esykas Δημοσ. Δευτέρα στις 06:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:08 μμ Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων σας, είναι το άλλο μας όνομα 1 3
GBorb Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ 27 λεπτά πριν, nepomuk είπε Προγραμματα πλοηγησης κατ εμε σαφως ανωτερα απο google maps . Δες εδω και δοκιμασε για android , για αρχη το sygic . Μετα την εγκατασταση κατεβαζεις χαρτες οποιας χωρας θα χρειαστεις , εννοειτε γραφεσαι πρωτα στο φορουμ πριν το κατεβασμα υποχρεωτικα . Καλες πλοηγησεις , οσο πιο συγχρονο το κινητο , τοσο πιο σφαιρα πηγαινει , αν και με μετριο συγχρονο , δεν τιθεται θεμα . https://www.gpspower.net/sygic-software-tools/372249-sygic-gps-navigation-maps-v25-0-0-2377-premium-mod-extra.html * το αρχειο .apk που θα κατεβασεις στον υπολογιστη , εννοειται θα το αντιγραψεις και εγκαταστησεις στο κινητο android . Τα γραφω αναλυτικα για να ειναι κατανοητα και σε αδαεις. Αν σου κανει ολα τα κεφια , στην πορεια το αγοραζεις επισημα , φθηνο ειναι . Σε ευχαριστω για την βοηθεια. Παρολα αυτα δεν κατεβαζω ποτε apk εκτος store και το κοστος 15€ ετησιο μου φαινεται υπερβολικο για κατι που θα χρειαστω 2 αντε 3 φορες.
gousias Δημοσ. Δευτέρα στις 06:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:18 μμ (επεξεργασμένο) Θα περάσει και από τα "κράτη εν κράτος" των γνώριμων οπαδών της ΡΟΜΑ;;; Κι αν τους τσακώσει ο φακός να "σκαντζάρουν coca-cola" οι τελευταίοι θα ζητήσουν αποζημίωση για έκθεση προσωπικών δεδομένων;;; (τι να λέω και τι να νοιάζονται οι υπόλοιποι... αρκεί που οξυγονώνονται) Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:23 μμ από gousias
keysmith Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ έχω και βλέπω το παλιό μου (πρώτο) αμαξάκι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου.. Συγκινούμε κάθε φορά που το βλέπω. Αντε να δείξει και το καινούριο. .. ξέρω που είναι περίπου και το παλιό (στο νέο ιδιοκτήτη) ίσως το πετύχει στην νέα του γειτονιά παρκαρισμένο!! 🥰 Μεγάλη αξία το street view και υπάρχουν πιο συγκινητικές ιστορίες με ανθρώπους μέσα, ακόμα και ας είναι "θολωμένοι". 3
Ciccirya Δημοσ. Δευτέρα στις 06:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:36 μμ (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, nepomuk είπε Προγραμματα πλοηγησης κατ εμε σαφως ανωτερα απο google maps . Δες εδω και δοκιμασε για android , για αρχη το sygic . Μην παίρνεις και όρκο. Το Sygic το είχα για καιρό, με μηνιαίες ενημερώσεις χαρτών (τρομάρα τους). Κακές οδηγίες και με έβγαλε και δύο τουλάχιστον φορές σε αντίθετο ρεύμα. Μέσα στην Αθήνα. Η «δύναμη» του Google Maps είναι οι πληροφορίες που τραβάει by default από τους υπερπολλαπλάσιους χρήστες του. Αυτοί που απενεργοποιούμε ό,τι μπορεί να απενεργοποιηθεί από data collection, είμαστε σίγουρα μια πολύ μικρή μειοψηφία. Επίσης, 2-3 φορές που έστειλα διορθώσεις στη Google, δεν άργησαν να τις εφαρμόσουν και η διαδικασία είναι απλή. Με το Sygic app για Android ήταν αχρείαστα περίπλοκη, σε σημείο που εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:37 μμ από Ciccirya 4
Cyber_Spartacus Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 μμ 1 hour ago, nepomuk said: βαλε sygic , igo , tom-tom , δωρεαν , offline ,κ.α Και Petal Maps αρκετα αξιόπιστο και offline maps
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 06:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:57 μμ 2 hours ago, o_shaolin said: αν δεν συμφωνείς τι γίνεται; Σε τι? Στο να περάσει από το δημόσιο δρόμο? 5
pdamigos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 μμ 51 λεπτά πριν, GBorb είπε Σε ευχαριστω για την βοηθεια. Παρολα αυτα δεν κατεβαζω ποτε apk εκτος store και το κοστος 15€ ετησιο μου φαινεται υπερβολικο για κατι που θα χρειαστω 2 αντε 3 φορες. Μπορείς να το κατεβάσεις από το store κανονικά. Νομίζω ότι στην δωρεάν έκδοση δεν έχει φωνητικές οδηγίες. Μπορείς να το πάρεις με lifetime πληρωμή οπότε το έχεις για πάντα. Επίσης είναι το μόνο εκτός από google maps που υποστηρίζει android auto και carplay. Μακάρι να είχε και το petal maps.
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ 3 ώρες πριν, o_shaolin είπε αν δεν συμφωνείς τι γίνεται; Νομίζω ότι υπάρχει διαδικασία που προβλέπεται να υποβάλλεις αίτημα στην google και να θολώσει κάτι που δεν θες η είναι το σπίτι σου. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα αποκριθεί η google. 1 ώρα πριν, gousias είπε Θα περάσει και από τα "κράτη εν κράτος" των γνώριμων οπαδών της ΡΟΜΑ;;; Κι αν τους τσακώσει ο φακός να "σκαντζάρουν coca-cola" οι τελευταίοι θα ζητήσουν αποζημίωση για έκθεση προσωπικών δεδομένων;;; (τι να λέω και τι να νοιάζονται οι υπόλοιποι... αρκεί που οξυγονώνονται) Δεν περνάει από παντού. Αλλά η πλειοψηφία των δρόμων καλύπτεται. 1
Panagiotiskirk Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ εγώ γελάω με τα προσωπικά δεδομένα. Ποια προσωπικά δεδομένα που ο κάθε "ακαμάτης" που λέγανε στα χρόνια μου έγινε youtuber και instagrammer και ξαφνικά μπορεί να εμφανιστείς , εσύ ή το αυτοκίνητο σου σε youtube κλπ. Στο γυμναστήριο; που το πάς ; που στήνει η άλλη το κινητό να τραβήξει story και εσύ πρέπει να περνάς με κουκούλα ή να στρουθοκαμηλίζεις , ο νοών νοείτω για να μην βρεθείς σε χρόνο dt διαζευγμένος (οι παντρεμένοι) , ή δαρμένος (οι σε σχέση), γελάνε και οι πέτρες. Τέλος πάντων πέραν της πλάκας , πιάστηκα από τον τίτλο και έκανα το σχόλιο. Αυτή η αηδία να σε τραβάνε εν αγνοία σου videos ή φωτογραφίες σου και να τις αναρτούν πρέπει να σταματήσει ή να ελεγχθεί. 4
o_shaolin Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:11 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NickTG είπε Σε τι? Στο να περάσει από το δημόσιο δρόμο? Πάνω στον δημόσιο δρόμο είναι το σπίτι μου, το αμάξι μου, η γειτονιά μου, οι ανθρωποι μου και οι στιγμές μου.Δεν με ενδιαφέρει τι θόλωνει αλλά τι έχει ως πρώτη ύλη στους σκληρούς της δίσκους. Αν σε καλύπτει αυτό. Ειναι πολύ πιθανόν αν είσαι πολύ νέος να έχεις γεννηθεί μέσα σε αυτην την πραγματικότητα και να μην καταλαβαίνεις- νιώθεις τι εννοώ. Ειναι δεκτό και αυτο... δεν φταις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:11 μμ από o_shaolin 1 1
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:19 μμ 4 minutes ago, o_shaolin said: Πάνω στον δημόσιο δρόμο είναι το σπίτι μου, το αμάξι μου, η γειτονιά μου, οι ανθρωποι μου και οι στιγμές μου.Δεν με ενδιαφέρει τι θόλωνει αλλά τι έχει ως πρώτη ύλη στους σκληρούς της δίσκους. Αν σε καλύπτει αυτό. Ειναι πολύ πιθανόν αν είσαι πολύ νέος να έχεις γεννηθεί μέσα σε αυτην την πραγματικότητα και να μην καταλαβαίνεις- νιώθεις τι εννοώ. Ειναι δεκτό και αυτο... δεν φταις. Πάνω στο δημόσιο δρόμο όλα αυτά είναι σε δημόσια θέα. Η γειτονιά επίσης δεν είναι δική σου. 9
blackhill66 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:34 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kurkosdr είπε Θα θέλουμε να το παίξουμε Ευρωπαίοι στο εξωτερικό αλλά θα έχουν μπει όλοι στο street view και θα έχουν δει όλο αυτό το χάλι και σε τρισδιάστατη απεικόνιση μάλιστα. καλα φτανει πια, πως θα μα δουν οι ευρ@πεη?ας κοιταν τα χαλια τους, χεστ@καμαν Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:35 μμ από blackhill66 1
o_shaolin Δημοσ. Δευτέρα στις 08:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:50 μμ (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, NickTG είπε Πάνω στο δημόσιο δρόμο όλα αυτά είναι σε δημόσια θέα. Η γειτονιά επίσης δεν είναι δική σου. είναι σε δημόσια θέα αλλά αν σε πιάσω να καταγράφεις σε βίντεο το σπίτι και το αμάξι μου καθώς περνας απο εκει, θα μαζέψεις πολλές... αν μου πεις ότι η γειτονιά δεν ειναι δική μου γι αυτο το κάνεις ελεύθερα... θα μαζέψεις κι άλλες. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:50 μμ από o_shaolin 4
G.TH. Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Εγώ πέτυχα το αυτοκίνητο την Παρασκευή, οπότε μάλλον έκανε δοκιμή και δεν κατέγραφε αν ισχύει το 4/2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα