλα στο blu ray το εχει κατεβασει αλλος για εσενα. Εαν εν ετη 2025 δεν εχεις μια βασικη συνδεση στο ιντερνετ να κατεβασεις ενα παιχνιδι μια φορα ετσι ωστε να μπορεις να το παιζεις μετα οποτε θες εσυ, τι να σου πω, η στην μεση του πουθενα φαντάζομαι εισαι ή αστεγος, δηλαδη δεν εξηγειται αλλιως. Δεν υπαρχει triple A παιχνιδι πλεον σε blu ray που να μην χρειαζεται κάποιου ειδους εγκατασταση στην κονσολα πριν μπορεσεις να το παίξεις, απλα δεν γινεται αυτο που λες, οποτε ουτος η αλλος τον χρονο θα τον φας. Δεν εχεις κανενα προνόμιο με τα κουτια, κυριολεκτικά κανενα. Απλα μαζευεις πλαστικο και εχεις την ιδεα οτι σου ανηκει κατι παραπανω απο οτι αν το ειχες απλα κατεβασμένο σε εναν σκληρο δισκο, το οποιο ειναι κυριολεκτικα το ιδιο, χωρις πλαστικουρες, και χωρις βαλε βγαλε. 35 λεπτά πριν, Choronzoon είπε με το ΕΑ app πχ τι ακριβως κανεις ? ξερεις τι τραβηξα εγω γιαν παιξω το mass effect trilogy στο ντεκ ? τωρα για τα περι μικρων παιχνιδων ανθεωρεις το tears of the kingdom η πχ το witcher 3 μικρο παιχνιδι τι να πω χαχαχαχ εφοσον βεβαια σου αρεσει να δινεις λεφτα για προιντα που δεν ειναι πληρη δικαιωμα σου δε λεω και οντως το digital ειναι οτι πρεπει για σενα Εχεις απειρα πλεονεκτιματα του να εχεις ενα παχνιδι σε τρια blu ray 1) το εχεις στα χερια σου 2) δε χρειζεσαι internet για να το εγκαταστησεις 3) δε χρειαζεσαι τεραστιο δισκο που στη τελικη οσο μεγαλος και αν ειναι δε φτανει . Εχω 200+ physical στο σουιτς, και πες αυτα ειναι μικρα σε μεγεθος , στο ps5 αν εχεις 50 παιχνιδια τι θα κανεις ακριβως? τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα , οτι και να λεω ο κοσμος και ειδικα οι casuals οδηγουνς τις εξελιξεις και ρεπουν προς το digital οποτε προς τα κει παει το πραγμα . Επισης το ντεκ αν δεν κανω λαθος ειναι αποκλειστικα digital παλτφορμα και ειναι γνωστο οτι δεν εχει τελεια συμβατοτητα με πολλα παιχνιδια, επρεπε να ειχες κανει καλυτερη ερευνα προηγουμενως. Δεν φταιει η "ψηφιακη" μορφη των παιχνιδιων αλλα η ιδια η κονσολα και η πλατφορμα. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:26 μμ από XarisArgy
Choronzoon Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ 3 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Δεν το ξερω το deck, εγω ασχολουμαι κυριως με mainstream πλατφορμες, και νομιζω ειναι σχετικά καινουριο ακομα, εχει δρομο μπροστα του. Επισης, ρε μαστορα με δουλευεις? Μου λες πρωτα για κατι point and click rpgακια και τωρα μου πετας μεσα witcher 3 και zelda? Δηλαδη τι θες να σου πω? Το witcher 3 δεν ειχε bugs? Εισαι σιγουρος οτι το εχεις παίξει day 1? Για τα πλεονεκτηνατα που λες, τιποτα δεν εχεις μπροστα σου. Ενα αντιγραφο εχεις, το ιδιο ακριβως αντιγραφο που εχεις στον σκληρο δισκο αφου το κατεβασεις, απλα στο blu ray το εχει κατεβασει αλλος για εσενα. Εαν εν ετη 2025 δεν εχεις μια βασικη συνδεση στο ιντερνετ να κατεβασεις ενα παιχνιδι μια φορα ετσι ωστε να μπορεις να το παιζεις μετα οποτε θες εσυ, τι να σου πω, η στην μεση του πουθενα φαντάζομαι εισαι ή αστεγος, δηλαδη δεν εξηγειται αλλιως. Δεν υπαρχει triple A παιχνιδι πλεον σε blu ray που να μην χρειαζεται κάποιου ειδους εγκατασταση στην κονσολα πριν μπορεσεις να το παίξεις, απλα δεν γινεται αυτο που λες, οποτε ουτος η αλλος τον χρονο θα τον φας. Δεν εχεις κανενα προνόμιο με τα κουτια, κυριολεκτικά κανενα. Απλα μαζευεις πλαστικο και εχεις την ιδεα οτι σου ανηκει κατι παραπανω απο οτι αν το ειχες απλα κατεβασμένο σε εναν σκληρο δισκο, το οποιο ειναι κυριολεκτικα το ιδιο, χωρις πλαστικουρες, και χωρις βαλε βγαλε. το witcher 3 δεν ειχε σοβαρα bug που να θελουν patch και το επαιξα day one οπως και το 1 και το 2 . Το zelda δεν ηθελε patch , εκτος και αν εχεις αλλη γνωμη . Gaming δεν ειναι μονο τα δυτικα ΑΑΑ παιχνιδια ( κατα βαση δλδ δεν ειναι αυτα ) Αν ταξιδευες οπως εγω η αν ζουσες στην ελληνικη επαρχια που πληρωνεις 50 αρα αλλα εχεις 8 που κοβονται με τη παραμικρη νεροποντη θα ειχες αλλη αποψη . οποτε σε φυσικη μορφη ΟΛΟ το παιχνιδι μεσα ,που υπαρχουν παμπολα τετοια παιχνιδια και ειμαστε μια χαρα . Την ιδια αποψη παρεπιπτοντως εχουν και στην Ασια και και ευτυχως κανουμε ακομα import τα παιχνιδια που θελουμε και τα εχουμε οποτε εμεις θελουμε ετοιμα να πεχτουν Κατανοω και σεβομαι την αποψη σου , το digital εχει τα υπερ του ειδικα για παιχνιδια απο μικρα studio που αλλιως δε θα ειχαν διανομη αλλα και για ατομα που δεν εχουν προσβαση σε μαγαζια για να αγορασουν κατι αλλα για μενα φτανει καπου εκει .
