Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή το όνομα στην άδεια του αυτοκινήτου και το όνομα στο ασφαλιστήριο είναι διαφορετικά; Δε σου ζήτησαν την άδεια του αυτοκινήτου όταν το ασφάλισες;

Η πληροφορία που έχω εγώ από την ασφαλιστική είναι πως δεν μπορούν να το κάνουν, είναι παράνομο και αν το έκαναν, το αυτοκίνητο θα θεωρούνταν ανασφάλιστο σε κάποιο έλεγχο ή σε πιθανό ατύχημα.

18 minutes ago, StamTheMan said:

Το δικο μου ειναι στο ονομα της μανας μου,το ασφαλιζω εγω καθε φορα.
Κραταω μια αμφιβολια για την πρωτη φορα που το ασφαλισαμε,μηπως  και ειχα δωσει το διπλωμα της,αλλα πανε χρονια απο τοτε,οποτε δεν το θυμαμαι.

Δημοσ.

Μπερδεύουμε κάτι πολύ απλό.

Το όχημα ασφαλίζεται στο όνομα του ιδιοκτήτη,ο ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται να έχει δίπλωμα .Τότε μπαίνει κύριος οδηγός που φυσικά έχει δίπλωμα.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ασφαλίσει όχημα αλλου αρκεί να ξέρει τα στοιχεία. 

Δημοσ.
5 hours ago, BigBlack said:

Δηλαδή το όνομα στην άδεια του αυτοκινήτου και το όνομα στο ασφαλιστήριο είναι διαφορετικά; Δε σου ζήτησαν την άδεια του αυτοκινήτου όταν το ασφάλισες;

Η πληροφορία που έχω εγώ από την ασφαλιστική είναι πως δεν μπορούν να το κάνουν, είναι παράνομο και αν το έκαναν, το αυτοκίνητο θα θεωρούνταν ανασφάλιστο σε κάποιο έλεγχο ή σε πιθανό ατύχημα.

Καλά τα λες εσύ. Και ο άλλος το ίδιο θελει να πει αλλά το λέει όπως να ‘ναι.

Επειδη κι εγώ «ασφαλίζω» το αμάξι του ξαδέρφού μου, δίνω το δίπλωμά μου στον ασφαλιστή. Η ασφάλεια ομως βγαίνει πάντα στο όνομα του ξαδερφου, ανεξάρτητα με ποιο δίπλωμα βγήκε. Όντως θα ήταν παράνομο να έβγαινε στο δικό μου όνομα και στην άδεια να έλεγε αυτό του ξαδερφου.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, BigBlack είπε

Ναι τελικα ειναι στο ονομα της μανας μου.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, StamTheMan said:

Ναι τελικα ειναι στο ονομα της μανας μου.

Είδες, τελικά το ρήμα "ασφαλίζω" είναι παραπλανητικό. Μπορείς να ασφαλίσεις μόνο ιδιοκτησία σου (ή τους εξαρτώμενους από σένα χωρίς δικαίωμα δικαιοπραξίας πχ τέκνα). Ακόμα και το να ζητήσεις να ασφαλιστεί άλλος και να πληρώσεις εσύ, είναι λίγο γκρίζα ζώνη. Μιλούσα με τον ασφαλιστή μου προ ολίγου για την ανανέωση στο αυτοκίνητο και μου έλεγε για απάτες με ασφάλειες ζωής και ατυχήματος, γελούσαμε.

Φαντάζεσαι ο StamTheMan να ασφάλιζε για ατύχημα τον BigBlack και μετά να φρόντιζε να πέσει ένα πιάνο στο κεφάλι του;  Και φυσικά με δικαιούχο της αποζημίωσης τον StamTheMan! 😇

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BigBlack είπε

Φαντάζεσαι ο StamTheMan να ασφάλιζε για ατύχημα τον BigBlack και μετά να φρόντιζε να πέσει ένα πιάνο στο κεφάλι του;  Και φυσικά με δικαιούχο της αποζημίωσης τον StamTheMan! 😇

Μη  μου βαζεις ιδεες.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...