Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα κινητό για τον εαυτό μου ( budget έως 1500 και όχι τα foldable κινητά ).

Αυτή τη στιγμή εχω το iphone 13 pro max (128 gb) , ομως ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ IPHONE. Ειναι καλό ακόμα το κινητό αλλα δεν μου εκατσε ποτε καλα το IOS oπότε iphones εκτος λιστας. 

Τα μοντέλα που κοιτάω ειναι τα εξής

Samsung s25 ultra να πω οτι επισης σκεφτομαι και για το s24 ultra μιας που οι διαφορές τους απο οτι ειδα δεν ειναι μεγαλες.

Oneplus 13

HONOR Magic7 Pro 

Realme GT 7 Pro    ( με ενοχλεί που θα δώσω τόσα λεφτά και  λεει οτι θα έχει μόνο 3 χρόνια ενημερώσεις )

Pixel 9 pro XL  

ίσως και κανενα - δυο μοντελα ακόμα που να μου διαφεύγουν.

Η αγορά θα γίνει είτε απο Γερμανία ( καθώς μένω εκεί ) είτε απο καποιο ελληνικό καταστημα οταν κατεβω το πάσχα.

Με ενδιαφέρει να έχει καλή φωτογραφική μηχανή ( δεν ειμαι ομως και ψειρας ουτε εχω φωτογραφικό ματι και πιστεύω οτι ολα αυτα τα κινητά θα με καλύψουν) και με ενδιαφέρει και η οθόνη να ειναι καλή ( χρώματα - φωτεινότητα ) καθώς περνάω πολλή ώρα με το κινητό ανα χείρας και αν γινεται γρήγορη φορτιση/καλή διάρκεια μπαταρίας.

παρακαλώ αν καποιος εχει ή μπορει να προτείνει κανενα απο αυτά ή να πεί κανενα που δεν εχω σκεφτεί ?
στο Honor εχω εναν δισταγμο οτι ειναι "κινεζια" ( ειχα παλια ενα xiaomi και δεν με ειχε αρεσει πολυ) και για το Oneplus δεν ειχα ποτε ουτε καν πιασει στα χερια μου οποτε δεν ξερω απο λειτουργικό/ ενημερώσεις κτλ πως τα παει. Είχα παλιά ενα Samsung s6 και s7 edge που μου ειχανε αρεσει πολύ αλλα πάνε χρόνια απο τότε.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις προτάσεις σας.

Επεξ/σία από patousitsas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάρεις Samsung , παρτο τώρα που έχει κάποιες προσφορές με το preorder. Ισως στη Γερμανια που είναι πολύ μεγάλη αγορά να έχει καλύτερες εκπτώσεις. Παντως σίγουρα θα πάρεις το "double storage", δηλαδή θα πάρεις το 1ΤΒ και θα το πληρώσεις σαν να έπαιρνες το 512GB. Κρίμα που δεν είχες κάνει προεγγραφή, θα κερδιζες άλλα 50Ε. Γράψου στο Samsung club και δες αν εκεί σε καποιο τσατ ή με κάποιο άλλο τρόπο μπορείς να πάρεις και κάποια έκπτωση μέλους. Και υπάρχει και κάποια προσφορά "early bird" για τα preorder. 

Όμως αποφάσισε άμεσα, γιατί αλλιώς θα είναι κρίμα να το απόφασισεις σε 1 εβδομάδα και να χάσεις όλες αυτές τις εκπτώσεις. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 1
Δημοσ.

Kαλύτερα να τα δει κάποιος απο κοντά ανοικτά κάπου ,αν είναι να δώσει τόσα χρήματα στην ανώτατη κατηγορία .

Δημοσ.

Εφόσον προτίθεσαι να κινηθείς σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα έλεγα ότι το Realme GT7 Pro, δεν αξίζει, σε αυτά τα χρήματα τουλάχιστον, θαρρώ ότι ζητάει περισσότερα από όσα πραγματικά αξίζει. 

Honor & OnePlus είναι κάποιες επιλογές που μπορείς να λάβεις στα υπόψιν, το OnePlus 13 έχει λάβει γενικότερα πολύ θετικά σχόλια και από αγοραστές και από δοκιμαστές και η OnePlus, είναι συνεπής στις αναβαθμίσεις, δεν υπάρχουν παράπονα σε αυτό. Για Honor δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτό το κομμάτι, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς πάντως, έχουν καλά σχόλια και εκείνα σε θέμα εμπειρίας χρήσης.

Αυτά σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και όχι κάτι που είναι "σούπα". Αν όμως δεν θέλεις να πειραματιστείς, πας σε Samsung. Από τα όσα έχω ψάξει, αντιλαμβάνομαι ότι με εξαίρεση τις ΑΙ λειτουργίες που έχει η φετινή σειρά, δεν υπάρχουν άλλες ουσιαστικές διαφορές συγκριτικά με την περσινή, εκτός αν παίξει κάποια πραγματικά καλή προσφορά όπως αυτή που ανέφερε ο συνάδελφος πιο πάνω, εκεί ναι, αν είναι στα ίδια σχεδόν χρήματα με το s24 ultra να μπορείς να πάρεις το S25 ultra, εννοείται πως πας στο δεύτερο. 

Δημοσ.

Όταν φτάνει κάποιος σε τέτοια κατηγορία για κινητό οι επιλογές είναι δύο. SANSUNG ή APPLE και αφού η APPLE αποσύρεται από τα αποδυτήρια τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος δισταγμού.

• Like 3
Δημοσ.

Θα παω να δω το oneplus και το samsung απο κοντα σε αυτα τα 2 καταλήγω οπως με βλεπω.
Εχω μια ερώτηση ομως για το samsung:
Αν σκεφτουμε οτι το s24 ultra ειναι κοντα στο 1000αρικο και το S25 ultra εχει την τιμή που εχει ( 1450 γερμανια ) αξιζει η διαφορα για το s25? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, patousitsas είπε

Εχω μια ερώτηση ομως για το samsung:
Αν σκεφτουμε οτι το s24 ultra ειναι κοντα στο 1000αρικο και το S25 ultra εχει την τιμή που εχει ( 1450 γερμανια ) αξιζει η διαφορα για το s25? 

Καταρχην σιγουρεψου οτι συγκρινεις ιδιες χωρητικοτητες.

1450Ε εχει το 1ΤΒ s25u επειδή θα το πάρεις τώρα στην τιμή των 512? 

Το 1ΤΒ s24u εχει 1000Ε τώρα?

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sattack είπε

Καταρχην σιγουρεψου οτι συγκρινεις ιδιες χωρητικοτητες.

1450Ε εχει το 1ΤΒ s25u επειδή θα το πάρεις τώρα στην τιμή των 512? 

Το 1ΤΒ s24u εχει 1000Ε τώρα?

το S25 Ultra γερμανια ( με 512 gb αποθηκευτικο χωρο ) εχει 1449 ευρωπουλακια και αυτο γιατι το παραγγελνεις στην προσφορα της samsung που σου διπλασιαζει τον χωρο. 
το S24 Ultra εχει 920 ευρω απο amazon.de ( με 256 gb οκ παλι με φτανει και το 256 ) 
εχει σημαντική διαφορά κοντα 500 ευρω.
παρακάτω φωτο απο την σελίδα της samsung γερμανίας.

image.png.28ea4ebbb11f33a861f329673b7fa1d7.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1449 ειναι η αρχική τιμή. Πάνω σε αυτήν μπαίνουν και άλλες εκπτώσεις. Ψάξε το λίγο,  χοντρικα είναι κάτι σαν 10% , μπορει και παραπανω, ή και δώρα ρολόι η ακουστικά. 

Σκέψου ότι στην Ελλάδα που είναι η πιο ριγμενη σε προσφορες και πάλι παιρνουν τωρα 10% έκπτωση πάνω στις αναγραφόμενες τιμες. Και μερικοί πάνε στο Πλαίσιο και ζητάνε και παίρνουν και το 10% και τα -50Ε. 

Εγώ στο Βέλγιο πήρα τωρα το 1ΤΒ στα 1440Ε με δώρο ρολόι galaxy7 και πάλι μου κακοφάνηκε πολυ γιατί πέρυσι είχα πάρει το 1ΤΒ στα 1090. Και κάτι ακουω ότι σε Ισπανία και Ολλανδία εχουν φέτος το ίδιο χαμηλές τιμές. (Φτανουν να παίρνουν το 1ΤΒ εκεί στα 1100Ε)

Τώρα αν δεν θες να το ψάξεις αλλά να πας στο απολυτως φθηνοτερο s24u 256GB, οκ, όπως το βλέπεις το θέμα. 

ΥΓ  τις εκπτώσεις τις ζητάνε στο chat στο site της Samsung. Ή σε όσες χώρες δουλεύει το app Samsung shop. 

Στο ιταλικο amazon έχει λέει εναν κωδικο UNPACK200 που δίνει μια παρόμοια 10% έκπτωση. 

Το s24ultra είναι παρα πολυ καλή συσκευή και όντως δεν πιστεύω ότι αξίζει να δωσει κανεις πολύ περισσότερα χρηματα για το s25u, αρκεί να μιλάμε για ίδιες χωρητικοτητες. Προσωπικά μου κακοφαινεται συσκευή flagship με μόνο 256GB. 

Επεξ/σία από sattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...