kostas_anes Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ 2 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Δεν πειράζει αρκετοί χρήστες θα γίνουν πελάτες της AMD 😉 Aν αρκετοι χρηστες ειναι ακομα 700 και 900 σειρα, μαλλον δεν εχουν φραγκο τσακιστο, θα γινουν και πελατες; Κραταω ως εξαιρεση την 1080/Ti απο την 1000 σειρα, οι οποιες ακομα ειναι μαχιμες και ανετα καποιος μπορει να παιζει ακομα σε 1080p. 17 λεπτά πριν, alex1_kgr είπε Ποιές ακριβώς κάρτες αχρηστεύει και γιατί; Έχω σε ενα πισί που είναι ανοιχτό για να τσεκάρω 2 σελιδές GTX750TI. Τί θα μου κάνει η nvidia ακριβώς αν δεν πάρει νεότερους drivers; Θα καψει την σοδια μας, θα δηλητηριασει τα πηγαδια μας και θα βιασει τις γυναικες μας. Η απλα θα συνεχισουν να λειτουργουν κανονικα χωρις απλως να παιρνουν βελτιωσεις σε νεοτερους τιτλους 🤷♀️ 1 ώρα πριν, floba είπε Οχι θα κανει ενημερωσεις και στην gtx 970 επειδη μερικοι νομιζουν η καρτα θα κρατησει καμια 20ετια. Μα δεν προλαβε να παει καν να ζησει φοιτητικα χρονια! 1 1 5
ADHD Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 πμ 1 ώρα πριν, Dragonlordcv2002 είπε Δεν πειράζει αρκετοί χρήστες θα γίνουν πελάτες της AMD 😉 Kανεις δεν θελει να πάρει AMD, το μονο που θελουν ειναι καλυτερες τιμες και διαθεσιμοτητα απο την nvidia. 1 2
Apaleytos80 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 πμ Κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Δεν ειναι και το τέλος του κόσμου,το να μην είναι optimised για τα νέα games. Τοσοι budget gamers παγκοσμίως ακομα παιζουνε με RX 580 χωρις driver support. Στην 1080/ti πονάει λιγο, γιατι θα αρχισει να χανει επιδόσεις στα νεα games. "It was a good run" 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 πμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 πμ 1 minute ago, Apaleytos80 said: Στην 1080/ti πονάει λιγο, γιατι θα αρχισει να χανει επιδόσεις στα νεα games. "It was a good run" Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι η 1080Ti είναι χειρότερη από μια RX6650XT/RX7600/3060Ti/4060 κτλπ. 2
Dragonlordcv2002 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 πμ 4 λεπτά πριν, ADHD είπε Kανεις δεν θελει να πάρει AMD, το μονο που θελουν ειναι καλυτερες τιμες και διαθεσιμοτητα απο την nvidia. Στο καλύτερες τιμές και αλλαγή τροφοδοτικου που θα ειναι αναγκαιο ακομη και αν εχουν καινουριο, οι παλιοί θα κοιτάξουν αλλού, για καινούριες και εφόσον η AMD αξιοποιήσει την μεγαλομανία της NVIDIA. NVIDIA σα να λεμε Intel ενα πράγμα. Ο καταναλωτης (λογικά) πρωτα θα κοιταξει την τσεπη του παντως οχι αν θα μπορεί να πάρει δάνειο για επιδόσεις. 1
SkaL- Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, nikos5800 είπε 10 χρόνια υποστήριξη είχε,δύσκολα βλέπεις σε οτιδήποτε τεχνολογικό προϊόν 👍 Τα 10 χρόνια είναι καλά αλλά έχω μια παρατήρηση, μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια δεν είδαμε και κάνα τρομερό τεχνολογικό άλμα ακόμα και σήμερα μια gtx 980 παίζει με αξιοπρέπεια το 99.9% των παιχνιδιών σε 1080p και οι επιδόσεις της είναι ανάλογες με μια gtx1650 super που θα συνεχίσει να παίρνει νέους drivers. ΥΓ. Καλή κίνηση έκανε η amd που δεν σταμάτησε την υποστήριξη μαχαίρι στις παλιές κάρτες όμως η rx 480 αλλά βγάζει περιορισμένους drivers 2-3 φορές το χρόνο. Θα μπορούσε και η Nvidia να το κάνει για τις gtx 9xx gtx 1xxx, δεν θα έχανε πολλά ίσα ίσα καλό στην αξιοπιστία της και σεβασμό στον πελάτη. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:28 μμ από SkaL- 3
nekrik Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 πμ GTX 1080 Ti μέχρι να αλλάξει χρώμα μπουφάν ο πέτσινος! 2 1 2
subarus-14 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:35 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:35 πμ (επεξεργασμένο) Θέλουν να μας κάνουν να δίνουμε 1000αρικα για κάρτες και να μην υπάρχει το μεταχειρισμένο προσπαθούν να το τελειώσουν με κάθε τρόπο. Θα δείτε και βάζω στοίχημα θα κάνουν όλοι την σειρά rtx 4000 downgrade ώστε να πουλάνε πιο εύκολα της καινούριες rtx 5000! Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:38 μμ από subarus-14 2
kostasmira Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 πμ 11 ώρες πριν, panakos_thess είπε οταν τα ελεγα εγω πριν μερικες ημερες μερικοι με κοροιδευαν!!επεσα μεσα Χτυπησες?
n3a Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 πμ Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν η υποστήριξη θα σταματήσει στο CUDA toolkit ή γενικότερα στους drivers... 🤔 11 ώρες πριν, Thresh είπε Ουσιαστικά προ RTX κάρτες. Λογικά οι 1650-1660 τη γλιτώνουν (turing)?
Chocobo Δημοσ. Δευτέρα στις 09:33 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:33 πμ 11 ώρες πριν, floba είπε Οχι θα κανει ενημερωσεις και στην gtx 970 επειδη μερικοι νομιζουν η καρτα θα κρατησει καμια 20ετια. Ίσως η τελευταία vfm κάρτα που είχα ακόμα και με τα 3.5gb μνήμης. Έδωσε πολύ πόνο αυτή η κάρτα.
kostas_anes Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 πμ 8 ώρες πριν, Thresh είπε Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι η 1080Ti είναι χειρότερη από μια RX6650XT/RX7600/3060Ti/4060 κτλπ. Σιγά την διαφορά που έχει, περίπου ίδια με την 6650ΧΤ/4060 είναι (5-7% διαφορές) και με περισσότερη VRAM, ενώ δεν έχει και καμιά τρελή κατανάλωση. Άνετα την έχει κάποιος ακόμα και παίζει. 1080 το ίδιο που είναι σαν 3060. Να μου έλεγες ότι είναι κάτω από 3050 να σου πω οκ.
VonDoulen Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 πμ και όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάρτες όπως η GTX 970 ή GTX 1060....κρατούσαν σε αξιοπρεπέστατα frames τα games. Κρατείστε τους τελευταίους drivers που θα βγάλουν & είστε κομπλέ! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 πμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 πμ 49 minutes ago, kostas_anes said: Σιγά την διαφορά που έχει, περίπου ίδια με την 6650ΧΤ/4060 είναι (5-7% διαφορές) και με περισσότερη VRAM, ενώ δεν έχει και καμιά τρελή κατανάλωση. Άνετα την έχει κάποιος ακόμα και παίζει. 1080 το ίδιο που είναι σαν 3060. Να μου έλεγες ότι είναι κάτω από 3050 να σου πω οκ. Δεν το λέω από πλευράς βελτίωσης/αναβάθμισης, απλά για να δουν όσοι δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία (και τιμές) παίζουν πλέον οι επιδόσεις της 1080ti. 1 hour ago, n3a said: Λογικά οι 1650-1660 τη γλιτώνουν (turing)? Ποσιμπολ.
patatasc Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 πμ 11 ώρες πριν, alex1_kgr είπε Ποιές ακριβώς κάρτες αχρηστεύει και γιατί; Έχω σε ενα πισί που είναι ανοιχτό για να τσεκάρω 2 σελιδές GTX750TI. Τί θα μου κάνει η nvidia ακριβώς αν δεν πάρει νεότερους drivers; Εγώ που έχω 2 titan rtx σε workstation με linux, ΔΕΝ θα μπορώ να αναβαθμίσω το λειτουργικό. Και δεν θα μπορώ να συμβαδίσω με τα λογισμικά για τεχνητή νοημοσύνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα