papakostas37 Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 μμ Γειά σε όλους, Χρειάζομαι δίτροχο για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά καθημερινά, συνολικά 30 χιλιόμετρα. Έχω καταλήξει σε κάποια μοντέλα αλλά έχω κολλήσει. - Honda pcx 125 μοντέλο 2024 και τιμή 3300 - Yamaha nmax 125 μοντέλο 2024 και τιμή 3300 - Piaggio Liberty 150 μοντέλο 2024 και τιμή 2650 - Sym symphony sr 125 μοντέλο '25 και τιμή 2250. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα χρήματα για σκούτερ και γι αυτό δεν κοιτάζω μεγαλύτερα. Αν είναι να πάω στα 5κ, δίνω λίγα ακόμα και παίρνω το cfmoto 700mt που είναι σε προσφορά 5800. Είμαι 1.86 κι έχω απεριόριστο δίπλωμα. Επίσης υπάρχει αυτοκίνητο ως κύριο μέσο μετακίνησης. Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες.
dpolal Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ To PCX θα σου πέσει μικρό, καλύτερα να πας να το κάνεις ένα test drive πρώτα αν και καλύτερη επιλογή για το ύψος σου θα ήταν το Honda SH που είναι ποιό άνετο λόγο και των μεγαλύτερων τροχών του, όπως έχουν και τα Liberty και Symphony. Πήγαινε και κάνε τα όλα ένα test ride και δες σε ποιό κουμπώνεις καλύτερα. 1
mp123 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 μμ Τίποτα από όλα αυτά. Πολύ μικρά για το size σου. Βαλε ακόμα 1000 και πήρανε σε xtown 300.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα