Προς το περιεχόμενο

Smartphone 300-400 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Ψάχνουμε για μια συσκευή κοντά στα 300 ευρώ, αλλά μπορούμε να ανεβούμε και στα 400 για κάτι πιο ιδιαίτερο. 

Θέλουμε αξιοπιστία και να μην τρώει ηλιθια σκαλωματα λόγω software issues, καλές κάμερες (τουλάχιστον οι πίσω) και αυτονομια τουλάχιστον μια μέρα 

Η φόρμα:

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300-400 ευρώ 
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα (ή κάτι πολύ γρήγορο από εξωτερικό, τύπου από την παραγγελία μέχρι την παράδοση 1 εβδομάδα) 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούριες 
5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο, αλλά γενικά πάνω από 6 ίντσες 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); nfc, dual sim. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι (1 μέρα mijimjm) 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; φωτογραφίες, social media, emails, browsing, team calls

Ευχαριστώ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
1 hour ago, dtk-386 said:

To realme  που έβαλες δεν έχει δηλαδή εύκολο λογισμικό;

Σχεδόν ίδια πράγματα παίρνεις με Realme + Moto σε ό,τι αφορά το λογισμικό. Το UI της Moto είναι λίγο πιο κοντά στο pure Android από ό,τι το ColorOS.

Δημοσ.

Στα 300 παίζει το Edge 50 Fusion, αν θέλεις να κινηθείς σε αυτά τα χρήματα, κοίταξε αυτό, για τα χρήματα του, είναι πάρα πολύ αξιόλογο. Νομίζω σε αυτά τα χρήματα είναι και το g85 της Motorola, δεν ξέρω σε θέμα κάμερας πως τα πάει βέβαια. 

Στα 400, βρίσκεις το Samsung A55 το οποίο νομίζω κάπου εκεί παίζει πια και είναι ολοκληρωμένη πρόταση, είναι βέβαια περίπου ενός χρόνου συσκευή. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το Realme, αν δεν έχεις θέμα με αυτό, προχώρα. Το 12 Pro όμως, δεν ξέρω κατά πόσο ικανό είναι στα της κάμερας.

Στα ίδια χρήματα, ίσως βρεις και το Nord 4, από την επίσημη σελίδα όμως, εκτός αν το βρεις από το Skroutz σε αυτά τα χρήματα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stark είπε

Σχεδόν ίδια πράγματα παίρνεις με Realme + Moto σε ό,τι αφορά το λογισμικό. Το UI της Moto είναι λίγο πιο κοντά στο pure Android από ό,τι το ColorOS.

εγώ το ξέρω, για τον φίλο που τα κατηγοριοποίησε το λέω.

Δημοσ.
2 hours ago, dpolal said:

Επίσης πολύ καλή επιλογή και αυτό

https://www.bestprice.gr/item/2159892241/oneplus-nord-4-5g-12gb-256gb.html

Αυτό το βρίσκω και στα 350 περίπου στα mediamarkt Ολλανδίας, που θα επισκεφτώ συμπτωματικά αυτή την εβδομάδα.. 

Θα το σκεφτώ σοβαρά! 

Έχουν επίσης pixel 8a στα 380.. Να το κοιτάξω καθόλου; έχει κανείς εμπειρία; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...