mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:58 μμ 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε Λολ και όλα τα διαγνωστικά και ιατρικά κέντρα που δίνουν μαγνητικές και αξονικές σε cd τι θα κάνουν; Δυστυχώς για αυτή τη χρήση κρατάω το bdr μου ακόμα… Μα φτιάχνονται ήδη dvd και cd από άλλες μάρκες. Η Sony θα σταματήσει την δική της παραγωγή. 1
cpc464 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ 16 minutes ago, evark said: Με τη ποιότητα που έχουν τα στικάκια των 64gb με τα 5 ευρώ, είναι ζήτημα να προλάβεις να τα γεμίσεις πριν χαλάσουν..... όλοι αυτοί φιάχνουν τα στικάκια με scrap μνήμες, πολύ μεγαλύτερες, ελπίζοντας θα βρούν ένα μέρος να δουλευει.... Σαν παραδειγμα τα ανάφερα, εγώ έχω ένα dock και τα back up τα κάνω σε ssd,όπως και να το κάνεις όμως τα αποθηκευτικά μέσα αλλάζουν και το blue ray θα πάρει τον ίδιο δρόμο που πήραν και τα floppy των 5,25 και 3,5 in.
Choronzoon Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 μμ Άρα το επόμενο playstation θα είναι all digital ? Μάλιστα .......
dpolal Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ 2 ώρες πριν, menthol1979 είπε Λολ και όλα τα διαγνωστικά και ιατρικά κέντρα που δίνουν μαγνητικές και αξονικές σε cd τι θα κάνουν; Δυστυχώς για αυτή τη χρήση κρατάω το bdr μου ακόμα… Γιατί, πότε έδιναν τις εξετάσεις σε BR τα διαγνωστικά κέντρα ;;;
blacckvodka Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Εκτός απ' το να διώχνει τα πουλιά θυμιστε μου τι άλλο έκανε 3
amigagr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ 3 hours ago, MitsosMitsaras said: Verbatim και ξερό ψωμί... Ακόμα και δισκέτες στην Amiga τέτοιες έπαιρνα. Έχω γραμμένο DVD-R από το 2010 και σε πρόσφατο έλεγχο που έκανα, το recorder το διάβαζε κανονικότατα! Επίσης πολύ καλά λόγια έχω ακούσει για τα Taiyo Yuden, άσχετα αν δεν έτυχε να τα δοκιμάσω! Amiga Rulez! 3
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 μμ 1 ώρα πριν, Choronzoon είπε Άρα το επόμενο playstation θα είναι all digital ? Μάλιστα ....... Αν μπορούσες να πουλήσεις μεταβιβάσεις Digital Game από τον λογαριασμό σου σε κάποιον άλλον δεν θα αγοράσεις δισκάκι.
kabamaru80 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:10 μμ 4 ώρες πριν, magicnumbers είπε Οντως βγαίνουν ακομα minidisc? Απο ποιους? Σταμάτησαν να παράγονται το 2013 αλλά υπάρχει μεγάλη ζήτηση ακόμα και στην Αμερική λόγω vintage. 4 ώρες πριν, magicnumbers είπε Οντως βγαίνουν ακομα minidisc? Απο ποιους? Σταμάτησαν να παράγονται το 2013 αλλά υπάρχει μεγάλη ζήτηση ακόμα και στην Αμερική λόγω vintage. 1
Fkortez Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 πμ 4 hours ago, XarisArgy said: Υπαρχουν ακομα σιντια? Ξεκολλατε ρε, 2025 εχουμε Σωστά, έχετε παραδώσει τα δικαιώματά σας σε άλλους τομείς, στο digital ownership θα κολλήσουμε; 2025 έχουμε 2
mecanomecano Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 πμ (επεξεργασμένο) Τα mini-disc ειναι πλεον cult/retro 90s.Οπως και το DCC της Philips. Τα prerecorded mini-discs ειναι πανακριβα,ξεκινάνε απο $50 στο Ebay Επεξ/σία Τρίτη στις 12:40 πμ από mecanomecano
keysmith Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ Πέρασαν τα χρόνια. Αλλάζουν οι εποχές.. Εκαναν τον κύκλο τους και αυτά. 5 4
magicnumbers Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 πμ 1 ώρα πριν, kabamaru80 είπε Σταμάτησαν να παράγονται το 2013 αλλά υπάρχει μεγάλη ζήτηση ακόμα και στην Αμερική λόγω vintage Εκει εχω μεινει κ πουλιούνται χρυσαφι ειδικά σφραγισμενα. Τα δε πλειερ καθε χρονο κ ακριβότερα φετος κατω απο 120 φορητο κ 150 σταθερο δε βρισκεις. Πριν 2 χρονια ειχαν τα μισα.Αν ειναι μοντελο netmd με usb σα το MZ-RH1 ξεφεύγει απτο 1200αρι λειτουργικο κ 400 χαλασμένο..ειδα αγγελια ebay 250 ευρω μονο το κουτι του με τα χαρτιά. Κριμα γιατι ανταλλακτικα δεν υπάρχουν πια οτι χαλασε χαλασε,κ κυριως πριν απο καποια χρονια θεωρουνταν σχεδον σκραπ τιμολογιακα.
mariosnik_ Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 πμ 1 ώρα πριν, keysmith είπε Πέρασαν τα χρόνια. Αλλάζουν οι εποχές.. Εκαναν τον κύκλο τους και αυτά. Τα έχω κρατήσει όλα συλλεκτικά σε μια θήκη για cd. 1
Seaside Δημοσ. Τρίτη στις 02:18 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:18 πμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, dpolal said: Γιατί, πότε έδιναν τις εξετάσεις σε BR τα διαγνωστικά κέντρα ;;; Τουλάχιστον σε τομογράφο και σε υπερηχους απο 3 κέντρα τα έχω σε DVD οχι σε BluRay JVC, Tayo και TDK έβγαζαν επίσης αξιόλογα δισκάκια. Τα πιο σκουπίδια ήταν κάτι Princo και κάτι BASF μαζί με κάτι Intenso Επεξ/σία Τρίτη στις 02:19 πμ από Seaside 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 07:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:04 πμ (επεξεργασμένο) Καιρος ηταν. Αφου κανεις δε τα χρησιμοποιει πια. Το δικο μου dvd drive ειχε πιασει αραχνες και πριν λιγους μηνες το εβγαλα και το εβαλα στο pc που εχω συνδεδεμενο στη TV(για να βλεπω κατι τσοντες που ειχα γραψει σε δισκακια πριν 20 χρονια). Επεξ/σία Τρίτη στις 07:10 πμ από fitsoulas2024 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα