VasKag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η αλφα ειναι ισως η μοναδικη τραπεζα που σε αφηνει να κανεις καταθεση, (στο εσωτερικο μηχανημα) χωρις καρτα. Δεν ξερω αν το εχει αλλαξει. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από VasKag
HardwareZone Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 3 hours ago, philos said: Το ΑΤΜ δεν έχει όριο 500 ευρώ; Επίσης λόγω του ύψους του ποσού, δεν ήθελα να πάω σε μη ελεγχόμενο περιβάλλον (δημόσιο ΑΤΜ), οπότε προτίμησα την ασφάλεια ενός ΚΑΣ εντός καταστήματος, όχι μόνο από άποψη ασφάλειας αλλά και τεχνικών θεμάτων. Νομίζω 1000€ έχει όριο για ιδιώτες. Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά την εταιρική μου, οπότε μπορεί και να έχω χάσει επεισόδια όσον αφορά τα καταναλωτικά προϊόντα/υπηρεσίες. Καλά έκανες πάντως, όσον αφορά την ασφάλεια εντός της τραπέζης είσαι αρκετά πιο safe 1
astrea966 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου τελευταια φορα που πηγα πριν κανα μηνα μου ζητησε καρτα για να γινει καταθεση. δεν ξερω για οριο απλα σου βγαζει μηνυμα οτι αν μπουν πανω απο 1000 ευρω λογω τεχνικων περιορισμων δεν μπορει να ακυρωθει η συναλλαγη. 1
1comment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πλέον ζητάει κάρτα. Επίσης πλέον τουλάχιστον μία τράπεζα (πειραιώς) κατάργησε τη δυνατότητα κατάθεσης από το ταμείο. Το εκνευριστικό με το μηχάνημα της αλφα είναι ότι θέλει ένα ένα τα χαρτονομίσματα για κατάθεση. Έχει ένα όριο χαρτονομισμάτων αλλά δεν θυμάμαι πόσο. Ενώ της πειραιώς το μηχάνημα τα δέχεται όλα μαζί όπως το ατμ. Πάντως το ότι καταργήθηκε η δυνατότητα κατάθεσης είτε σε ταμείο είτε σε μηχάνημα χωρίς κάρτα, πρακτικά σημαίνει ότι αν δεν είσαι πελάτης της ίδιας τράπεζας, δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση σε λογ/σμό τρίτου με κανένα τρόπο. Το κάνεις υποχρεωτικά μέσω ebanking έμβασμα με την ανάλογη χρέωση. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από 1comment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα