Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ups που κλείνει

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Petros Electron,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλημερα, δεν θα το πρότεινα αυτο απο τις κριτικές που διαβασα.
Απο οτι καταλαβα ψάχνεις κατι το οικονομικο, για δες και αυτα τα 2

1) Tescom Leo Plus LCD 2000AP

2) NOD U-2000 UPS Line-Interactive

και αν μπορεις να πας ποιο πανω σε χρηματα και ενα pure sine wave

CyberPower CP1600EPFCLCD

Σε ευχαριστώ και πάλι και καλημέρα. Το τελευταίο ξεφεύγει λίγο. Δουλειές κάνω μόνο σε λάπτοπ, οπότε σκεφτόμουν και ένα καλό power surge protector. Αμερική δίνουν και εγγύηση συσκευών. Εδώ δεν ξέρω αν υπάρχουν τετοια

βλέπω και αυτό σε καλή τιμή και παράδοση κοντά μου

Επεξ/σία από Mute_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω σου εχω βαλει λιγο μεγαλύτερα σε Watt (1200). Αυτο που εβαλες ειναι 900W. Αν η GPU κάρτα σου "χτυπάει" 600W + τα υπόλοιπα που εχεις επανω, μήπως παλι δεν σε καλύψει?.
Επισης να ξερεις οτι σε αυτα τα οικονομικα ups το AVR συνηθως λειτουργεί σε διαφορετικά επιπεδα σε οτι αφορα τις υπερτάσεις και τις βυθισεις. Πχ το δικο μου το APC ανιχνευει απο πχ 200V (βύθιση) και απο 260V (υπέρταση). Τα ποιο φθηνα ειναι ποιο πανω πχ 180 και 280. Γιατι έχουν μετασχηματιστές με ποιο λίγα πρωτεύων.

Εχε το στα υποψη σου
Σε περιπτωση καταστροφης συσκευων μονο με αιτηση επειτα στον ΔΕΔΔΗΕ τεχνικης αναφορας ηλεκτρολογου αλλα αποζημιωνουν δυσκολα και μονο για λευκες συσκευες που χαλασαν (πχ κουζινα, ψυγειο, AC, κλπ)

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εγω σου εχω βαλει λιγο μεγαλύτερα σε Watt (1200). Αυτο που εβαλες ειναι 900W. Αν η GPU κάρτα σου "χτυπάει" 600W + τα υπόλοιπα που εχεις επανω, μήπως παλι δεν σε καλύψει?.
Επισης να ξερεις οτι σε αυτα τα οικονομικα ups το AVR συνηθως λειτουργεί σε διαφορετικά επιπεδα σε οτι αφορα τις υπερτάσεις και τις βυθισεις. Πχ το δικο μου το APC ανιχνευει απο πχ 200V (βύθιση) και απο 260V (υπέρταση). Τα ποιο φθηνα ειναι ποιο πανω πχ 180 και 280. Γιατι έχουν μετασχηματιστές με ποιο λίγα πρωτεύων.

Εχε το στα υποψη σου
Σε περιπτωση καταστροφης συσκευων μονο με αιτηση επειτα στον ΔΕΔΔΗΕ τεχνικης αναφορας ηλεκτρολογου αλλα αποζημιωνουν δυσκολα και μονο για λευκες συσκευες που χαλασαν (πχ κουζινα, ψυγειο, AC, κλπ)

Δεν το εξήγησα καλα και δικό μου το φταίξιμο. 600w χτυπάει όλο το pc με τα spikes της καρτας. Οπότε μαζί με την οθόνη στη χειρότερη και στιγμιαία να χτυπάει 650W, βάλε και μια φόρτιση κινητού πάνω /700W

Επεξ/σία από Mute_
Δημοσ.

Αλλάζεις μπαταρίες κάθε 2 με 3 χρόνια. Αυτές που έχεις είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πεθαμένες, μια στιγμιαία διακοπή όταν είσαι σε φορτίο είναι ικανή να προκαλέσει αυτό που έπαθες.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mechpanos είπε

Αλλάζεις μπαταρίες κάθε 2 με 3 χρόνια. Αυτές που έχεις είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πεθαμένες, μια στιγμιαία διακοπή όταν είσαι σε φορτίο είναι ικανή να προκαλέσει αυτό που έπαθες.

Σίγουρα θα την αλλάξω, η κουβέντα ήταν αν αξίζει ή να έπαιρνα μεγαλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...