Dreamwarrior21 Δημοσ. Τρίτη στις 08:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:06 μμ Δες και το Poco x6 pro και δεν θα χάσεις!!
AntiCambeR Δημοσ. χθες στις 09:46 πμ Δημοσ. χθες στις 09:46 πμ Τα Redmi Note 13 Pro και Pro+ αξίζουν η βγάζουν θέματα;
tsimisdel Δημοσ. χθες στις 07:27 μμ Δημοσ. χθες στις 07:27 μμ Μπορώ να σου πω την εμπειρία που είχα με το Pro+. Όλα καλά στην αρχή, πάνω στο τρίμηνο όμως, ξεκίνησε να τρώει κολλήματα, πιθανόν κάποια αναβάθμιση δεν του έκατσε καλά, δεν ασχολήθηκα όμως περαιτέρω, το άφησα στην άκρη. Κατα τα λοιπά, δεν είχα κάποιο άλλο θέμα, είναι καλή συσκευή, έχει καλά χαρακτηριστικά, προσωπικά όμως, απογοητεύτηκα, σε θέμα λογισμικού κυρίως, περίμενα ότι δεν θα είχα θέματα όπως είχα με ένα Xiaomi που είχα παλαιότερα, δυστυχώς όμως, δεν....
Fotia Δημοσ. χθες στις 08:16 μμ Δημοσ. χθες στις 08:16 μμ Μια τα ίδια συνέχεια για Xiaomi/poco διαβαζουμε ... 1
AntiCambeR Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 ώρες πριν, Fotia είπε Μια τα ίδια συνέχεια για Xiaomi/poco διαβαζουμε ... Καλά έκανα και πήγα σε Samsung A54.Το έχω 1 χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα με το λειτουργικό του.Το μόνο μειονέκτημα που έχει, είναι ότι ζεσταίνεται λίγο.Πιστεύω οτι με Snapdragon, θα ήταν ακόμα καλύτερο. Εχω διαβάσει πολλά για τα Xiaomi.
dtk-386 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Καλά έκανα και πήγα σε Samsung A54.Το έχω 1 χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα με το λειτουργικό του.Το μόνο μειονέκτημα που έχει, είναι ότι ζεσταίνεται λίγο.Πιστεύω οτι με Snapdragon, θα ήταν ακόμα καλύτερο. Εχω διαβάσει πολλά για τα Xiaomi. μεταξύ Samsung & Xiaomi ευτυχώς υπάρχουν και άλλες μάρκες που είναι καλές και value 4 money πχ Realme της οποίας είμαι κάτοχος 3 χρόνια. η Samsung για μένα είναι χωρίς λόγο ακριβή για αυτά που προσφέρει στα μεσσαία και κάτω μοντέλα της.
AntiCambeR Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε μεταξύ Samsung & Xiaomi ευτυχώς υπάρχουν και άλλες μάρκες που είναι καλές και value 4 money πχ Realme της οποίας είμαι κάτοχος 3 χρόνια. η Samsung για μένα είναι χωρίς λόγο ακριβή για αυτά που προσφέρει στα μεσσαία και κάτω μοντέλα της. Αν δεν έπαιρνα Samsung, η Realme θα ήταν 2η επιλογή λόγω του "ελαφρύ" λειτουργικού, αλλά οι τιμές δεν έχουν μεγάλη διαφορά, θα πήγαινα απο το 12 Pro και πάνω.Εχω διαβάσει κάποια αρνητικά σε κάποια Realme, σχετικά με το σήμα Wi-Fi, τα updates κλπ, ανάλογα το μοντέλο.Σε θέμα υποστήριξης software, είναι καλύτερα τα Samsung, επίσης πιστεύω και στο λειτουργικό, settings κλπ. Στην μητέρα μου είχα πάρει το Realme 8 στα 180€ και είναι μια χαρά για την χρήση που θέλει, αφήνει τις εφαρμογές ανοιχτές και δεν μου έχει πει για κολλήματα. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα