Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου σε μερικές μέρες θα πάρω το πρώτο μου hybrid plugin φορτίζει 3.5 3.7 kw 16a έχω στο κελάρι της οικοδομείς μου μια πρίζα που μπορώ να βάλω μια Προέκταση ρεύματος. Κατά πόσο είναι εφικτή η χρήση για φόρτιση το βράδυ ? Η μπαταρία του είναι 13.6 kw
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε σε μερικές μέρες θα πάρω το πρώτο μου hybrid plugin φορτίζει 3.5 3.7 kw 16a έχω στο κελάρι της οικοδομείς μου μια πρίζα που μπορώ να βάλω μια Προέκταση ρεύματος. Κατά πόσο είναι εφικτή η χρήση για φόρτιση το βράδυ ? Η μπαταρία του είναι 13.6 kw Μια χαρα θα φορτιζεις, προσεχε η μπαλαντεζα που θα βαλεις να εχει την απαραιτητη διατομη. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 50 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μια χαρα θα φορτιζεις, προσεχε η μπαλαντεζα που θα βαλεις να εχει την απαραιτητη διατομη. Πάχος του καλωδίου εννοείς ..;;;
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Πάχος του καλωδίου εννοείς ..;;; Ναι.
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου σε τετοια ρευματα δεν βαζουμε επεκτασεις. να φωναξεις εναν ηλεκτρολογο να φερει πανω μια σουκο σε καναλι. 4
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 50 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε σε τετοια ρευματα δεν βαζουμε επεκτασεις. να φωναξεις εναν ηλεκτρολογο να φερει πανω μια σουκο σε καναλι. Απλά μ είναι λίγο δύσκολο μένω Γερμανία και έχω γκαράζ από πάνω και σκέφτηκα να τραβήξω καλώδιο αλλά καλό καλώδιο όχι της πλάκας .
andreas-d Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Απλά μ είναι λίγο δύσκολο μένω Γερμανία και έχω γκαράζ από πάνω και σκέφτηκα να τραβήξω καλώδιο αλλά καλό καλώδιο όχι της πλάκας . Άκου επειδή είμαι ηλεκτρολόγος, μη σε ξεγελάει το 16Α στη Γερμανία πάντα βάζουμε 16Α ασφάλειες και το καλώδιο είναι 3×1.5 πχ. Αν είναι παλιό το κτήριο και δεν έχει γίνει ανακίνηση καλό είναι να φέρεις ηλεκτρολόγο( ξέρω βαράμε στην τιμή) εναλλακτική συνήθως στα κελαρια είναι τα Waschmaschine αν μπορείς να δεις αν έχουν 3×2.5 καλώδιο τότε πάρε από εκεί. Όπως και να έχει λιγότερο από 3×2.5 προέκταση μη βάλεις.. 1
xsterg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου για εμενα πρεπει να εχεις παροχη αφιερωμενη σε αυτον τον σκοπο και φυσικα ασφαλισμενη με ασφαλεια μονο για αυτο. εαν θελεις πριζα για εμενα προτιμησε βιομηχανικου τυπου και οχι την απλη σουκο. επισης και τα καλωδια να εχουν ικανη διατομη. το καλυτερο βεβαια ειναι να αποφυγεια την πριζα και η παροχη να παει στον φορτιστη. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. Κυριακή στις 08:46 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:46 μμ Ευχαριστώ!!! Θα το δω . Σιγά σιγά γιατί βαράνε στης τιμές !! Θα ψάξω κ για δωρεάν φορτιστές!! Είδα ότι έχει εδώ γύρω Φρανκφούρτη!! Συν ότι θα το φορτίζω κ στο χωριό που μένω για να πηγαίνω δουλειά την επόμενη μέρα !! 2 ώρες πριν, andreas-d είπε Άκου επειδή είμαι ηλεκτρολόγος, μη σε ξεγελάει το 16Α στη Γερμανία πάντα βάζουμε 16Α ασφάλειες και το καλώδιο είναι 3×1.5 πχ. Αν είναι παλιό το κτήριο και δεν έχει γίνει ανακίνηση καλό είναι να φέρεις ηλεκτρολόγο( ξέρω βαράμε στην τιμή) εναλλακτική συνήθως στα κελαρια είναι τα Waschmaschine αν μπορείς να δεις αν έχουν 3×2.5 καλώδιο τότε πάρε από εκεί. Όπως και να έχει λιγότερο από 3×2.5 προέκταση μη βάλεις.. 1 ώρα πριν, xsterg είπε για εμενα πρεπει να εχεις παροχη αφιερωμενη σε αυτον τον σκοπο και φυσικα ασφαλισμενη με ασφαλεια μονο για αυτο. εαν θελεις πριζα για εμενα προτιμησε βιομηχανικου τυπου και οχι την απλη σουκο. επισης και τα καλωδια να εχουν ικανη διατομη. το καλυτερο βεβαια ειναι να αποφυγεια την πριζα και η παροχη να παει στον φορτιστη.
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 09:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:05 μμ (επεξεργασμένο) μια χαρα θα φορτιζει....... εδω φορτιζα ενα καρο μηνες nissan leaf πετοντας μπαλαντεζα απο το μπαλκονη στην θεση που γαβατζωνα εξω απο το σπιτι απλα το ειχα στην πριζα που ειχε δικια της ασφαλεια σε περιπτωση που γινει κατι η καποιος παει να κοψει το καλωδιο Επεξ/σία Κυριακή στις 09:06 μμ από Black Demis 1 1
james01gr Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 μμ 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε μια χαρα θα φορτιζει....... εδω φορτιζα ενα καρο μηνες nissan leaf πετοντας μπαλαντεζα απο το μπαλκονη στην θεση που γαβατζωνα εξω απο το σπιτι Με το ρευμα δεν παίζεις. Μια φορά θα γίνει η ζημιά και θα τρέχεις. Εαν πιάσει καμία φωτιά το βράδυ ούτε που θα το καταλάβεις... Όλες οι αντιπροσωπείες απαγορεύουν την χρήση προέκτασης.χαζοι είναι όλοι τους;
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 μμ 3 minutes ago, james01gr said: Με το ρευμα δεν παίζεις. Μια φορά θα γίνει η ζημιά και θα τρέχεις. Εαν πιάσει καμία φωτιά το βράδυ ούτε που θα το καταλάβεις... Όλες οι αντιπροσωπείες απαγορεύουν την χρήση προέκτασης.χαζοι είναι όλοι τους; για αυτο ειπα με ξεχωριστη ασφαλεια κλπ ετσι και αλλιος αλλη λυση δεν υπαρχει και τωρα που μια στα τοσο εχω στα χερια μου το byd dolphin ετσι το φορτιζω γκαβατζονω θεση εξω απο το σπιτι με μηχανη και πεταω μπαλαντεζα στον δρομο αλλος τροπος δεν υπαρχει 1 1 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 μμ 3 λεπτά πριν, james01gr είπε Με το ρευμα δεν παίζεις. Μια φορά θα γίνει η ζημιά και θα τρέχεις. Εαν πιάσει καμία φωτιά το βράδυ ούτε που θα το καταλάβεις... Όλες οι αντιπροσωπείες απαγορεύουν την χρήση προέκτασης.χαζοι είναι όλοι τους; Ένας λόγος ακόμα που το απαγορεύουν είναι από τι κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να ειναι κουλούρα το καλώδιο γιατί γίνεται πηνίο!!
andreas-d Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ 13 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Ευχαριστώ!!! Θα το δω . Σιγά σιγά γιατί βαράνε στης τιμές !! Θα ψάξω κ για δωρεάν φορτιστές!! Είδα ότι έχει εδώ γύρω Φρανκφούρτη!! Συν ότι θα το φορτίζω κ στο χωριό που μένω για να πηγαίνω δουλειά την επόμενη μέρα !! Το καλό είναι ότι σχεδόν το 99% των σπιτιών έχουν τριφασικό ρεύμα.. Και τις πρίζες των πλυντηρίων εδώ και 40 χρόνια τις πάνε μόνες τους πίνακα..(οπότε τις προτιμούμε) Ενώ οποιαδήποτε άλλη πρίζα μπορεί να τη δίνει και με φωτισμό, δεν τα ξεχωρίζουν.. Δεν θα έχεις πρόβλημα εάν είναι ανεξάρτητη πρίζα, πάρε μια προέκταση καλή και όσα μέτρα χρειάζονται και τέλος, όχι για πάντα.. Θα βάλεις πλάνο για ένα Wallbox στο άμεσο μέλλον.. Με το καλό να παραλάβεις το εργαλείο..
Just_travel_everywhere Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 μμ 26 λεπτά πριν, andreas-d είπε Το καλό είναι ότι σχεδόν το 99% των σπιτιών έχουν τριφασικό ρεύμα.. Και τις πρίζες των πλυντηρίων εδώ και 40 χρόνια τις πάνε μόνες τους πίνακα..(οπότε τις προτιμούμε) Ενώ οποιαδήποτε άλλη πρίζα μπορεί να τη δίνει και με φωτισμό, δεν τα ξεχωρίζουν.. Δεν θα έχεις πρόβλημα εάν είναι ανεξάρτητη πρίζα, πάρε μια προέκταση καλή και όσα μέτρα χρειάζονται και τέλος, όχι για πάντα.. Θα βάλεις πλάνο για ένα Wallbox στο άμεσο μέλλον.. Με το καλό να παραλάβεις το εργαλείο.. Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά θα το δοκιμάσω θα είναι το δεύτερο στο σπίτι μας πλέον!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα