Tony2025 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα.ενδιαφερομαι για αγορά νέου κινητού από γνωστή αλυσίδα.η ερώτηση είναι ποιον φορτιστή αγοράζω για το 13 ποιον για το 13r και ποια η διαφορά gan και μη gan φορτιστή...επίσης το 13 έχει κυρτή οθόνη και φοβάμαι πως δεν θα βρίσκεις εύκολα τζαμακια πάρα μόνο φιλμ...ποια η γνώμη σας για τα ανωτέρω?εποσης με θεμα αντιπροσωπείας σε περίπτωση που σπασει οθονη αλλαγή μπαταρίας τι γινεται?ευχαριστώ!θέμα οικονομικό δεν τίθεται. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:15 πμ από Tony2025
tsimisdel Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 πμ Μπορώ να σου πω για το 13R που έχω εδώ και λίγες μέρες. Έχω αγοράσει φορτιστή της Oppo στα 80 W και είναι μια χαρά. Εννοείται πως μπορείς να πάρεις οποιονδήποτε φορτιστή Realme/Oppo/OnePlus καθώς, όλοι έχουν το πρωτόκολλο Supervooc για ταχεία φόρτιση. Θήκη και τζαμακι πήρα όταν παρήγγειλα τη συσκευή από την επίσημη σελίδα. Αν σκέφτεσαι για το 13αρι, όλο και θα υπάρχει κάποιο τζαμακι επίσημο από την επίσημη ιστοσελίδα. Για GaN η μη δεν ξέρω επακριβώς, έχει να κάνει με πρωτόκολλο ασφαλείας αν δεν απατώμαι. GaN υπάρχει σε όσους φορτιστές έχουν δύο εξόδους ρεύματος, δύο υποδοχές για βύσμα θέλω να πω, για να μπορεί να γίνεται παράλληλα φόρτιση, χωρίς βραχυκυκλώματα. Αν θες οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με το 13R, στη διάθεση σου.
Tony2025 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 πμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, tsimisdel είπε Μπορώ να σου πω για το 13R που έχω εδώ και λίγες μέρες. Έχω αγοράσει φορτιστή της Oppo στα 80 W και είναι μια χαρά. Εννοείται πως μπορείς να πάρεις οποιονδήποτε φορτιστή Realme/Oppo/OnePlus καθώς, όλοι έχουν το πρωτόκολλο Supervooc για ταχεία φόρτιση. Θήκη και τζαμακι πήρα όταν παρήγγειλα τη συσκευή από την επίσημη σελίδα. Αν σκέφτεσαι για το 13αρι, όλο και θα υπάρχει κάποιο τζαμακι επίσημο από την επίσημη ιστοσελίδα. Για GaN η μη δεν ξέρω επακριβώς, έχει να κάνει με πρωτόκολλο ασφαλείας αν δεν απατώμαι. GaN υπάρχει σε όσους φορτιστές έχουν δύο εξόδους ρεύματος, δύο υποδοχές για βύσμα θέλω να πω, για να μπορεί να γίνεται παράλληλα φόρτιση, χωρίς βραχυκυκλώματα. Αν θες οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με το 13R, στη διάθεση σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. αν πέσει σπάσει η οθόνη θέλω να αλλάξω μπαταρία αναλώσιμα και service ποιος αναλαμβάνει?όσον αφορά την χρήση με 5g χάρτες youtube σου βγάζει την ημέρα άνετα? Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:55 πμ από Tony2025
tsimisdel Δημοσ. Δευτέρα στις 12:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:34 μμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tony2025 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. αν πέσει σπάσει η οθόνη θέλω να αλλάξω μπαταρία αναλώσιμα και service ποιος αναλαμβάνει?όσον αφορά την χρήση με 5g χάρτες youtube σου βγάζει την ημέρα άνετα? Νομίζω υπάρχει εκπροσώπηση στη χώρα μας στο service. Στα του 5G, δεν το έχω δουλέψει ολημερίς με δεδομένα, όσο το έχω δουλέψει όμως με δεδομένα στα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος, έχω αντιληφθεί ότι δεν αδειάζει γρήγορα η μπαταρία, κρατάει αρκετά καλά σε ρυθμο εξάντλησης, δεν "ιδρώνει" εύκολα. Μέχρι στιγμής πάντως, με τη χρήση που κάνω, άνετα μου βγάζει μέρα και μένει και για την επόμενη.... Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:40 μμ από tsimisdel
Tony2025 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Ευχαριστώ το μελετάω και ανάλογα προχωράω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα