nepomuk Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ciccirya είπε Μην παίρνεις και όρκο. Το Sygic το είχα για καιρό, με μηνιαίες ενημερώσεις χαρτών (τρομάρα τους). Κακές οδηγίες και με έβγαλε και δύο τουλάχιστον φορές σε αντίθετο ρεύμα. Μέσα στην Αθήνα. Η «δύναμη» του Google Maps είναι οι πληροφορίες που τραβάει by default από τους υπερπολλαπλάσιους χρήστες του. Αυτοί που απενεργοποιούμε ό,τι μπορεί να απενεργοποιηθεί από data collection, είμαστε σίγουρα μια πολύ μικρή μειοψηφία. Επίσης, 2-3 φορές που έστειλα διορθώσεις στη Google, δεν άργησαν να τις εφαρμόσουν και η διαδικασία είναι απλή. Με το Sygic app για Android ήταν αχρείαστα περίπλοκη, σε σημείο που εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Το google Maps τα σπαει στα μεγαλα αστικα κεντρα και με καλο σημα . Για μακρινα ταξιδια , πολυεθνικα και με αδυναμια συνδεσης τα sygic , igo , tom - tom ειναι ασυναγωνιστα . Εχω και τα 3 , (σπασμενα) οποτε δυσκολα να χασω τη βελτιστη διαδρομη . Δοκιμασε ενα ταξιδι οπως Αθηνα - Κηποι Εβρου - Τσανακαλε - Αγκυρα - περασμα Γεωργια , μπατουμι - περασμα Αρμενια - Γερβαν και επιστροφη κυριως παραλιακα απο τον Ποντο . Μεσα στην Αγκυρα το Google ειναι πολυ καλο και παντα με συνδεση , ακομα καλυτερα περπατωντας , αλλα για το ολο ταξιδι απλα δεν κανει . Τελος οποιο απο τα παραπανω σου ταιριαξει , το αγοραζεις , IGO ισως οπου με συνδεση θα δωσει και το κατι παραπανω . Καλες διαδρομες σε ολους. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:09 μμ από nepomuk
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ 52 minutes ago, o_shaolin said: είναι σε δημόσια θέα αλλά αν σε πιάσω να καταγράφεις σε βίντεο το σπίτι και το αμάξι μου καθώς περνας απο εκει, θα μαζέψεις πολλές... αν μου πεις ότι η γειτονιά δεν ειναι δική μου γι αυτο το κάνεις ελεύθερα... θα μαζέψεις κι άλλες. Ανατρίχιασα. Ξεχείλισε βαρβατίλα το forum. Φάε μια φασολάδα και χτίσε και μια μάντρα. Θα τη χρειαστείς. 2 17
polaki Δημοσ. Δευτέρα στις 11:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:22 μμ 5 hours ago, GBorb said: Σε ευχαριστω για την βοηθεια. Παρολα αυτα δεν κατεβαζω ποτε apk εκτος store και το κοστος 15€ ετησιο μου φαινεται υπερβολικο για κατι που θα χρειαστω 2 αντε 3 φορες. Οπότε μένεις με τα Google Maps που είναι δωρεάν. Απλό.
mariosnik_ Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, o_shaolin είπε Πάνω στον δημόσιο δρόμο είναι το σπίτι μου, το αμάξι μου, η γειτονιά μου, οι ανθρωποι μου και οι στιγμές μου.Δεν με ενδιαφέρει τι θόλωνει αλλά τι έχει ως πρώτη ύλη στους σκληρούς της δίσκους. Αν σε καλύπτει αυτό. Ειναι πολύ πιθανόν αν είσαι πολύ νέος να έχεις γεννηθεί μέσα σε αυτην την πραγματικότητα και να μην καταλαβαίνεις- νιώθεις τι εννοώ. Ειναι δεκτό και αυτο... δεν φταις. Οτιδήποτε βρίσκεται σε δημόσιο χώρο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μπορεί να φωτογραφηθεί. Προσοψη κτιρίου, άνθρωπος κτλ. Τώρα κάποιους τους ενοχλεί, κατανοητό. 6 ώρες πριν, Panagiotiskirk είπε εγώ γελάω με τα προσωπικά δεδομένα. Ποια προσωπικά δεδομένα που ο κάθε "ακαμάτης" που λέγανε στα χρόνια μου έγινε youtuber και instagrammer και ξαφνικά μπορεί να εμφανιστείς , εσύ ή το αυτοκίνητο σου σε youtube κλπ. Στο γυμναστήριο; που το πάς ; που στήνει η άλλη το κινητό να τραβήξει story και εσύ πρέπει να περνάς με κουκούλα ή να στρουθοκαμηλίζεις , ο νοών νοείτω για να μην βρεθείς σε χρόνο dt διαζευγμένος (οι παντρεμένοι) , ή δαρμένος (οι σε σχέση), γελάνε και οι πέτρες. Τέλος πάντων πέραν της πλάκας , πιάστηκα από τον τίτλο και έκανα το σχόλιο. Αυτή η αηδία να σε τραβάνε εν αγνοία σου videos ή φωτογραφίες σου και να τις αναρτούν πρέπει να σταματήσει ή να ελεγχθεί. Σύμφωνοι, και γιατί θα πρέπει να σε πειράζει τόσο πολύ; Πιστεύεις δηλαδή ότι αν είσαι στο γυμναστήριο η περάσει το αμάξι σου μπροστά από κάποιον youtuber θα ασχοληθεί κανένας μαζί σου; Πέραν του ότι αυτό που λες μπορεί να συμβεί και με τηλεοπτικό συνεργείο, εκπομπή σε κανάλι κτλ, απλά οι πιθανότητες για να βγεις σε κανάλι είναι πολύ χαμηλότερες από ότι να περνάς πεζός στην Ερμού και να σε γράψει το video. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:08 πμ από mariosnik_ 1
antouaa Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 πμ Here map κανείς; Κάποτε ήταν στα φόρτε του αλλά τώρα τα τελευταία 2+ χρόνια δεν ανανεώνει σχεδόν καθόλου τους χάρτες και το παράτησα! Το Google maps πάντως σε επαρχιακό δρόμο το έβαλα για δοκιμή και ενώ ήξερα την καλύτερη διαδρομή (και την πιο νορμάλ βέβαια) με έβγαλε από ένα χωματόδρομο με τεράστιες λακούβες γιατί ήταν άντε και 2 μέτρα πιο κοντά! Πήγα για δοκιμή και έκανα 5 λεπτά παραπάνω να φτάσω γιατί πήγαινα με 30χμλ! Το Waze που είναι και αυτό της Google να είναι καλό άραγε; 1
JakeKaufman Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 πμ 10 hours ago, o_shaolin said: είναι σε δημόσια θέα αλλά αν σε πιάσω να καταγράφεις σε βίντεο το σπίτι και το αμάξι μου καθώς περνας απο εκει, θα μαζέψεις πολλές... αν μου πεις ότι η γειτονιά δεν ειναι δική μου γι αυτο το κάνεις ελεύθερα... θα μαζέψεις κι άλλες. Πω πω τσουτσουριασαμε! Είσαι πολύ σκληρό αγόρι 😱 2 5
ppanos7 Δημοσ. Τρίτη στις 07:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:26 πμ Εχουν βγάλει όλοι τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους σε κοινή θέα στα social mdia , η μόστρα με τις selfie έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο ηλιθιότητας και πουλάνε μαγκιές στους εργαζομένους που θα βγουν να δουλέψουν για το μεροκάματο και ένα έργο χρήσιμο σε αρκετό κόσμο... Δεν έχει πάτο το βαρέλι. 4
lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 08:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:43 πμ 17 hours ago, kurkosdr said: Με τα κατουρημένα στρώματα πεταμένα δίπλα στους κάδους, τα παραγκοαυθαίρετα, και τις διαβάσεις τυφλών που καταλήγουν σε κολόνες και περίπτερα τι θα κάνουμε; Δεν μπορούμε να πείσουμε την Google να τα θολώσει και αυτά κάπως; Θα θέλουμε να το παίξουμε Ευρωπαίοι στο εξωτερικό αλλά θα έχουν μπει όλοι στο street view και θα έχουν δει όλο αυτό το χάλι και σε τρισδιάστατη απεικόνιση μάλιστα. Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια μια εταιρεία προσπάθησε να βγάλει σε παραγωγή μια συσκευή η οποία θα έβγαζε μυρωδιές παίζοντας παιχνίδια , ανάλογα που θα είσαι , δάσος θάλασσα καμένα κλπ, (από όσο ξέρω δεν προχώρησε) φαντάσου αυτά που γράφεις σε συνδιασμό με μια τέτοια συσκευή , η περιήγηση στο λίκνο του πολιτισμού που κατέβασε τους Ευρωπαίους από τα δέντρα για να τους κάνει ανθρώπους...... 1 1
Kostasspil Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 πμ Αν περάσει κι απ το Μενίδι δε θα μείνουν ούτε τα λάστιχα
Mhdenistis Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ 12 ώρες πριν, o_shaolin είπε είναι σε δημόσια θέα αλλά αν σε πιάσω να καταγράφεις σε βίντεο το σπίτι και το αμάξι μου καθώς περνας απο εκει, θα μαζέψεις πολλές... αν μου πεις ότι η γειτονιά δεν ειναι δική μου γι αυτο το κάνεις ελεύθερα... θα μαζέψεις κι άλλες. Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα μπορεί να τα φωτογραφίσει ελεύθερα, τα πρόσωπα όχι αλλά από ότι έχω παρατηρήσει στο Street View τα κρύβει, έχει νομιμοποιηθεί σε αυτό. Δεν πρόκειται να τον βρεις ποτέ αλλά ακόμα και αν τον έβρισκες και του τις έριχνες θα κατέληγες στον Κορυδαλλό.
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ 27 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αν περάσει κι απ το Μενίδι δε θα μείνουν ούτε τα λάστιχα Αδέρφια δεν θα το κάνει 1η φορά. Υπάρχει ήδη το Μενίδι στο street view. Επικαιροποίηση θα κάνει γιατί κάποιες περιοχές είναι 10-15 χρόνια πίσω. ΥΓ. Εκτός και αν κάνεις πλάκα. Οπότε γράψε λάθος.
Ntinaras Δημοσ. Τρίτη στις 12:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:48 μμ 15 ώρες πριν, o_shaolin είπε είναι σε δημόσια θέα αλλά αν σε πιάσω να καταγράφεις σε βίντεο το σπίτι και το αμάξι μου καθώς περνας απο εκει, θα μαζέψεις πολλές... αν μου πεις ότι η γειτονιά δεν ειναι δική μου γι αυτο το κάνεις ελεύθερα... θα μαζέψεις κι άλλες. Κι εσυ που θα ξερεις οτι εγω γραφω βιντεο? 6
o_shaolin Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ 7 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα μπορεί να τα φωτογραφίσει ελεύθερα, τα πρόσωπα όχι αλλά από ότι έχω παρατηρήσει στο Street View τα κρύβει, έχει νομιμοποιηθεί σε αυτό. Δεν πρόκειται να τον βρεις ποτέ αλλά ακόμα και αν τον έβρισκες και του τις έριχνες θα κατέληγες στον Κορυδαλλό. H συζήτηση ειναι υποθετική ρε παιδιά. Ελεος. Στον κορυδαλλό μπαίνουν μόνο όσοι χρωστάνε.. όσοι δέρνουν απλά ζητούν συγνώμη και επιστρέφουν. 2 ώρες πριν, kriosgr είπε Αχ Ευρώπη, εσύ μας μάρανες. 😄 Ποια Ευρώπη την Σενεγαλίζική, την Μουσουλμανική, την Πακιστανική , την Αφγανική, την Τουρκική, σε ποια αναφέρεσαι ; έχεις διάφορες... Ποια ειναι αυτή που θέλεις να ακολουθήσουμε καλέ μου φίλε... να δούμε και τα Ευρωπαικά γούστα σου! χαχαχαχα - σε πειράζω 9 ώρες πριν, ppanos7 είπε Εχουν βγάλει όλοι τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους σε κοινή θέα στα social mdia , η μόστρα με τις selfie έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο ηλιθιότητας και πουλάνε μαγκιές στους εργαζομένους που θα βγουν να δουλέψουν για το μεροκάματο και ένα έργο χρήσιμο σε αρκετό κόσμο... Δεν έχει πάτο το βαρέλι. κι επειδή κάποιοι εκδίδουν τα παιδιά τους θα στηθούμε ολοι στα 4 στην google ρε αφεντικό; αυτό προστάζεις απο το βαρέλι σου; 10 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Πω πω τσουτσουριασαμε! Είσαι πολύ σκληρό αγόρι 😱 α γεια σου πολύ σκληρό για να ...καταγραφεί 🤨 15 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Οτιδήποτε βρίσκεται σε δημόσιο χώρο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μπορεί να φωτογραφηθεί. Προσοψη κτιρίου, άνθρωπος κτλ. Τώρα κάποιους τους ενοχλεί, κατανοητό. Σύμφωνοι, και γιατί θα πρέπει να σε πειράζει τόσο πολύ; Πιστεύεις δηλαδή ότι αν είσαι στο γυμναστήριο η περάσει το αμάξι σου μπροστά από κάποιον youtuber θα ασχοληθεί κανένας μαζί σου; Πέραν του ότι αυτό που λες μπορεί να συμβεί και με τηλεοπτικό συνεργείο, εκπομπή σε κανάλι κτλ, απλά οι πιθανότητες για να βγεις σε κανάλι είναι πολύ χαμηλότερες από ότι να περνάς πεζός στην Ερμού και να σε γράψει το video. μην δείχνεις τόση κατανόηση σε όσους δεν γουστάρουν να καταγράφονται χωρίς να ερωτούνται... θα σε πουν μαλ@κα οι παραδομένοι ... 2
Mhdenistis Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ 3 ώρες πριν, o_shaolin είπε H συζήτηση ειναι υποθετική ρε παιδιά. Ελεος. Τα γραπτά από αγνώστους μπερδεύουν πάντοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα