Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ξέρετε τι όριο κατάθεσης μετρητών έχουν τα μηχανήματα ΚΑΣ (Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών) της alpha bank (όχι τα εξωτερικά ΑΤΜ), αν βάλω την κάρτα μου και καταθέσω στον προσωπικό μου λογαριασμό;

Δεν το αναφέρει πουθενά στο site τους.

Δημοσ.
2 hours ago, philos said:

Καλησπέρα!

Ξέρετε τι όριο κατάθεσης μετρητών έχουν τα μηχανήματα ΚΑΣ (Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών) της alpha bank (όχι τα εξωτερικά ΑΤΜ), αν βάλω την κάρτα μου και καταθέσω στον προσωπικό μου λογαριασμό;

Δεν το αναφέρει πουθενά στο site τους.

εχω κάνει παλιότερα κατάθεση και 2000 ευρώ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάω απευθείας στο ταμείο να με εξυπηρετήσει άνθρωπος, θα με δεχτούν; Για 1600 κατι μιλάμε. 

Έτσι όπως τα έχουν κάνει τώρα με τις τράπεζες δε ξέρουμε τι μας γίνεται.

Επεξ/σία από philos
Δημοσ.

δε καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Πήγαινε σε ένα ΑΤΜ και καταθέτεις τα 1600€. Εκτός αν τα έχεις σε κέρματα.

Εν έτη 2025 ποιος σοβαρός άνθρωπος πάει σε ταμείο;

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, philos said:

Αν πάω απευθείας στο ταμείο να με εξυπηρετήσει άνθρωπος, θα με δεχτούν; Για 1600 κατι μιλάμε. 

Έτσι όπως τα έχουν κάνει τώρα με τις τράπεζες δε ξέρουμε τι μας γίνεται.

Για ταμείο θέλει ραντεβού, οπότε καλύτερα στο ΚΑΣ, μπορείς να κάνεις και άλλη συναλλαγή αν για κάποιο λόγο δεν τα δεχθεί

Δημοσ.
58 minutes ago, george1807 said:

Σιγά μην είναι μόνο 1000€

50 χαρτονομίσματα έχουν συνήθως όριο.

Έχω βάλει στον εταιρικό μου πριν λίγο καιρό.
Δίχως κάρτα, είχε όριο στα 1000€.
Νομίζω πως και με την κάρτα, πάλι το ίδιο είχε.

Στο ΚΑΣ έχει πάνω και αυτοκόλλητο με πληροφορίες. Νομίζω και εκεί 1000€ όριο έγραφε (ημερίσιο, όχι συναλλαγής ;) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι δεν τα βάζεις σε δυο δόσεις ?

1000 και στα καπάκια σε δεύτερη συναλλαγή τα 600 κάτι .

αν έχει ημερήσιο όριο κατάθεσης δεν θα σε αφήσει για την δεύτερη συναλλαγή και απλά πας την επόμενη μέρα για τα 600 .

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάει ήδη στο ΚΑΣ.

Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ορίου για τουλάχιστον 1700 ευρώ, έβαλα κανονικά την κάρτα μου για την ταυτοποίηση.

Δεν έγραφε κάτι για 1000 ευρώ το αυτοκόλλητο του μηχανήματος ή ό,τι άλλο για όρια.

Την οθόνη κατά την είσοδο των χαρτονομισμάτων να πω την αλήθεια δεν την κοίταγα ώστε να δω αν λέει κάτι για όριο στα χαρτονομίσματα.

Όλα καλά.

Επεξ/σία από philos
Δημοσ.
1 hour ago, philos said:

Έχω πάει ήδη στο ΚΑΣ.

Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ορίου για τουλάχιστον 1700 ευρώ, έβαλα κανονικά την κάρτα μου για την ταυτοποίηση.

Δεν έγραφε κάτι για 1000 ευρώ το αυτοκόλλητο του μηχανήματος ή ό,τι άλλο για όρια.

Την οθόνη κατά την είσοδο των χαρτονομισμάτων να πω την αλήθεια δεν την κοίταγα ώστε να δω αν λέει κάτι για όριο στα χαρτονομίσματα.

Όλα καλά.

Χωρίς την κάρτα είναι το όριο των 1000.
και είναι ημερίσιο όχι ανά συναλλαγή.

Γιατί να πας στο ΚΑΣ αφού βάζεις την κάρτα σου και δεν το κάνεις από ΑΤΜ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Χωρίς την κάρτα είναι το όριο των 1000.
και είναι ημερίσιο όχι ανά συναλλαγή.

Γιατί να πας στο ΚΑΣ αφού βάζεις την κάρτα σου και δεν το κάνεις από ΑΤΜ;

Το ΑΤΜ δεν έχει όριο 500 ευρώ;

Επίσης λόγω του ύψους του ποσού, δεν ήθελα να πάω σε μη ελεγχόμενο περιβάλλον (δημόσιο ΑΤΜ), οπότε προτίμησα την ασφάλεια ενός ΚΑΣ εντός καταστήματος, όχι μόνο από άποψη ασφάλειας αλλά και τεχνικών θεμάτων.

Επεξ/σία από philos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...