Claudio92 Δημοσ. Κυριακή στις 03:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:21 μμ Καλησπέρα που μπορώ να δανειστώ ένα χρηματικό ποσό ; Κάπου να δίνουν δάνεια . Οχι τράπεζες ούτε tbi κάπου στο διαδίκτυο με ασφάλεια ή ακόμα και ιδιώτη. Είναι για θέμα υγείας καρκίνο σε οικογενειακό πρόσωπο . 6000€ θέλω 1
filip123go Δημοσ. Κυριακή στις 03:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:22 μμ Just now, Claudio92 said: Καλησπέρα που μπορώ να δανειστώ ένα χρηματικό ποσό ; Κάπου να δίνουν δάνεια . Οχι τράπεζες ούτε tbi κάπου στο διαδίκτυο με ασφάλεια ή ακόμα και ιδιώτη. Είναι για θέμα υγείας καρκίνο σε οικογενειακό πρόσωπο . 6000€ θέλω Συγγενείς;;
Claudio92 Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ Δεν υπάρχει η δυνατότητα από συγγενείς
JakeKaufman Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Ποια ανάγκη δεν καλύπτεται από τα ταμεία και χρειάζεστε τα χρήματα;
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ 9 λεπτά πριν, Claudio92 είπε κάπου στο διαδίκτυο με ασφάλεια ή ακόμα και ιδιώτη. καλύτερα να το ξεχάσεις αυτό. Άντε και βρήκες κάποιον να σου δανείσει. τι θα ζητήσει; Προφανώς αν όντως έχεις μεγάλη ανάγκη αυτό δε το σκέφτεσαι αλλά πρέπει να το σκεφτείς διότι πας να λύσεις ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο. Άσε που το πιθανότερο είναι να σου φάνε λεφτά για διάφορα έξοδα και στο τέλος να βγεις και δαρμένος. Μη μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις
madboy Δημοσ. Κυριακή στις 05:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:03 μμ Γιατί όχι σε τράπεζες; Και για ποιο λόγο σε ιδιώτη; Οι τράπεζες αν διατηρείς και λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί, σου δίνουν άμεσα δάνειο. Βρες κάποια με το μικρότερο επιτόκιο και απευθυνσου εκεί. Σε ιδιώτη δεν νομίζω ότι θα απευθυνομουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα