drm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Έχω κάνει φορματο στο PC μου πρίν απο 1.5 μήνα και το διατηρώ σε σχετικά καλή κατάσταση. Σήμερα πέρασα το SP 2 (To official απο την μαμα MS.) Όταν διάλεγα ένα avi αρχείο μετά από 2-3 sec κρεμούσε ο Explorer. Το πρόβλημα διορθώθηκε εξαφανίζοντας την status bar (Πιθανόν διότι δεν ζητούσε πληροφορίες μεγέθους κλπ), αλλά όταν έκανα διπλό κλικ σε ένα avi ενώ φόρτωνε την εφαρμογή ( M Player 1 - Final) πάλι κρεμούσε ο explorer. Και τα δύο προβλήματα λυθήκαν όταν έβγαλα το FFD Show. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή πραγματικό bug, αλλά έχετε το νου σας...
george3543 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 den einai bug tou sp2 an ayto ennoeis.aplos exei allaksei arketa pragmata sto security pou parousiazoun kapoies idieterotites se merika prgrammata.I nea ekdosi tou ffd show tha to ftiaxnei!
drm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μα δε νομίζω ότι φταει το Security, διότι κανονικά το DivX & XviD παίζουν μία χαρά ακριβώς στο ίδιο πράγμα.... Ελπίζω να το φτιάξει η επόμενη έκδοση του FF DShow
infini Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο έχει παρουσιαστεί σε αρκετούς χρήστες, διαβάστε εδώ: http://www.cdfreaks.com/news/10319
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.