XarisArgy Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Choronzoon είπε το witcher 3 δεν ειχε σοβαρα bug που να θελουν patch και το επαιξα day one οπως και το 1 και το 2 . Το zelda δεν ηθελε patch , εκτος και αν εχεις αλλη γνωμη . Gaming δεν ειναι μονο τα δυτικα ΑΑΑ παιχνιδια ( κατα βαση δλδ δεν ειναι αυτα ) Αν ταξιδευες οπως εγω η αν ζουσες στην ελληνικη επαρχια που πληρωνεις 50 αρα αλλα εχεις 8 που κοβονται με τη παραμικρη νεροποντη θα ειχες αλλη αποψη . οποτε σε φυσικη μορφη ΟΛΟ το παιχνιδι μεσα ,που υπαρχουν παμπολα τετοια παιχνιδια και ειμαστε μια χαρα . Την ιδια αποψη παρεπιπτοντως εχουν και στην Ασια και και ευτυχως κανουμε ακομα import τα παιχνιδια που θελουμε και τα εχουμε οποτε εμεις θελουμε ετοιμα να πεχτουν Κατανοω και σεβομαι την αποψη σου , το digital εχει τα υπερ του ειδικα για παιχνιδια απο μικρα studio που αλλιως δε θα ειχαν διανομη αλλα και για ατομα που δεν εχουν προσβαση σε μαγαζια για να αγορασουν κατι αλλα για μενα φτανει καπου εκει . Ειχε bugs το witcher 3 στο launch.. Και μπολικα μαλιστα. Δεν ηταν απαραιτητα unplayable αλλα σε καμια περίπτωση δεν ειχε ιδανικο performance, πηρε μηνες για να στρωσει και αλλαξαν πολλα πραγματα στα επομενα updates. Οσον αφορα το ιντερνετ, το "δεν εχω ιντερνετ" ειναι η μονη δικαιολογια που μπορω να δεχτω σαν επιχείρημα για να επιλεξει καποιος δισκους πλεον, αλλα δεν μου φαινεται απαραιτητα νορμαλ. Ξερω οτι πλεον οι παροχοι ειναι υποχρεωμενοι να σου πουν τι ταχύτητες και επιδοσεις μπορεις να περιμενεις απο την συνδεση σου και πρεπει να ειναι οπως τα λενε, διαφορετικα δικαιούσαι αποζημίωση. Αλλα εστω και 8mbps down να εχεις, δεν ειναι τοσο τραγικο, το αφηνεις μια νυχτα να κατεβαζει, παει στο καλο. Ενας θεος ξέρει ποσεσ φορες το ειχα κανει οταν ειχα 24αρα και επιανα 11 με το ζορι. Να πληρωνεις για 50αρα παντως και να πιανεις 8 λιγο περιεργο, νομιζω σηκωνει μια συζητηση με τον παροχο. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:41 μμ από XarisArgy
magicnumbers Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ Δημοσ. χθες στις 01:05 πμ 2 ώρες πριν, kabamaru80 είπε Αυτό ήταν το τελευταίο μοντέλο με τις όμορφες οθόνες. Εγώ τα παρακολουθώ στο Reddit και στο ebay. Βρήκα πρόσφατα ένα παμφθηνο MZ-R2 ναι απο τα πρώτα! υποτίθεται λειτουργικό θα δούμε. Πάντως ίσως να είναι και ψευδαίσθηση αλλά η αίσθηση των minidisc για μένα παραμένει φοβερή και όπως και να το κάνουμε καλό το navidrome και το apple music αλλά όταν τα έχεις σε φυσική μορφή είναι αλλιώς (αλλά μπορεί να παραμένει μια ψευδαίσθηση ) A είσαι μερακλής. Εγώ έχω 2 MZ-R700pc το ένα με το atrac r5 menu η κάτι τέτοιο δε θυμάμαι (περνιοταν με κάτι βήματα από το service menu αλλάζοντας κάτι hex τιμές),κ άλλο ένα που δε θυμάμαι μοντέλο.παρομοιας χρονολογίας. Σαν αίσθηση θα συμφωνήσω είναι εντελώς φουτουριστική κ ο ήχος τους είναι αλλού. Εκτός ότι έχουν πολύ γκάζι κ ογκο ηχητικά έχουν άλλη εντελώς συμπίεση από τα σκουπίδια που μάθαμε κ ξεχάσαμε να ακούμε ήχο τα τελευταία 20 χρόνια με τα mp3 κ το streaming. Οι δε σύγχρονες ηχογραφήσεις με τις συμπιεσμενες δυναμικές ήταν ότι χειρότερο. Αλλά που να τις καταλάβεις; Μη στα πολυλογω πήρα κ μια creative εξωτερική κάρτα usb για να γράφω loseless με οπτική.🫠 Το θετικό σε αυτη την καλτιλα είναι ότι τα σώζει η μικρή χρήση που είχαν. Μια που βγήκαν κ την άλλη βγήκαν τα solid state οπότε αρκετά απτά τελευταία μοντέλα εχουν ελάχιστη χρήση. 1
enrique19 Δημοσ. χθες στις 01:06 πμ Δημοσ. χθες στις 01:06 πμ (επεξεργασμένο) Τα cd dvd blu ray disc ειναι Αθανατα δεν θα πεθανουν ΠΟΤΕ ξυπνα ηλιθια sony.Εχω ακομα cd dvd αντεγραμμενα παιχνιδια ps1 ps2 δεκαετιων και δουλευουν κανονικα..οσα βρωμο στικ πηρα 64 gb των 5-6 ευρω για να εγγραψω παλια προγραμματα η content απο tv χαλασαν τα αθλια γμτ και φυσικα χαθηκε το Υπερπολυτιμο υλικο που ηταν εγγεγραμενο.CD DVD BLD μεχρι το τελος.. Επεξ/σία χθες στις 01:07 πμ από enrique19 1
fitsoulas2024 Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ 6 ώρες πριν, enrique19 είπε Τα cd dvd blu ray disc ειναι Αθανατα δεν θα πεθανουν ΠΟΤΕ εχω dvd γραμμενα προ 20ετιας που εχουν χαλασει και δε παιζουν με τιποτα
magicnumbers Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Η Sony εχει καθε λογο να το κανει ειδικα με τα παιχνίδια μουσικη κ οτι αλλο εχει δε τη συμφερει να υπάρχει φυσικο αντίγραφο σε cd κλπ γιατί χανει κερδη. Θες ενα παιχνίδι για ps3 πχ το COD το βρισκεις μτχ με κανα 5 ευρω κ στο psn στο πουλανε 50 ευρω. Παιχνίδι του 2012 τωρα. Η θες ενα άλμπουμ πχ θα αναγκαστεις να το αγορασεις σε τιμη καινουριου κ ας ειναι απτο 1970. Με το cloud κ το streaming δε μας ανηκει τπτ πια. 1
kabamaru80 Δημοσ. χθες στις 10:54 πμ Δημοσ. χθες στις 10:54 πμ 9 ώρες πριν, magicnumbers είπε A είσαι μερακλής. Εγώ έχω 2 MZ-R700pc το ένα με το atrac r5 menu η κάτι τέτοιο δε θυμάμαι (περνιοταν με κάτι βήματα από το service menu αλλάζοντας κάτι hex τιμές),κ άλλο ένα που δε θυμάμαι μοντέλο.παρομοιας χρονολογίας. Σαν αίσθηση θα συμφωνήσω είναι εντελώς φουτουριστική κ ο ήχος τους είναι αλλού. Εκτός ότι έχουν πολύ γκάζι κ ογκο ηχητικά έχουν άλλη εντελώς συμπίεση από τα σκουπίδια που μάθαμε κ ξεχάσαμε να ακούμε ήχο τα τελευταία 20 χρόνια με τα mp3 κ το streaming. Οι δε σύγχρονες ηχογραφήσεις με τις συμπιεσμενες δυναμικές ήταν ότι χειρότερο. Αλλά που να τις καταλάβεις; Μη στα πολυλογω πήρα κ μια creative εξωτερική κάρτα usb για να γράφω loseless με οπτική.🫠 Το θετικό σε αυτη την καλτιλα είναι ότι τα σώζει η μικρή χρήση που είχαν. Μια που βγήκαν κ την άλλη βγήκαν τα solid state οπότε αρκετά απτά τελευταία μοντέλα εχουν ελάχιστη χρήση. Μπορείς να μου πεις το μοντέλο της κάρτας ήχου. ψάχνω τέτοια και τα tascam είναι πολύ ακριβά. Στείλε PM για να μην χαλάμε τον σχολιασμό εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα