Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tilemaxx είπε

Άλλος ένας αχυράνθρωπος που δεν θα κάνει τίποτα για το τραγικό σήμα της Vodafone πανελλαδικά και στα ειδικά στα «δύσκολα» σημεία όπου η Cosmote πιάνει καμπάνα.

Σε πληροφορω οτι η vodafone ανςκαθεν ειναι καλυτερη..πελατης (panafon)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο Κανάρης δεν ειναι αχυράνθρωπος. έστησε όλη την βονταφον στην Αλβανία... Είναι ικανό στέλεχος.

ίσως τώρα που το βιοτικό μας επίπεδο έγινε αντίστοιχο επέστρεψε ο άνθρωπος ν αναλάβει  (αστειεύομαι .. )

Πολύ φοβάμαι όμως οτι δεν ειναι μονο αυτό...

το Ευρωπαικό δικαστήριο πρόσφατα εκδίκασε την υπόθεση του αδικοχαμένου υπαλλήλου της vodafone που τον είχαν αυτοκτονήσει επι Μπρουμίδη..Επειδή ανακάλυψε κατα λάθος κάτι σχετικό με τις παρακολουθήσεις του Καραμανλή... τότε που κάηκε η αθήνα , η πελοπόννησος κλπ γιατί ήθελε να μας βγάλει από το Ευρώ...
Το σκάνδαλο δείχνει να ξαναπαίρνει φωτιά στα Social... καθώς η οικογένεια ποτέ δεν δέχθηκε το πόρισμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης που μιλούσε γι αυτοκτονία.

Μετά από αυτο η Vodafone είχε αυτο βαπτισθεί ... Ιδρυμα...
ίσως η εταιρία δεν θέλει να χαντακωθεί σε περιπτωση που ο Χάρης βγει στο προσκήνιο - ίσως να έκλεισε απλά τον Κύκλο του.

Επεξ/σία από o_shaolin
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Καθε εταιρεια εχει τα νεκρα της σημεια. Η cosmote εχει τα λιγοτερα αλλα εχει και αυτη κατι τρυπαρες που παλευεις να πιασεις εστω Ε να βγαλεις κληση. Και σε εκεινη τα σημεια η vodafone μπορει να εχει σημα καμπανα. Καλο να εκθειαζουμε αλλα να λεμε και τα αρνητικα. 

Εγω παντός δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με σήμα της Vodafone όπου δεν είχε η μια 9 στης 10 φορές δεν είχε και η COSMOTE 

• Like 1
Δημοσ.

Αν φτιάξει αυτό το έκτρωμα που λέγεται Vodafone TV θα τον παραδεχτώ. Κάτι μου λέει όμως πως δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτής της αλλαγής.

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, o_shaolin είπε

ο Κανάρης δεν ειναι αχυράνθρωπος. έστησε όλη την βονταφον στην Αλβανία... Είναι ικανό στέλεχος.

ίσως τώρα που το βιοτικό μας επίπεδο έγινε αντίστοιχο επέστρεψε ο άνθρωπος ν αναλάβει  (αστειεύομαι .. )

Πολύ φοβάμαι όμως οτι δεν ειναι μονο αυτό...

το Ευρωπαικό δικαστήριο πρόσφατα εκδίκασε την υπόθεση του αδικοχαμένου υπαλλήλου της vodafone που τον είχαν αυτοκτονήσει επι Μπρουμίδη..Επειδή ανακάλυψε κατα λάθος κάτι σχετικό με τις παρακολουθήσεις του Καραμανλή... τότε που κάηκε η αθήνα , η πελοπόννησος κλπ γιατί ήθελε να μας βγάλει από το Ευρώ...
Το σκάνδαλο δείχνει να ξαναπαίρνει φωτιά στα Social... καθώς η οικογένεια ποτέ δεν δέχθηκε το πόρισμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης που μιλούσε γι αυτοκτονία.

Μετά από αυτο η Vodafone είχε αυτο βαπτισθεί ... Ιδρυμα...
ίσως η εταιρία δεν θέλει να χαντακωθεί σε περιπτωση που ο Χάρης βγει στο προσκήνιο - ίσως να έκλεισε απλά τον Κύκλο του.

οτι να ναι φιλε... το σκανδαλο των υποκλοπων ηταν το 2004 επι Κορωνια, καμμια σχεση ο Μπρουμιδης, ο οποιος ηταν απλως διακοσμητικος κ διεκπαιρεωτικος των αποφασεων του group - σαν τον προεδρο της δημοκρατιας σα να λεμε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pp6210 είπε

οτι να ναι φιλε... το σκανδαλο των υποκλοπων ηταν το 2004 επι Κορωνια, καμμια σχεση ο Μπρουμιδης, ο οποιος ηταν απλως διακοσμητικος κ διεκπαιρεωτικος των αποφασεων του group - σαν τον προεδρο της δημοκρατιας σα να λεμε...

Μπορεί φίλε μου να έχεις απόλυτο δίκιο και να είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις... φαίνεσαι άνθρωπος που τα ξέρει όλα...άρα φαντάζομαι επιτυχημένος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για αθλητικά και ενδιαφέρεται για σειρές, φυσικά και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Το Vodafone TV κερδίζει κατά κράτος αφού περιλαμβάνει Disney+ και HBO MAX μαζί.

όσοι έχουν vodafone tv αναγκάζονται γιατί η τιμή στα άλλα 2 είναι πολύ πιο πάνω.δεν είναι μόνο τα αθλητικά.Έχει και cosmote και nova κορυφαίες σειρές ταινίες.και η vodafone το δίνει σχεδόν δωρεάν.είχα δωρεάν δοκιμή vodafone tv ούτε έδωσα σημασία,όχι ότι δεν αξίζει περιεχόμενο αλλά καμία σύγκριση...disney plus δεν έχει αξιόλογο περιεχόμενο.αλλά ακόμα και να προτιμάς vodafone η πλειοψηφία θέλει και το αθλητικό οπότε καμία σύγκριση αντικειμενικά

Δημοσ.

Καλοριζικος ,  μπας και δουμε οπτικη ινα στην κατοικια μας , οταν  η καμπινα απεχει

σκαρτα  40 μετρα και σε πυκνοκατοικημενο δημο στου Λεκανοπεδιου ,  300 χιλ κατοικων και βαλε .

Ντροπη  ...   2025  ....  ακομα και στην Αλβανια η ινα  ειναι διαθεσιμη προ πολλου στις κατοικιες .

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

Σε πληροφορω οτι η vodafone ανςκαθεν ειναι καλυτερη..πελατης (panafon)

καλύτερη?20 χρόνια πελάτης και μου έκαναν σε ακριβό συμβόλαιο επιπλέον αύξηση και δεν έκαναν πίσω.πήγα σε άλλη εταιρεία με συμβόλαιο στη μισή τιμή με περισσότερες παροχές και μετά σχεδόν με ικέτευαν με χαμηλή τιμή αφού είχα κάνει αλλού συμβόλαιο.Φοβερή εταιρεία στο να χάνει πελάτες

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, o_shaolin είπε

αδικοχαμένου υπαλλήλου της vodafone που τον είχαν αυτοκτονήσει επι Μπρουμίδη..Επειδή ανακάλυψε κατα λάθος κάτι σχετικό με τις παρακολουθήσεις του Καραμανλή... τότε που κάηκε η αθήνα , η πελοπόννησος κλπ γιατί ήθελε να μας βγάλει από το Ευρώ...

Επι Κορωνια ειχε βρεθει η παραβιαση - καραμπινατη  και οι παρακολουθησεις απο Αμερικανικης πλευρας . Βεβαιως  το κατηγγειλε μολις εγινε αντιληπτο και κατεβαλε  αμεσα το τεραστιο προστιμο που επεβαλε  η ΑΑΔΕ και με αυτο συντηρειται ακομα .

Ο Μπρουμιδης ανελαβε αργοτερα , οπως και  η αυτοκτονια του ατυχου υπαλληλου .

Τα υπολοιπα ειναι εικασιες.

https://el.wikipedia.org/wiki/Γεώργιος_Κορωνιάς

Επεξ/σία από nepomuk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, for4 είπε

εντάξει οι καλύψεις είναι σχετικές, στην περιοχή μου κάπου πιάνει η μία, κάπου πιάνει η άλλη. Βέβαια η κοσμοτε έχει τις λιγότερες τρύπες αλλά δεν είναι τραγική η βονταφον. Εκεί που χάνει κατά κράτος η βονταφον είναι οι ταχύτητες, στα ίδια σημεία με φουλ σήμα μπορεί να βγάζει έως 80μβιτ η βοντα και η κοσμοτε βγάζει 350μβιτ. Επίσης έχει και πολλές παραπάνω αποτυχίες κλήσης. Υπήρχαν περίοδοι που γραμμή με την πρώτη έβγαζες 1/2 κλήσεις την ημέρα. Αλλά αν η τιμή είναι ένα 20-30% κάτω από το αντίστοιχο πρόγραμμα της κοσμότε, ναι τότε δεν είναι κακή επιλογή. Αυτό τους λέω και όταν με παίρνουν τηλέφωνο και μου δίνουν 1-2€ πιο φθηνά από κοσμοτε. Στα ίδια λεφτά πας κοσμοτε, κόψτε κανά 8-10€ να έρθω σε εσάς. Σε σταθερό βέβαια και να μου έδιναν αυτοί λεφτά δεν πήγαινα. Δεν ξέρω εταιρίες σαν την ιναλαν με δικό τους δίκτυο τι κάνουν, αλλά στο σταθερό δυστυχώς είναι ακόμα μονόδρομος ο οτε.

Πάντως εδώ Λευκάδα αναβάθμισαν το 5G τους (και στο διαφημίζουν και με sms), και πλέον πιάνεις 550 mbps για πλάκα. Όταν το είδα στο Speedtest έψαξα να βρω τον γκρεμισμένο φούρνο.

IMG_9681.png.f5d465647ae831fdae3429d196e2317f.png

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε

όσοι έχουν vodafone tv αναγκάζονται γιατί η τιμή στα άλλα 2 είναι πολύ πιο πάνω.δεν είναι μόνο τα αθλητικά.Έχει και cosmote και nova κορυφαίες σειρές ταινίες.και η vodafone το δίνει σχεδόν δωρεάν.είχα δωρεάν δοκιμή vodafone tv ούτε έδωσα σημασία,όχι ότι δεν αξίζει περιεχόμενο αλλά καμία σύγκριση...disney plus δεν έχει αξιόλογο περιεχόμενο.αλλά ακόμα και να προτιμάς vodafone η πλειοψηφία θέλει και το αθλητικό οπότε καμία σύγκριση αντικειμενικά

Cosmote που έχω (από σπόντα) δεν μπορώ να πω πως με ενθουσιάζει το on-demand περιεχόμενο πάντως, είναι κάπως πιο β', πολλές σειρές έχει μόνο τον τρέχοντα κύκλο κτλ ή λήγουν πολύ σύντομα και βέβαια δεν μπορώ να ξεπεράσω (οκ, δικό μου ocd θέμα ίσως) το νούμερο-κωδικό που πετάγεται κάθε λίγο μέσα στη μέση (λες και κάνει ποτέ κανείς stream capture ταινίες cosmote) Για τα λεφτά του δεν είναι 4Κ - μια σειρά που ήθελα να δω πρόσφατα πήγα στον θείο που την είχε 4Κ και χωρίς random watermarks. Τα κανάλια που έχει, ναι, δείχνουν καλές ταινίες, αλλά αυτός ο τρόπος κατανάλωσης είναι τελείως παλιακός. Η Cosmote θα έπρεπε να είναι μπροστά (τουλάχιστον αυτό το προφίλ πουλάει) αλλά γδέρνει τους πελάτες - τους οικιακούς τουλάχιστον.

H Vodafone το TV πακέτο όπως λες το δίνει εξαιρετικά φτηνά αλλά η εφαρμογή πρακτικά σε αποτρέπει από το να βλέπεις, δεν έχω δει χειρότερο UI στην ζωή μου νομίζω. Εικόνα μέτρια (υποθέτω χαμηλό bitrate) και γενικά αν δεν έδινε μαζί το Disney+ που έχει όλα τα καλούδια (4Κ/Dolby Vision etc) δεν θα το έπαιρνε κανείς, παρά μόνο οι εντελώς χαμηλών προσδοκιών πελάτες. Κρίμα το περιεχόμενο για το οποίο παίρνει άδεια.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ σε όλα.cosmote tv πανάκριβο,χρησιμοποιώ μηνιαίο πακέτο που είναι ακόμα πιο ακριβό,αλλά δε θέλω 2 χρόνια συμβόλαιο και δεν έχω κάθε μήνα.τώρα που έχει τα αθλητικά novasports αντέ το δέχομαι κάπως...ναι δεν είναι για 4Κ.Ένα καλό που θεωρώ ότι έχει cosmote tv είναι ότι όλα είναι εξαιρετικά τακτοποιημένα ,επιλογή καναλιών,πρόγραμμα,ταινίες ,σειρές,replay.Αυτό με τον κωδικό ,ενοχλητικό αλλά το χειρότερο ειδικά στη nova ότι εκτός από άπειρες διαφημίσεις βάζουν διαφημίσεις και την ώρα του αγώνα συνέχεια και μικραίνουν το παράθυρο.Συνδρομητική πλατφόρμα Σερβίας με ίδιο περιεχόμενο πάνω κάτω με cosmote ,αθλητικά σχεδόν τα πάντα ταινίες σειρές,ίδια εικόνα περίπου 15 ευρω και συμβόλαιο κάθε μήνα,αν θες να ανανεώσεις.Για vodafone tv ό,τι χειρότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...