GSteve Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης 24H2 των Windows 11, όπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα WordPad εξαφανίζεται. Τι προτείνεται για άνοιγμα και επεξεργασία αρχείων doc και docx;
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Libre Office Open Office wps office Γιατί... ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από micos000 1
GSteve Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ότι αφορά το WordPad υπάρχει τρόπος επανάκτησης μετά την ενημέρωση;
accipio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δοκίμασε το zip αρχείο (αγγλικό Wordpad). MS WordPad EN Win7.zip 1
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, GSteve είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ότι αφορά το WordPad υπάρχει τρόπος επανάκτησης μετά την ενημέρωση; 1
profile Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου @micos000 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πήρα τα αρχεία από εγκατάσταση με W10 και τα έβαλα σε W11. Ok, δουλεύει. Μήπως μπορώ να έχω και το μοντέρνο εικονίδιο των odt ή πολλά ζητάω; ήταν έτσι γίνανε έτσι
profile Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, micos000 είπε Για πάρε το δικό μου από win11 Μπα, το ίδιο, το παλιό εικονίδιο. Εσύ τα βλέπεις με το καινούριο;
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Στα 11άρια ναι, τα βλέπω όπως τα δείχνεις στην εικόνα με το odt. To δοκιμάζω τώρα σε 10άρια. Δημιούργησα ένα νέο odt αρχείο και ήταν όπως στην εικόνα (έχω office 2016) Μετά έκανα δεξί κλικ->Άνοιγμα με και αφού επέλεξα το wordpad και τσεκάρισα να ανοίγει πάντα με αυτό το πρόγραμμα, έγινε όπως την εικόνα.
profile Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Στα 10αρια εντάξει και σε εμένα φαίνεται odt γιατί δεν έχει αφαιρεθεί το wordpad. Και εγώ office 2016 έχω. Στα 11αρια με άνοιγμα με, παίρνει ουσιαστικά το εικονίδιο του exe που είναι το wordpad. odt office ---> άνοιγμα με wordpad -->
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Και στα 11 που έχω στο γραφείο που το δοκίμασα μου το έβγαλε κανονικά το εικονίδιο. Φόρτωσα το wordpad.exe στο resource hacker και βλέπω ότι έχει μέσα το εικονίδιο του odt. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από micos000
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Σου βρήκα τη λύση Βασικά δεν ξέρω αν αντέγραψες τον φάκελο accessories μέσα στον Program Files\WindowsNT
profile Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Ναι εκεί τον αντέγραψα Α, το πάλευα αλλιώς και το κατάφερα. Διέγραψα τα εικονίδια 128-154-156. Με το save έμεινε αυτό. Τα αρχεία όμως έξω από το WindowsNT. Άλλαξε και το εικονίδιο του exe. Το resource hacker έκανε δουλειά φαίνεται.
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Το resource hacker είναι φοβερό εργαλείο το ίδιο και τα tools της NirSoft. Αν θέλεις κάντο με το filetypes manager όπου δεν θα χρειαστεί να "χακάρεις" τίποτα, μια ρύθμιση στη registry χρειάζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα