Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 μμ 2 λεπτά πριν, Razgriz είπε Μα φυσικά, πρέπει να στηρίξουμε τη μαμά Γερμανία. Πως θα πουλήσουμε όπως κάποτε? Προσφέροντας value for money products? Μα φυσικά και όχι! https://www.tesla.com/el_gr/giga-berlin 1
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 μμ 9 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Το BYD Atto 3 έχει στην Ελλάδα 38.000€ και στην Αυστραλία 24.000€ (40.000$ δολάρια Αυστραλίας AUD) Μέσος μισθός Ελλάδας είναι 1.000€ και Αυστραλία 3.700€ (8.500$ AUD) Καπως πρεπει να φανε οι καρεκλατοι φιλε μου. Δυστυχως η Ευρωπη και εμεις μαζι δεν σωζομαστε με τιποτα μπλεξαμε με αχρηστους καρεκλατους και μας εχουν ρημαξει στους φορους και δασμους. Ολες οι χωρες της Ευρωπης το ιδιο οι δασμοι βγαινουν απο Βρυξελλες. Απλα αλλο ο μισθος Ελβετιας 5000 ευρω και αλλο Ελλαδας 800 ευρω. Γιατι να πρεπει να πληρωνω υπεραξια σε ενα αμαξι που πραγματικα εχει 20000 ευρω και να το αγοραζω 35000. Γιατι να πρεπει να πληρωνω φορους για παλιο αμαξι λεγοντας μου πανε σε καινουργιο να μην πληρωνεις φορους. Μα ρε μπαγλαμα αν ειχα θα πηγαινα σε καινουργιο αλλα οταν βαζετε φορους στα νεα αμαξια πως θα αγορασει ο κοσμος που εχει παλιο αμαξι? Δηλαδη ποσο οξυμωρο και σουρεαλιστικο? Ο πλουσιος με τα εκατομμυρια και το Tesla 80 χιλιαδων να μην πληρωνει ουτε ευρω τελη και ο φτωχος με το αμαξακι 20ετιας που εχει 2-3 χιλιαδων να πρεπει να πληρωσει 240 και 320 ευρω τελη? Δηλαδη πραγματικα μερικες φορες η παρανοια του πραγματος ξεπερναει καθε φαντασια. 4
freegr Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 πμ Κινέζικα δηλαδή τα Tesla κι έτσι εξηγείται γιατί ορισμένα ηλεκτρικά οχήματα μένουν στο δρόμο, ξέρετε ότι όσοι γνωστοί μου έχουν τώρα τα πουλάνε; 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 02:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:54 πμ 49 λεπτά πριν, freegr είπε Κινέζικα δηλαδή τα Tesla κι έτσι εξηγείται γιατί ορισμένα ηλεκτρικά οχήματα μένουν στο δρόμο, ξέρετε ότι όσοι γνωστοί μου έχουν τώρα τα πουλάνε; όχι δεν το ξέραμε.Τώρα όμως το μάθαμε.
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 06:18 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:18 πμ 4 ώρες πριν, freegr είπε Κινέζικα δηλαδή τα Tesla κι έτσι εξηγείται γιατί ορισμένα ηλεκτρικά οχήματα μένουν στο δρόμο, ξέρετε ότι όσοι γνωστοί μου έχουν τώρα τα πουλάνε; Εμένα οι γνωστοί μου πουλάνε τα iphone 😛 15 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Το BYD Atto 3 έχει στην Ελλάδα 38.000€ και στην Αυστραλία 24.000€ (40.000$ δολάρια Αυστραλίας AUD) Μέσος μισθός Ελλάδας είναι 1.000€ και Αυστραλία 3.700€ (8.500$ AUD) 38000€ Αν θυμάμαι καλά κάνει το design και κάπου στα 35000€ κάνει η Comfrot έκδοση. Κάπως έτσι βγαίνει και το 26500€ της επιδότησης. Στο περίπου τα θυμάμαι τα νούμερα.
Vasilisxd Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 μμ (επεξεργασμένο) 21 hours ago, dbrillis said: Νομίζω 80000 ευρώ στην Ελλάδα και 12000 στην Αυστραλία. Αστειεύεσαι με τι ακριβώς ; Ότι δεν ισχύουν οι τιμές των επισήμων αντιπροσώπων και στις 2 χώρες ; 6 hours ago, manolis940 said: 38000€ Αν θυμάμαι καλά κάνει το design και κάπου στα 35000€ κάνει η Comfrot έκδοση. Κάπως έτσι βγαίνει και το 26500€ της επιδότησης. Στο περίπου τα θυμάμαι τα νούμερα. Το λέει ξεκάθαρα, 37.990€ για την έκδοση Comfort. Το κινούμαι ηλεκτρικά έχει πλέον στερέψει και τα 3.000€ electric bonus δεν ξέρω εάν ισχύουν ή πόσο θα ισχύουν ακόμα. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:57 μμ από Vasilisxd 1
Vasilisxd Δημοσ. Τρίτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:40 μμ 12 hours ago, freegr said: Κινέζικα δηλαδή τα Tesla κι έτσι εξηγείται γιατί ορισμένα ηλεκτρικά οχήματα μένουν στο δρόμο, ξέρετε ότι όσοι γνωστοί μου έχουν τώρα τα πουλάνε; Πες τους να στείλουν PM, ενδιαφέρομαι ! 1
dbrillis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Στις 28/1/2025 στις 11:52 ΠΜ, Vasilisxd είπε Αστειεύεσαι με τι ακριβώς ; Ότι δεν ισχύουν οι τιμές των επισήμων αντιπροσώπων και στις 2 χώρες ; Το λέει ξεκάθαρα, 37.990€ για την έκδοση Comfort. Το κινούμαι ηλεκτρικά έχει πλέον στερέψει και τα 3.000€ electric bonus δεν ξέρω εάν ισχύουν ή πόσο θα ισχύουν ακόμα. Ναι αστειεύομαι. Ο καθηγητής δόκτωρ Μαρινακης γραικονομικς ζηταει βοηθό. Δείχνεις να πλήρεις ολα τα κριτήρια για την θεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα