Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Εχω καινούργιο αμάξι και τις τελευταίες μέρες του φοράω κουκούλα αποκλειστικά έξω απ το σπίτι μου στο πάρκινγκ μου σε υπόστεγο καθώς δεν το κινώ καθημερινά (εξυπηρετούμαι κυρίως με μηχανάκι) και μιας και έχει γάτες η περιοχή αποφάσισα να βάζω κουκούλα. Εχω διαβάσει πολλά για τις κουκούλες ότι θέλουν προσοχή και κατέληξα στο ότι 1) το αμάξι πρέπει να είναι καθαρό πριν σκεπαστεί, 2) μετά από βροχή πρέπει να αφαιρεθεί η κουκούλα άμεσα να στεγνώσει η υγρασία και να αναπνεύσει το χρώμα 3) να μην το χτυπάει ο ήλιος και γίνεται σαν θερμοκήπιο που στην περίπτωση μου δεν θα έχω θέμα καθώς έχει στέγαστρο από πανω και 4) γενικά δεν το ξεχνάμε με την κουκούλα και ελέγχουμε ειδικά χειμώνα τακτικά μήπως έχει υγρασία από μέσα. Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε όσοι χρησιμοποιείτε κουκούλα ή χρησιμοποιούσατε στο παρελθόν, την εμπειρία σας και αν όντως μακροπρόθεσμα είχε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Αν ακολουθήσω τα παραπάνω βήματα έχω να φοβηθώ τίποτα ; Ποτέ μπορεί η υγρασία να θολώσει το χρώμα; Μιλάμε για υγρασία έντονη από μέσα που μπορεί να ξεχαστεί για μέρες ή πολλές ώρες ; Τέτοια είδους υγρασία μπορεί να κάνει ζημιά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει το αυτοκ σαν αξια ολη αυτη την ταλαιπωρια? Γιατι δεν  το κλεινεις το γκαραζ με πανελ να ξεμπερδευεις

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Οχι δεν είναι ταλαιπωρία για εμένα. Το βάλε βγάλε μου διαρκεί 2-3 λεπτά και αν. Αν το κινούσα κάθε μέρα ναι θα ήταν ταλαιπωρία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...